Εντάξει ένα εστιατόριο είναι σε τουριστική περιοχή. Το φαγητό μ άρεσε αλλά και μένα ακριβό μου φάνηκε.Ερμής έγραψε: 11 Σεπ 2020, 12:50Υπερτιμημένο. Πολύ. Και απο γεύση τπτ το ιδιαίτερο. Το 2007 όλα αυτά. Και επειδή είχε διαβάσει γιαυτό και το ήθελε ένας Β.Ευρωπαίος πελάτης.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι έφαγα έξω, το νήμα του μπεκιάρη.
Re: Τι έφαγα έξω, το νήμα του μπεκιάρη.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ε τώρα να κρίνουμε την κουζίνα του Kuzina με δεδομένα του 2007;
Κι ο Μπραντ καραγκόμενος ήταν και τώρα άντε γεια...
Κι ο Μπραντ καραγκόμενος ήταν και τώρα άντε γεια...
- Μη μου γαμάτε τα vybez
Νόμιζα οτι ηταν δικη μου ιδέα, τύπεΚόκκορας έγραψε: 28 Αύγ 2020, 17:01 δεν θυμαμαι τι παραγγειλαμε παραγγειλαμε ομως
ε περιμενουμε.περιμενοντας αν εισαι και με την γυναικα σου που ειστε ολη μερα μαζι υπαρχουν στιγμες που δεν εχεις και τοσα πολλα να πεις
Πώς το αντιμετωπίζεις;
- Μη μου γαμάτε τα vybez
μετά από κολύμπι σε κρυστάλλινα σμαραγδένια νερά, πολύωρο ρεμβασμό
και περισυλλογή, απόλαυσα σχεδόν μια ολόκληρη πιατέλα με γευστικότατα
αχνιστά μύδια, με χωμένα πόδια στην άμμο
η ζωή είναι όμορφη φίλοιμου
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Ομορφιέςνύχτα έγραψε: 12 Σεπ 2020, 23:01 μετά από κολύμπι σε κρυστάλλινα σμαραγδένια νερά, πολύωρο ρεμβασμό
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
πως γινεται να ειναι κατι ακριβο οταν δεν το πληρωνεις ;Naida έγραψε: 11 Σεπ 2020, 12:56Εντάξει ένα εστιατόριο είναι σε τουριστική περιοχή. Το φαγητό μ άρεσε αλλά και μένα ακριβό μου φάνηκε.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
'' Πως περασα το καλοκαιρι'' απο εκθεση Β Γυμνασιουνύχτα έγραψε: 12 Σεπ 2020, 23:01 μετά από κολύμπι σε κρυστάλλινα σμαραγδένια νερά, πολύωρο ρεμβασμό
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ζηλεύεις;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Αμα το πλήρωνα εγώ, θα ήταν ακριβό για μένα. Έτσι πάει, δεν χρειάζεται να πάρεις κάτι για να κρίνεις αν είναι ακριβόΑγις έγραψε: 12 Σεπ 2020, 23:41πως γινεται να ειναι κατι ακριβο οταν δεν το πληρωνεις ;Naida έγραψε: 11 Σεπ 2020, 12:56Εντάξει ένα εστιατόριο είναι σε τουριστική περιοχή. Το φαγητό μ άρεσε αλλά και μένα ακριβό μου φάνηκε.Ερμής έγραψε: 11 Σεπ 2020, 12:50
Υπερτιμημένο. Πολύ. Και απο γεύση τπτ το ιδιαίτερο. Το 2007 όλα αυτά. Και επειδή είχε διαβάσει γιαυτό και το ήθελε ένας Β.Ευρωπαίος πελάτης.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
αυτο που χρειαζεται ειναι να μην δεχεσαι πατριαρχικες πρακτικες κ να πληρωνεις τα δικα σου - ανυποχωρηταNaida έγραψε: 13 Σεπ 2020, 06:56Αμα το πλήρωνα εγώ, θα ήταν ακριβό για μένα. Έτσι πάει, δεν χρειάζεται να πάρεις κάτι για να κρίνεις αν είναι ακριβό
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Casper -
Εγώ πάντα επιμένω, πάντα πληρώνω, είτε αν είμαι με άντρες φίλους είτε φίλες, επειδή μ' αρέσει να κερνάω. Οι περισσότεροι/περισσότερες το δέχονται αλλά μου έτυχε και το να με παρεξηγήσουν. Το κέρασμα ρε συ Άγι το κάνεις ανεξαρτήτως φύλου, επειδή το γουστάρεις, σαν μια καλή και ευγενική πράξη. Όμως επειδή το θέλω εγώ δεν σημαίνει πως δεν μπορεί κάποια στιγμή να το θελήσει και ο άλλος. Γιατί να του στερείς αυτό το δικαίωμα; Άσε που αν κάνει με χαρά την κίνηση (αυτό έγινε στην περίπτωση της παρεξήγησης που λέω) και του λες συνέχεια όχι θα φανείς ακατάδεκτη και κομπλεξική. Οπότε ήταν φάουλ εδώ γιατί δεν αναγνώρισα και την ανάγκη/καλή θέληση του άλλου.Αγις έγραψε: 13 Σεπ 2020, 16:17αυτο που χρειαζεται ειναι να μην δεχεσαι πατριαρχικες πρακτικες κ να πληρωνεις τα δικα σου - ανυποχωρητα
Σε φιλίες δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοιες ανόητες παρεξηγήσεις. Μια κερνάει ο ένας, μια ο άλλος αν το θέλουν και οι 2 πλευρές φυσικά. Αν δεν θέλει κανείς, ο καθένας τα δικά του.
0 καθενας τα δικα του ειναι ο ενδεδειγμενος τροπος- Casper - έγραψε: 13 Σεπ 2020, 16:24Εγώ πάντα επιμένω, πάντα πληρώνω, είτε αν είμαι με άντρες φίλους είτε φίλες, επειδή μ' αρέσει να κερνάω. Οι περισσότεροι/περισσότερες το δέχονται αλλά μου έτυχε και το να με παρεξηγήσουν. Το κέρασμα ρε συ Άγι το κάνεις ανεξαρτήτως φύλου, επειδή το γουστάρεις, σαν μια καλή και ευγενική πράξη. Όμως επειδή το θέλω εγώ δεν σημαίνει πως δεν μπορεί κάποια στιγμή να το θελήσει και ο άλλος. Γιατί να του στερείς αυτό το δικαίωμα; Άσε που αν κάνει με χαρά την κίνηση (αυτό έγινε στην περίπτωση της παρεξήγησης που λέω) και του λες συνέχεια όχι θα φανείς ακατάδεκτη και κομπλεξική. Οπότε ήταν φάουλ εδώ γιατί δεν αναγνώρισα και την ανάγκη/καλή θέληση του άλλου.
Σε φιλίες δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοιες ανόητες παρεξηγήσεις. Μια κερνάει ο ένας, μια ο άλλος αν το θέλουν και οι 2 πλευρές φυσικά. Αν δεν θέλει κανείς, ο καθένας τα δικά του.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση