"Δεν κάτσαμε σε μαγαζί. Σε παγκάκι κάτσαμε".
"Αααα
Γι αυτό μου αρέσει ο καπιταλισμός σας ρε. Κοινωνία ελευθερίας! Κάνουμε όλοι ελεύθερα αυτό που πρέπει!
Ε, πας και βρίσκεις καράμπαμπες.Naida έγραψε: 13 Σεπ 2020, 17:34Αυτό το έκανα 2 - 3 φορές στον πρώην στις αρχές (πηγα και πλήρωσα κρυφά) και αισθάνθηκε προσβολή ο άνθρωπος ότι τον πέρναγα για χαζούλη. Αη βγάλε άκρη.Cavaliere έγραψε: 13 Σεπ 2020, 17:27 Αυτά είναι όλα ψέμματα. Κάνω κίνηση, θα πω, κάνω το καθήκον μου μέχρι να πει ο άλλος, όχι, δικά μου, και να παίξω θέατρο. Όταν πραγματικά θέλω να πληρώσω, πληρώνω και ο άλλος το μαθαίνει τελευταίος.
https://voca.ro/15xA5txrufGJΧαοτικός έγραψε: 13 Σεπ 2020, 17:50 Θυμάμαι που μίλαγε η γυναίκα μου στη δουλειά της για την έξοδό μας το Σάββατο. Πήγαμε Παγκράτι έλεγε. "Ναι; Σε ποιο μαγαζί κάτσατε;"
"Αααα"
Γι αυτό μου αρέσει ο καπιταλισμός σας ρε. Κοινωνία ελευθερίας! Κάνουμε όλοι ελεύθερα αυτό που πρέπει!![]()
Περπατούσαμε στον δρόμο και κρατούσα 1 κουτάκι μπύρας και μια Sprite στα χέρια μου και ήθελα να βρω να τα πετάξω σε κάδο ανακύκλωσης. Σε κάποια φάση ήμουν μπροστά κι άλλος πίσω μου λόγω στενού πεζοδρομίου. Και περνάει ένα αυτοκίνητο και κόβει ταχύτητα και κάτι είπε και κατάλαβα στο τέλος είπε τη λέξη που τελειώνει σε - άρες και αναφέρεται σε άνω σημείο του γυναικείου σώματος που εξέχει. Και εγω τον έβρισα, ως αναμενόμενο, και σταμάτησε και γυρίζει και λέει στον άλλον "μάζεψε την πρεζου". Που στο διαολο είδε τέτοιο πράγμα δεν ξέρω. Επειδή κράταγα το κουτάκι της μπύρας; δεν ξέρω.
Μπα, απλά κομπλεξακηδες.Cavaliere έγραψε: 13 Σεπ 2020, 17:53Ε, πας και βρίσκεις καράμπαμπες.Naida έγραψε: 13 Σεπ 2020, 17:34Αυτό το έκανα 2 - 3 φορές στον πρώην στις αρχές (πηγα και πλήρωσα κρυφά) και αισθάνθηκε προσβολή ο άνθρωπος ότι τον πέρναγα για χαζούλη. Αη βγάλε άκρη.Cavaliere έγραψε: 13 Σεπ 2020, 17:27 Αυτά είναι όλα ψέμματα. Κάνω κίνηση, θα πω, κάνω το καθήκον μου μέχρι να πει ο άλλος, όχι, δικά μου, και να παίξω θέατρο. Όταν πραγματικά θέλω να πληρώσω, πληρώνω και ο άλλος το μαθαίνει τελευταίος.
Όχι δεν είναι το κουτάκι. Είναι που τον έβρισες. κάτι άτομα δεν έχουν ευστοχία όταν θέλουν να βρίσουν. έναν κώδικα απλό τρέχουν. κατά καιρούς ανανεώνουν τη βιβλιοθήκη με άλλες λέξεις. Τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιεί αυτήν τη λέξη για διάφορες γυναίκες. Μη ψάχνεις να βρεις συνέπεια.Naida έγραψε: 13 Σεπ 2020, 17:55Περπατούσαμε στον δρόμο και κρατούσα 1 κουτάκι μπύρας και μια Sprite στα χέρια μου και ήθελα να βρω να τα πετάξω σε κάδο ανακύκλωσης. Σε κάποια φάση ήμουν μπροστά κι άλλος πίσω μου λόγω στενού πεζοδρομίου. Και περνάει ένα αυτοκίνητο και κόβει ταχύτητα και κάτι είπε και κατάλαβα στο τέλος είπε τη λέξη που τελειώνει σε - άρες και αναφέρεται σε άνω σημείο του γυναικείου σώματος που εξέχει. Και εγω τον έβρισα, ως αναμενόμενο, και σταμάτησε και γυρίζει και λέει στον άλλον "μάζεψε την πρεζου". Που στο διαολο είδε τέτοιο πράγμα δεν ξέρω. Επειδή κράταγα το κουτάκι της μπύρας; δεν ξέρω.
Άκου τι σου λέω και άσε τα λαϊκά.Naida έγραψε: 13 Σεπ 2020, 17:45Δεν μου το είπαν επειδή κάθομαι στο παγκάκι λορδε μου. Να το επιχειρήσεις καμιά φορά, αλλά όχι σε καμιά περιοχή κέντρο κτλ. και μολυνθεις Να πας ξέρω γω Γλυφάδα, Εκάλη.Otto Weininger έγραψε: 13 Σεπ 2020, 17:41Προβληματίσου. Η φάση με τα παγκάκια είναι κάπως αν δεν είσαι γριά σε πάρκο.Naida έγραψε: 13 Σεπ 2020, 17:39
Είναι η 2η φορά αυτές τις μέρες που το ακούω. Τη μια μάλιστα το φώναξαν. ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ;
the comet the course the tail έγραψε: 13 Σεπ 2020, 17:55https://voca.ro/15xA5txrufGJΧαοτικός έγραψε: 13 Σεπ 2020, 17:50 Θυμάμαι που μίλαγε η γυναίκα μου στη δουλειά της για την έξοδό μας το Σάββατο. Πήγαμε Παγκράτι έλεγε. "Ναι; Σε ποιο μαγαζί κάτσατε;"
"Αααα"
Γι αυτό μου αρέσει ο καπιταλισμός σας ρε. Κοινωνία ελευθερίας! Κάνουμε όλοι ελεύθερα αυτό που πρέπει!![]()
Otto Weininger έγραψε: 13 Σεπ 2020, 18:03Άκου τι σου λέω και άσε τα λαϊκά.Naida έγραψε: 13 Σεπ 2020, 17:45Δεν μου το είπαν επειδή κάθομαι στο παγκάκι λορδε μου. Να το επιχειρήσεις καμιά φορά, αλλά όχι σε καμιά περιοχή κέντρο κτλ. και μολυνθεις Να πας ξέρω γω Γλυφάδα, Εκάλη.Otto Weininger έγραψε: 13 Σεπ 2020, 17:41
Προβληματίσου. Η φάση με τα παγκάκια είναι κάπως αν δεν είσαι γριά σε πάρκο.
Η αλήθεια είναι πως κάθομαι. Δεν είναι όλα τα παγκάκια και τα μέρη ίδια.Χαοτικός έγραψε: 13 Σεπ 2020, 18:05Otto Weininger έγραψε: 13 Σεπ 2020, 18:03Άκου τι σου λέω και άσε τα λαϊκά.Naida έγραψε: 13 Σεπ 2020, 17:45
Δεν μου το είπαν επειδή κάθομαι στο παγκάκι λορδε μου. Να το επιχειρήσεις καμιά φορά, αλλά όχι σε καμιά περιοχή κέντρο κτλ. και μολυνθεις Να πας ξέρω γω Γλυφάδα, Εκάλη.
Μπράβο πάντως που δεν κάθεσαι στα παγκάκια ρε. Διατήρησε αμιγή την κοινωνική σου τάξη!![]()
Δεν με είπε μουναραΧαοτικός έγραψε: 13 Σεπ 2020, 18:02Όχι δεν είναι το κουτάκι. Είναι που τον έβρισες. κάτι άτομα δεν έχουν ευστοχία όταν θέλουν να βρίσουν. έναν κώδικα απλό τρέχουν. κατά καιρούς ανανεώνουν τη βιβλιοθήκη με άλλες λέξεις. Τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιεί αυτήν τη λέξη για διάφορες γυναίκες. Μη ψάχνεις να βρεις συνέπεια.Naida έγραψε: 13 Σεπ 2020, 17:55Περπατούσαμε στον δρόμο και κρατούσα 1 κουτάκι μπύρας και μια Sprite στα χέρια μου και ήθελα να βρω να τα πετάξω σε κάδο ανακύκλωσης. Σε κάποια φάση ήμουν μπροστά κι άλλος πίσω μου λόγω στενού πεζοδρομίου. Και περνάει ένα αυτοκίνητο και κόβει ταχύτητα και κάτι είπε και κατάλαβα στο τέλος είπε τη λέξη που τελειώνει σε - άρες και αναφέρεται σε άνω σημείο του γυναικείου σώματος που εξέχει. Και εγω τον έβρισα, ως αναμενόμενο, και σταμάτησε και γυρίζει και λέει στον άλλον "μάζεψε την πρεζου". Που στο διαολο είδε τέτοιο πράγμα δεν ξέρω. Επειδή κράταγα το κουτάκι της μπύρας; δεν ξέρω.
Θα πουν βρωμιάρα, βιζιτού και τόσα άλλα που δεν ισχύουν (Εδώ σε είπε μουνάρα)
Ο άλλος δεν του είπε το μουνί της μάνας του;Spoiler
![]()
Βρε άκου και μένα τι σου λέω. Βάλε τον κωλο σου να καθίσει σε παγκάκι να αγναντεύεις τον κόσμο, δεν θα πάθεις τίποτα. Το πολύ πολύ πέρασε το παγκάκι με ενα σπρέι χρυσό να αισθανθείς άνετα.Otto Weininger έγραψε: 13 Σεπ 2020, 18:03Άκου τι σου λέω και άσε τα λαϊκά.Naida έγραψε: 13 Σεπ 2020, 17:45Δεν μου το είπαν επειδή κάθομαι στο παγκάκι λορδε μου. Να το επιχειρήσεις καμιά φορά, αλλά όχι σε καμιά περιοχή κέντρο κτλ. και μολυνθεις Να πας ξέρω γω Γλυφάδα, Εκάλη.Otto Weininger έγραψε: 13 Σεπ 2020, 17:41
Προβληματίσου. Η φάση με τα παγκάκια είναι κάπως αν δεν είσαι γριά σε πάρκο.
Εγώ θα του κατέβαζα το σόι στο υπόγειο. Θα τον προκαλούσα να κατέβει. Αφού τον σάπιζα (αν κατέβαινε) θα σε έπαιρνα αγκαλίτσα και θα σε φίλαγα. Θα σου έπαιρνα κι άλλη μπύρα και θα σου ενίσχυα το ότι καλά έκανες και τον έβριζες, αν και ήπια και ξενέρωτα.Naida έγραψε: 13 Σεπ 2020, 18:15Δεν με είπε μουναραΧαοτικός έγραψε: 13 Σεπ 2020, 18:02Όχι δεν είναι το κουτάκι. Είναι που τον έβρισες. κάτι άτομα δεν έχουν ευστοχία όταν θέλουν να βρίσουν. έναν κώδικα απλό τρέχουν. κατά καιρούς ανανεώνουν τη βιβλιοθήκη με άλλες λέξεις. Τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιεί αυτήν τη λέξη για διάφορες γυναίκες. Μη ψάχνεις να βρεις συνέπεια.Naida έγραψε: 13 Σεπ 2020, 17:55
Περπατούσαμε στον δρόμο και κρατούσα 1 κουτάκι μπύρας και μια Sprite στα χέρια μου και ήθελα να βρω να τα πετάξω σε κάδο ανακύκλωσης. Σε κάποια φάση ήμουν μπροστά κι άλλος πίσω μου λόγω στενού πεζοδρομίου. Και περνάει ένα αυτοκίνητο και κόβει ταχύτητα και κάτι είπε και κατάλαβα στο τέλος είπε τη λέξη που τελειώνει σε - άρες και αναφέρεται σε άνω σημείο του γυναικείου σώματος που εξέχει. Και εγω τον έβρισα, ως αναμενόμενο, και σταμάτησε και γυρίζει και λέει στον άλλον "μάζεψε την πρεζου". Που στο διαολο είδε τέτοιο πράγμα δεν ξέρω. Επειδή κράταγα το κουτάκι της μπύρας; δεν ξέρω.
Θα πουν βρωμιάρα, βιζιτού και τόσα άλλα που δεν ισχύουν (Εδώ σε είπε μουνάρα)
Ο άλλος δεν του είπε το μουνί της μάνας του;Spoiler
![]()
![]()
Τι του απάντησε ο άλλος; γέλαγε και του λεει
"φιλαράκο τώρα για τον ΟΚΑΝΑ την πάω"
Και του λέω "είσαι μαλάκας" και η απάντηση του ήταν "όταν έχεις άντρα δίπλα σου να μάθεις να το βουλώνεις το στοματάκι σου και να μην είσαι Μήτσος"
Το είδε ως ευκαιρία να μου την πει.
Και εγώ όταν σταμάτησε καρδιοχτυπησα λίγο ότι θα κατέβει, αλλά ας κατέβαινε εκείνη την ώρα δεν θα σκεφτόμουν κι εγώ φόβο.Χαοτικός έγραψε: 13 Σεπ 2020, 18:22
Εγώ θα του κατέβαζα το σόι στο υπόγειο. Θα τον προκαλούσα να κατέβει. Αφού τον σάπιζα (αν κατέβαινε) θα σε έπαιρνα αγκαλίτσα και θα σε φίλαγα. Θα σου έπαιρνα κι άλλη μπύρα και θα σου ενίσχυα το ότι καλά έκανες και τον έβριζες, αν και ήπια και ξενέρωτα.