Δεν πρέπει να είναι Έλλην, δεν μιλάει πολύ.Χαοτικός έγραψε: 12 Σεπ 2020, 21:47 Ωραίο νήμα. Χρόνια τη έχω δει με αυτόν ως ελληνική φάτσα. Πείτε τη γνώμη σας.
![]()
Η Χρυσούλα από την άλλη δεν βάζει γλώσσα, γνήσια Ελληνίδα δηλαδή.
Δεν πρέπει να είναι Έλλην, δεν μιλάει πολύ.Χαοτικός έγραψε: 12 Σεπ 2020, 21:47 Ωραίο νήμα. Χρόνια τη έχω δει με αυτόν ως ελληνική φάτσα. Πείτε τη γνώμη σας.
![]()
Καταγωγή από την Πόλη.

Πάνω σειρά: αριστερά Γερμανός, κέντρο Ισπανοί, δεξιά Άγγλος.hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2020, 03:07 Πολύ φυσιογνωμιστές την έχετε δει όλοι. Αυτό είναι ένα κολάζ από φάτσες συμφοιτητών μου στο πανεπιστήμιο (πλην ενός που είναι red herring). Αν κατορθώσει να βρει κανείς όλες τις εθνικότητες κερδίζει σούπερ μπόνους βραβείο:
![]()
hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2020, 03:07 Πολύ φυσιογνωμιστές την έχετε δει όλοι. Αυτό είναι ένα κολάζ από φάτσες συμφοιτητών μου στο πανεπιστήμιο (πλην ενός που είναι red herring). Αν κατορθώσει να βρει κανείς όλες τις εθνικότητες κερδίζει σούπερ μπόνους βραβείο:
![]()
Πάνω, όπως διαβάζουμε μια ινδοευρωπαϊκή γλώσσα: Γερμανός, Ισραηλινός με Βρετανό, Αμερικάνος.hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2020, 13:22 Τίμιες προσπάθειες, αλλά θα ήθελα να ακούσω και τις γνώμες άλλων. Yochanan, leporello, Cavaliere, Beria, Planis, Νταρνάκας. zoltan.
Σωστό. Αρα, τι έννοια έχει η μελέτη των φυσιογνωμιών;Maejima έγραψε: 13 Σεπ 2020, 10:27Αυτό που θέλω να πώ, παρόλο τα peaks που κάνουν σε συγκεκριμένες χώρες, οι φαινότυποι δεν περιορίζονται στα σύνορα συγκεκριμένων χωρών ή εθνοτήτων, τη στιγμή που πολλές Ευρωπαϊκές εθνότητες έχουν μεγάλο overlap μεταξύ τους (π.χ. Άγγλοι με Σκανδιναβούς, Γερμανία με Γαλλία, κλπ.)
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Eίσαι σίγουρος; Βρες μου τότε τον Πόντιο σ' αυτή τη φωτογραφία. Από τους τέσσερις εικονιζόμενους, οι τρεις είναι απ' το χωριό μου (καμία σχέση με Πόντο) κι ο ένας Πόντιος από γειτονικό χωριό (ήταν όλοι τους μετανάστες στη Γερμανία την εποχή εκείνη).
Θα έλεγα ο πρώτος αριστερά για μας. Αλλά παίζει να κάνω και λάθος. ΚΙ εγώ έχω φωτό με Έλληνες εν Γερμανία ρετρό.Νταρνάκας έγραψε: 13 Σεπ 2020, 14:39Eίσαι σίγουρος; Βρες μου τότε τον Πόντιο σ' αυτή τη φωτογραφία. Από τους τέσσερις εικονιζόμενους, οι τρεις είναι απ' το χωριό μου (καμία σχέση με Πόντο) κι ο ένας Πόντιος από γειτονικό χωριό (ήταν όλοι τους μετανάστες στη Γερμανία την εποχή εκείνη).
Cavaliere έγραψε: 13 Σεπ 2020, 14:44Θα έλεγα ο πρώτος αριστερά για μας. Αλλά παίζει να κάνω και λάθος. ΚΙ εγώ έχω φωτό με Έλληνες εν Γερμανία ρετρό.Νταρνάκας έγραψε: 13 Σεπ 2020, 14:39Eίσαι σίγουρος; Βρες μου τότε τον Πόντιο σ' αυτή τη φωτογραφία. Από τους τέσσερις εικονιζόμενους, οι τρεις είναι απ' το χωριό μου (καμία σχέση με Πόντο) κι ο ένας Πόντιος από γειτονικό χωριό (ήταν όλοι τους μετανάστες στη Γερμανία την εποχή εκείνη).
Ρε, σε λέω, δεν είμαι Πόντιος, αλλά στη Γερμανία είμαστε όλοι καταποντισμένοι, αφού ήρθανε σχεδόν ούλοι εδώ. Για πλάκα μας φωνάζουν ούλους λαζοντόιτς;Νταρνάκας έγραψε: 13 Σεπ 2020, 14:49Cavaliere έγραψε: 13 Σεπ 2020, 14:44Θα έλεγα ο πρώτος αριστερά για μας. Αλλά παίζει να κάνω και λάθος. ΚΙ εγώ έχω φωτό με Έλληνες εν Γερμανία ρετρό.Νταρνάκας έγραψε: 13 Σεπ 2020, 14:39
Eίσαι σίγουρος; Βρες μου τότε τον Πόντιο σ' αυτή τη φωτογραφία. Από τους τέσσερις εικονιζόμενους, οι τρεις είναι απ' το χωριό μου (καμία σχέση με Πόντο) κι ο ένας Πόντιος από γειτονικό χωριό (ήταν όλοι τους μετανάστες στη Γερμανία την εποχή εκείνη).![]()
Leporello έγραψε: 13 Σεπ 2020, 14:17Σωστό. Αρα, τι έννοια έχει η μελέτη των φυσιογνωμιών;Maejima έγραψε: 13 Σεπ 2020, 10:27Αυτό που θέλω να πώ, παρόλο τα peaks που κάνουν σε συγκεκριμένες χώρες, οι φαινότυποι δεν περιορίζονται στα σύνορα συγκεκριμένων χωρών ή εθνοτήτων, τη στιγμή που πολλές Ευρωπαϊκές εθνότητες έχουν μεγάλο overlap μεταξύ τους (π.χ. Άγγλοι με Σκανδιναβούς, Γερμανία με Γαλλία, κλπ.)
Για εθνικοτητες δεν έχω ιδέα. Για σεξουαλικό προσανατολισμό μπορώ να σου πω οτι όλοι μοιάζουν για γκέι.hellegennes έγραψε: 13 Σεπ 2020, 03:07 Πολύ φυσιογνωμιστές την έχετε δει όλοι. Αυτό είναι ένα κολάζ από φάτσες συμφοιτητών μου στο πανεπιστήμιο (πλην ενός που είναι red herring). Αν κατορθώσει να βρει κανείς όλες τις εθνικότητες κερδίζει σούπερ μπόνους βραβείο:
![]()