Πραγματικά, δεν ξέρω αν είναι γκέηδες, αλλά κανείς τους δεν πλημμυρίζει από τραγίλα. Τελικά είμαι κανονικός καράμπαμπας, δίπλα τους θα έμοιαζα σαν Τούρκος δεσμοφύλακας.mao mao έγραψε: 13 Σεπ 2020, 14:52Για εθνικοτητες δεν έχω ιδέα. Για σεξουαλικό προσανατολισμό μπορώ να σου πω οτι όλοι μοιάζουν για γκέι.hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2020, 03:07 Πολύ φυσιογνωμιστές την έχετε δει όλοι. Αυτό είναι ένα κολάζ από φάτσες συμφοιτητών μου στο πανεπιστήμιο (πλην ενός που είναι red herring). Αν κατορθώσει να βρει κανείς όλες τις εθνικότητες κερδίζει σούπερ μπόνους βραβείο:
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έλληνες που μοιάζουν με... Έλληνες
Re: Έλληνες που μοιάζουν με... Έλληνες
Ordem e Progresso.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Βλέπω αγαπητοί συμπχωρουμίται ότι μάλλον σας επηρέασε η αισθητική του Georg και σας μοιάζουν για ντιγκιντάγκες όσοι δεν έχουν τραχιές βαλκανικές φυσιογνωμίες ή δεν είναι χαρακτηριστικές αγριωπές τουρκοειδείς σκατόφατσες, μουστακαλήδες με εξογκωμένα ζυγωματικά, χοντροκομμένες μύτες κ.τ.λ.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
εμένα, για παρθένοι μου φαίνονται που ανακάλυψαν το Championship Manager/Rise of Nations/Age of Mythology και δεν ενδιαφέρθηκαν ποτέ να δουν πως είναι ένα μουνάκιCavaliere έγραψε: 13 Σεπ 2020, 14:57Πραγματικά, δεν ξέρω αν είναι γκέηδες, αλλά κανείς τους δεν πλημμυρίζει από τραγίλα. Τελικά είμαι κανονικός καράμπαμπας, δίπλα τους θα έμοιαζα σαν Τούρκος δεσμοφύλακας.mao mao έγραψε: 13 Σεπ 2020, 14:52Για εθνικοτητες δεν έχω ιδέα. Για σεξουαλικό προσανατολισμό μπορώ να σου πω οτι όλοι μοιάζουν για γκέι.hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2020, 03:07 Πολύ φυσιογνωμιστές την έχετε δει όλοι. Αυτό είναι ένα κολάζ από φάτσες συμφοιτητών μου στο πανεπιστήμιο (πλην ενός που είναι red herring). Αν κατορθώσει να βρει κανείς όλες τις εθνικότητες κερδίζει σούπερ μπόνους βραβείο:
![]()
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Αυτό λέω κι' εγώ. Πριν 60 χρόνια. Με την ίδια λογική, θα μπορούσαμε να μελετάμε τους μελαγχολικούς, τους φλεγματικούς κ.λ.π.Maejima έγραψε: 13 Σεπ 2020, 14:51Οι φαινότυποι, ή φυλές, στη δουλειά του Charleston Coon, του Griffith Taylor, και των λοιπών ανθρωπολόγων της περιόδου συνδέονται με τα βιολογικά δρώμενα της Παλαιολιθικής και Νεολιθικής Εποχής, γι'αυτό και η διασπορά τους σε διάφορα έθνη της σύγχρονης εποχής.Leporello έγραψε: 13 Σεπ 2020, 14:17Σωστό. Αρα, τι έννοια έχει η μελέτη των φυσιογνωμιών;Maejima έγραψε: 13 Σεπ 2020, 10:27Αυτό που θέλω να πώ, παρόλο τα peaks που κάνουν σε συγκεκριμένες χώρες, οι φαινότυποι δεν περιορίζονται στα σύνορα συγκεκριμένων χωρών ή εθνοτήτων, τη στιγμή που πολλές Ευρωπαϊκές εθνότητες έχουν μεγάλο overlap μεταξύ τους (π.χ. Άγγλοι με Σκανδιναβούς, Γερμανία με Γαλλία, κλπ.)
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
Εμπεδοκλής
Μπορούμε να τον έχουμε σε φωτογραφία ταυτότητας, χωρίς γκριμάτσες; Οι γκριμάτσες αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά κάποιου.stavmanr έγραψε: 13 Σεπ 2020, 15:34 Κλασικότατος ελληνικός φαινότυπος
https://www.lifo.gr/uploads/image/10973 ... 843119.jpg
Κάνε υπομονή.Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Σεπ 2020, 15:38Μπορούμε να τον έχουμε σε φωτογραφία ταυτότητας, χωρίς γκριμάτσες; Οι γκριμάτσες αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά κάποιου.stavmanr έγραψε: 13 Σεπ 2020, 15:34 Κλασικότατος ελληνικός φαινότυπος
Θα σου στείλω μία από το φωτογραφείο προσαγωγών, μεθαύριο, όταν βγει η απόφαση.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
stavmanr έγραψε: 13 Σεπ 2020, 15:34 Κλασικότατος ελληνικός φαινότυπος

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
μας κάνει πλάκα ότι είναι συμφοιτητές του.mao mao έγραψε: 13 Σεπ 2020, 14:52Για εθνικοτητες δεν έχω ιδέα. Για σεξουαλικό προσανατολισμό μπορώ να σου πω οτι όλοι μοιάζουν για γκέι.hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2020, 03:07 Πολύ φυσιογνωμιστές την έχετε δει όλοι. Αυτό είναι ένα κολάζ από φάτσες συμφοιτητών μου στο πανεπιστήμιο (πλην ενός που είναι red herring). Αν κατορθώσει να βρει κανείς όλες τις εθνικότητες κερδίζει σούπερ μπόνους βραβείο:
![]()
είναι το αποτέλεσμα της αναζήτησης στο γουγλ για "greek fraternity twinks gone wild"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τζιτζιμιτζιχότζιρας την 13 Σεπ 2020, 16:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Αυτη πως σας φαίνεται, μοιάζει για Ελληνίδα;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Η ωραία Ελένη είναι;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Εμπεδοκλής
Θα χρειαστώ μία φωτογραφία ταυτότητας. Επίσης, δεν ψάχνεις από τώρα για να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις μία; Λέω εγώ τώρα...stavmanr έγραψε: 13 Σεπ 2020, 15:40Κάνε υπομονή.Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Σεπ 2020, 15:38Μπορούμε να τον έχουμε σε φωτογραφία ταυτότητας, χωρίς γκριμάτσες; Οι γκριμάτσες αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά κάποιου.
Θα σου στείλω μία από το φωτογραφείο προσαγωγών, μεθαύριο, όταν βγει η απόφαση.
By the way, αν είχαμε φωτογραφία ταυτότητας θα λέγαμε ότι είναι ίδιος ο Σωκράτης.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Εμπεδοκλής την 13 Σεπ 2020, 16:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ωραία Ειρήνη.
Ειρήνη Παπά στα νιάτα της.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 187 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros