!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Namrail έγραψε: 13 Σεπ 2020, 08:30 Δε ξέρω τι συζητάτε τόσες σελίδες σε σχέση με τις μάσκες. Το ζήτημα δεν είναι οι μάσκες. Οι περισσότεροι εξάλλου έχουν πειθαρχήσει και τις φοράνε.

Το ζήτημα είναι ότι τα μέτρα πλέον λαμβάνονται με το πολιτικό κριτήριο που λέει ότι η οικονομία και εν γένει η καθημερινότητα, οφείλει να επηρεαστεί από τις παρεμβάσεις των ειδικών όσο το δυνατό λιγότερο. Και αυτό έχει επιπτώσεις και στα κρούσματα και στη διασπορά του ιού.
Που είσαι εσύ; είσαι καλά;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Naida έγραψε: 13 Σεπ 2020, 08:35
Καλά είμαι, προσώρας.

Βλέπω το πχόρουμ μένει όπως το άφησα. Ίδιο και απαράλλαχτο. :lol:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Namrail έγραψε: 13 Σεπ 2020, 08:40
Naida έγραψε: 13 Σεπ 2020, 08:35
Καλά είμαι, προσώρας.

Βλέπω το πχόρουμ μένει όπως το άφησα. Ίδιο και απαράλλαχτο. :lol:

Α ναι ε;

Εικόνα

Και που είσαι τόσο καιρό και δε λες κουβέντα κι ανησυχούμε :evil:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Μη μου γαμάτε τα vybez

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μη μου γαμάτε τα vybez »

NewModelArmy έγραψε: 12 Σεπ 2020, 12:43
hellegennes έγραψε: 12 Σεπ 2020, 12:36

Δεν ξέρω γιατί συγκρίνετε πράγματα που έχουν 2 τάξεις μεγέθους μεγαλύτερη θνησιμότητα και όχι με την γρίπη, που είναι ίδιας τάξης.

Εικόνα
Ρε τύποι, ο χελης δεν ηταν που απεκρουε ειρωνικοχιουμοριστικα έναν καμένο που ανεβαζε συνεχεια ιοψεκασμενοθεωριες με κεφαλαια και μπολτ γράμματα; τι σκατα έπαθε τωρα;
the comet the course the tail έγραψε: 16 Δεκ 2019, 22:20 τι να κάνεις; μείναμε έρμοι.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

κλιμακτήριο, τον τυραννάει από μικρό :e040:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Naida έγραψε: 13 Σεπ 2020, 06:59
Gherschaagk έγραψε: 12 Σεπ 2020, 23:30
Naida έγραψε: 12 Σεπ 2020, 23:27 Πολλες κυβερνήσεις το διαχειριζονται καλύτερα. Προετοιμαζονται.
Πώς προετοιμάζονται; Ποιες κυβερνήσεις είναι αυτές; Τι κάνουν;

Γιατί απ' ότι κατάλαβα, αυτό που κάνουν όλοι είναι πως περιμένουν να βγει το εμβόλιο. Μου διαφεύγει κάτι;
Εσύ είσαι καλυμμένη με τις κινήσεις της κυβέρνησης πχ για το άνοιγμα των σχολείων; και έχεις δει τι μέτρα έχουν πάρει σε άλλες χώρες;
Προσωπικά μιλώντας πάντα, εγώ θα ήθελα να πάει όλος ο χειμώνας με λιακάδα και ήπιο καιρό και θερμοκρασίες από 12 βαθμούς και πάνω και να κάνουν τα παιδιά μάθημα σε εξωτερικούς χώρους χωρίς μάσκες.

Γίνεται; Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να μου το εξασφαλίσει αυτό;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Ποιος να εξασφαλίσει και τι; Εδώ βγαίνουν από την επιτροπή σοφών στα κανάλια και λένε πως δεν έχει σημασία αν τα παιδιά σε μια τάξη είναι 15, 25 ή 155.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Gherschaagk έγραψε: 13 Σεπ 2020, 09:43
Naida έγραψε: 13 Σεπ 2020, 06:59
Gherschaagk έγραψε: 12 Σεπ 2020, 23:30

Πώς προετοιμάζονται; Ποιες κυβερνήσεις είναι αυτές; Τι κάνουν;

Γιατί απ' ότι κατάλαβα, αυτό που κάνουν όλοι είναι πως περιμένουν να βγει το εμβόλιο. Μου διαφεύγει κάτι;
Εσύ είσαι καλυμμένη με τις κινήσεις της κυβέρνησης πχ για το άνοιγμα των σχολείων; και έχεις δει τι μέτρα έχουν πάρει σε άλλες χώρες;
Προσωπικά μιλώντας πάντα, εγώ θα ήθελα να πάει όλος ο χειμώνας με λιακάδα και ήπιο καιρό και θερμοκρασίες από 12 βαθμούς και πάνω και να κάνουν τα παιδιά μάθημα σε εξωτερικούς χώρους χωρίς μάσκες.

Γίνεται; Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να μου το εξασφαλίσει αυτό;
Θα μπορούσες να βάλεις ένα χεράκι και να ξεκινήσεις τον χορό των ινδιάνων για ήλιο και καλή θερμοκρασία :lol:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Naida έγραψε: 12 Σεπ 2020, 18:43 Είναι και πρακτικές. Αφού μειώθηκε η κατανάλωση του αλκοόλ μιας και κλείνουν νωρίς τα μπαράκια αντισταθμιζεται με τη μάσκα. Κρύβει το μισό μας πρόσωπο και με ένα ωραίο βαψιματακι στα μάτια είμαστε κούκλες. Άσε που δεν χρειάζεται να βγάζουμε τα μουστάκια μας. Να εφαρμοστεί μόνιμα και καθολικά.
Πως βρίσκετε την όρεξη γιά χιούμορ γιά κάτι τόσο βάναυσο δεν το καταλαβαίνω !
:scross:
Δεν μπορείτε χωρίς χαζομάρες ;
Δεν ωραιοποιείται αυτή η αναπηρία του να μην βλέπεις το πρόσωπο του άλλου
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Μπίστης έγραψε: 13 Σεπ 2020, 11:29 Δεν ωραιοποιείται αυτή η αναπηρία του να μην βλέπεις το πρόσωπο του άλλου
Υπάρχει όμως και ένα μυστήριο που αυξάνει την περιέργεια και τη διέγερση. :8) Οι μωαμεθανοί πάντα έλεγαν ότι ο φερετζές και η μαντίλα κάνει πιο επιθυμητή τη γυναίκα επειδή αφήνει τη φαντασία του παρατηρούντος ελεύθερη.Καιρός να το διαπιστώσουμε.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μπίστης έγραψε: 13 Σεπ 2020, 11:29
Naida έγραψε: 12 Σεπ 2020, 18:43 Είναι και πρακτικές. Αφού μειώθηκε η κατανάλωση του αλκοόλ μιας και κλείνουν νωρίς τα μπαράκια αντισταθμιζεται με τη μάσκα. Κρύβει το μισό μας πρόσωπο και με ένα ωραίο βαψιματακι στα μάτια είμαστε κούκλες. Άσε που δεν χρειάζεται να βγάζουμε τα μουστάκια μας. Να εφαρμοστεί μόνιμα και καθολικά.
Πως βρίσκετε την όρεξη γιά χιούμορ γιά κάτι τόσο βάναυσο δεν το καταλαβαίνω !
:scross:
Δεν μπορείτε χωρίς χαζομάρες ;
Δεν ωραιοποιείται αυτή η αναπηρία του να μην βλέπεις το πρόσωπο του άλλου
Γιατί να βλέπω το πρόσωπο του άλλου; τον ακούω και μια χαρά. Χρησιμοποιείς και τα μάτια να συμπληρώσεις διάθεση :D
Στο μόνο που έχω αντιμετωπίσει θέμα συνεννόησης είναι με μια φίλη μου που είναι κωφαλαλη και επειδή δεν ξέρω πολλά από νοηματική, βγάζω τη μάσκα για να διαβάζει χείλη.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

πατησιωτης έγραψε: 13 Σεπ 2020, 11:35
Μπίστης έγραψε: 13 Σεπ 2020, 11:29 Δεν ωραιοποιείται αυτή η αναπηρία του να μην βλέπεις το πρόσωπο του άλλου
Υπάρχει όμως και ένα μυστήριο που αυξάνει την περιέργεια και τη διέγερση. :8) Οι μωαμεθανοί πάντα έλεγαν ότι ο φερετζές και η μαντίλα κάνει πιο επιθυμητή τη γυναίκα επειδή αφήνει τη φαντασία του παρατηρούντος ελεύθερη.Καιρός να το διαπιστώσουμε.
Ένα πρόσωπο που διαγράφηκε από φόβο και υποταγή στην βαναυσότητα και τίποτα παραπάνω.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Naida έγραψε: 13 Σεπ 2020, 11:36 βγάζω τη μάσκα για να ...
Δολοφονικό ένστικτο
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Μπίστης έγραψε: 13 Σεπ 2020, 11:39
Ένα πρόσωπο που διαγράφηκε από φόβο και υποταγή στην βαναυσότητα και τίποτα παραπάνω.
Είπε και πέταξε στα Ουράνια, Ελεύθερος Αητός.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μπίστης έγραψε: 13 Σεπ 2020, 11:41
Naida έγραψε: 13 Σεπ 2020, 11:36 βγάζω τη μάσκα για να ...
Δολοφονικό ένστικτο
Αυτή δεν βγάζει την δική της και κρατάω απόσταση καθότι έχει σοβαρό θέμα υγείας. Και είναι νέο κορίτσι. Τι λες; Για τον Καιάδα;

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”