Δεν είναι παιχνίδι, διαφορετικές απόψεις για ένα συγκεκριμένο θέμα, είναι.
Το ότι θεωρείς ότι η δική σου μπορεί να επηρεάσει τη δική μου, είναι δικό σου πρόβλημα.
Δεν είναι παιχνίδι, διαφορετικές απόψεις για ένα συγκεκριμένο θέμα, είναι.
Μα αφού "επιδιωξατε την ήττα στη Μ Ασια" που δημιούργησε αυτό το κύμα προσφύγων. Πως γενεν αυτό;Fluffy έγραψε: 13 Σεπ 2020, 12:21Εμείς αγκαλιάσαμε τους Μικρασιατες όπως και όλα τα θύματα του ιμπεριαλισμού
Ακομα κι ένας αγουροξυπνημενος Πινοσέτ, φαντάζει πολύ λίγος για να περιλαβει ξερασματα σαν κι αυτούς τους φωτογράφους.Scouser έγραψε: 13 Σεπ 2020, 12:21Εγώ πάντως όταν είδα τη φωτό με το παιδί μέσα στον κάδο των σκουπιδιών, σκέφτηκα ότι αν είχα μπροστά μου τον φωτογράφο (που σίγουρα τοποθέτησε εκεί το παιδί προηγουμένως) θα κατέληγε να κάνει τον νεκρό μέσα στους κάδους αλα Τσουκαλάς.Namrail έγραψε: 13 Σεπ 2020, 08:47 Η αλήθεια είναι ότι στο προσφυγικό έχει γίνει μια δεξιά μετατόπιση της κοινωνικής πλειοψηφίας. Δλδ πλέον δε μιλάμε για μεμονωμένες μειοψηφίες. Έπαιξαν οι εικόνες με τα γυναικόπαιδα που κοιμήθηκαν στο νεκροταφείο, πάνω στους τάφους και δεν κουνήθηκε βλέφαρο. Κάποιοι έπαθαν ανοσία στο ανθρώπινο δράμα.
κι εγω αυτο λεω στη δευτερη προταση- κατι δεν καταλαβες.
ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧ,Fluffy έγραψε: 13 Σεπ 2020, 12:21 Εμείς αγκαλιάσαμε τους Μικρασιατες όπως και όλα τα θύματα του ιμπεριαλισμού

Έχεις μήνυμα.
Δεν κάνω προσωπικά classifcations, φίλε. Έτσι και αλλιώς χωρίς μετρήσεις, του καφενείου είναι οι classifications, μπορεί ο άλλος να έχει αφάνα και να κρύβει το κεφάλι, π.χ.
Τουρκόσποροι με 0% EAST ASIAN, σε αντίθεση με τα σλαβοσπέρματα που χτυπάν εώς 5-10% καθαρό Siberian neolithic, τσίν τσάν τσόν.

ίσα ίσα. Εγώ συνεχίζω να διαχωρίζω ανάμεσα σε πρόσφυγες και μετανάστες. Εσύ που τους τσουβαλιάζεις όλους μαζί προς όφελος των 2ων είσαι που πλησιάζεις στις απόψεις του ρουμελιώτη, άσχετα αν το κάνετε για διαφορετικούς λόγους. Απο άλλη πορεία καταλήγετε στον ίδιο δρόμοFluffy έγραψε: 13 Σεπ 2020, 12:32Αντιλαμβάνεσαι ότι όλο και περισσότερο υιοθετείς την ατζέντα του ρουμελιωτη-run;Σενέκας έγραψε: 13 Σεπ 2020, 12:18 Δεν έχουμε 2015. Δε μιλάμε πλέον για πρόσφυγες, μιλάμε για μετανάστες απο το Αφγανιστάν κατα βάση. Λίγο μαλακία να συγκρίνουμε πρόσφυγες με οικονομικούς μετανάστες. Βασικά η σύγκριση εν προκειμένω είναι προσβλητική όχι μόνο για τους μικρασιάτες, είναι προσβλητική και για τους πραγματικούς πρόσφυγες απο τη Συρία...
Σε λίγο θα αρχίσεις τα κκεσταν, σημιτισταν
Γενικα αν παρεις φορά στην κατρακύλα για τον ακροδεξιό βούρκο δύσκολα φρενάρεις
Δηλαδή όλα αυτά που γράφεις είναι του καφενείου;Maejima έγραψε: 13 Σεπ 2020, 13:34Έτσι και αλλιώς χωρίς μετρήσεις, του καφενείου είναι οι classifications
Βλήμα έγραψε: 13 Σεπ 2020, 13:43 Μεγάλο κόλλημα έχεις με τα καφενεία. Είναι επιλογή σου που δεν πηγαίνεις ή δεν έχεις με ποιον να πας αφού δεν σε γουστάρει ψυχή;
Σενέκας έγραψε: 13 Σεπ 2020, 12:18 Δεν έχουμε 2015. Δε μιλάμε πλέον για πρόσφυγες, μιλάμε για μετανάστες απο το Αφγανιστάν κατα βάση. Λίγο μαλακία να συγκρίνουμε πρόσφυγες με οικονομικούς μετανάστες. Βασικά η σύγκριση εν προκειμένω είναι προσβλητική όχι μόνο για τους μικρασιάτες, είναι προσβλητική και για τους πραγματικούς πρόσφυγες απο τη Συρία...

Σου είπα τί να κάνεις. Χωρίς κρανιομετρικές μετρήσεις, όλα γίνονται με το μάτι. Το έχω τονίσει επανειλημμένως.
Ενώ όταν έρχονταν πρόσφυγες όλοι ήταν σε φάση "ε, πρόσφυγες είναι ας κοπιάσουν".Σενέκας έγραψε: 13 Σεπ 2020, 12:18 Δεν έχουμε 2015. Δε μιλάμε πλέον για πρόσφυγες, μιλάμε για μετανάστες απο το Αφγανιστάν κατα βάση. Λίγο μαλακία να συγκρίνουμε πρόσφυγες με οικονομικούς μετανάστες. Βασικά η σύγκριση εν προκειμένω είναι προσβλητική όχι μόνο για τους μικρασιάτες, είναι προσβλητική και για τους πραγματικούς πρόσφυγες απο τη Συρία...