Πρώτον: να κυκλοφοράς με άντρες που έχουν σκοτώσει τη μάνα τους και έχουν βιάσει τον πατέρα τους (δεν το κατάλαβες αλλά ΟΚ. Κάτι πιάνεις)Naida έγραψε: 13 Σεπ 2020, 18:32Και εγώ όταν σταμάτησε καρδιοχτυπησα λίγο ότι θα κατέβει, αλλά ας κατέβαινε εκείνη την ώρα δεν θα σκεφτόμουν κι εγώ φόβο.Χαοτικός έγραψε: 13 Σεπ 2020, 18:22
Εγώ θα του κατέβαζα το σόι στο υπόγειο. Θα τον προκαλούσα να κατέβει. Αφού τον σάπιζα (αν κατέβαινε) θα σε έπαιρνα αγκαλίτσα και θα σε φίλαγα. Θα σου έπαιρνα κι άλλη μπύρα και θα σου ενίσχυα το ότι καλά έκανες και τον έβριζες, αν και ήπια και ξενέρωτα.
Ο άλλος βρήκε αφορμή να μου την πει ούτως ή άλλως. Και γιατί ποτέ δεν χώνευε την ιδέα ότι που και που φοράω ανοιχτές μπλούζες. Κι αυτός μου έδωσε φιλάκι στη μύτη όταν τον είπα μαλακα.
Και να φανταστείς δεν την είχα πιει εγώ την μπύρα, δικιά του ήταν και του λέω άσε θα τα πετάξω εγώ.
#τα-ιερά-και-απαράβατα-και-ψυχαναγκαστικά-που-βάζουν-οι-μανούλες-(οι-κοινωνίες-ρε-πούστη-μου! Κάποιες-άυλες-οντότητες-(αύρες)-που-μας-περιβάλλουν.-Κουλτουριαστείτε-λίγο-
#ΣΚΑΙ-ξεφτίλες
Δεύτερον: Άμα δεν είσαι εσύ αυτή που πίνεις τη μπύρα, χέσε μας ξενέρωτο. Δεν θα μου φορτώσεις εμένα αυτήν την αηδία.
ξαναπεριγράφω το αγαπημένο μου: καθόμαστε και παραγγέλνουμε γρανίτα φράουλα και μια μπύρα ποτήρι. Τα φέρνει η κοπέλα και αφήνει τη γρανίτα στη γυναίκα μου και τη μπύρα σε μένα. Και τα αλλάζουμε επιδεικτικά. (Με γρανίτα νιώθω πιο καυλιάρης, και τα ξίδια με χαλάνε
Τρίτον: Άμα είναι τόσο παπάρας αυτός που είστε παρέα, του αξίζει να κλείσεις μάτι στον παπάρα με το αμάξι και να χαμογελάς προκλητικά. Έτσι να νιώσει μαλάκας ο δικός σου.
Μόνο εδώ θα τα κάνεις ρε βλαμμένο;