!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κλοπή πατινιού.

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
waldorf

Re: Κλοπή πατινιού.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

Antares έγραψε: 12 Σεπ 2020, 17:38 Κλοπή πατινιού. Χα χα.
Εμένα μου είχαν κλέψει ένα κασκόλ που είχα κρεμάσει στην κρεμάστρα της δουλειάς. Το πέρασαν για Burberry λόγω του σχεδίου, βέβαια το είχα αγοράσει 25 ευρώ.
Οπότε μην ανυσηχείς ότι σε διώκουν οι συνάδελφοί σου και σε παρακολουθούν οι Πεφωτισμένοι.
Αν όντως σε είχαν στο μικροσκόπιο δεν θα πίστευαν ποτέ ότι εσύ μπορεί να έχεις (έστω και) κασκόλ burberry.
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

Obi Wan Iakobi έγραψε: 12 Σεπ 2020, 16:16 Xρησιμοποιουνται ως μεσο κατασκοπειας.

https://twitter.com/Yperion4/status/130 ... 34883?s=20
:smt005:
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

waldorf έγραψε: 12 Σεπ 2020, 17:34 Φέρθηκες έξυπνα και γλύτωσες μεγαλύτερα προβλήματα.
Δεν τους ενδιέφερε το πατίνι,αυτοί είχαν άλλα σχέδια.
Αν δεν έκανες μανούρα θα έλεγαν "οκ αυτός είναι ντροπιάρης,δεν ψάχνει τα χαμένα πράγματα",και την επόμενη φορά θα σου έπαιρναν το Καραμπαπόπουλο.
Θα`να ψαχνες εσύ δεξά-ζερβά,δεν θα το`βρισκες και μέχρι να ειδοποιήσεις security και τα ρέστα αυτοί θα το είχαν βάλει στην τουαλέτα,θα το κούρευαν,θα το ξύριζαν (άκυρο,για μικρό παιδί μιλάμε) και θα του άλλαζαν ρούχα.
Που να το γνωρίσεις μετά το παιδί σου.Θα είχε φύγει ήδη για νοτιοανατολική Ασία για παιδική πορνεία και παράνομες μεταμοσχεύσεις (δεν θυμάμαι με ποιά σειρά γίνεται αυτό).Λίγα τέτοια έχουν γίνει;
Απ`του χάρου τα δόντια γλύτωσες,να ξέρεις.
Μαλάκα, σταμάτα, είχα δει μια σειρά με αυτό το θέμα, και δεν κοιμήθηκα για νύχτες. Πολύ στεναχώρια.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

Φίλε χιούμορ προσπάθησα να κάνω με τους αστικούς μύθους.
Αν όντως έχεις άγχος για τέτοια ζητήματα,ζητάω συγνώμη.Ειλικρινά δεν είχα σκοπό να χλευάσω μιά (μάλλον υπαρκτή) κατάσταση.
Συγνώμη και πάλι για το αποτυχημένο χιουμοράκι μου.
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

waldorf έγραψε: 12 Σεπ 2020, 18:34 Φίλε χιούμορ προσπάθησα να κάνω με τους αστικούς μύθους.
Αν όντως έχεις άγχος για τέτοια ζητήματα,ζητάω συγνώμη.
Αλλά θα έλεγα να μην έχεις.Πρόκειται για αστικούς μύθους.(Τουλάχιστον στο βαθμό που παρουσιάζονται).

Όσο αθώα κι αν λες κάτι για το αγαπημένο πρόσωπο, ο άλλος αναπόφευκτα θα το κάνει εικόνα. Ούτε η εικόνα αντέχεται λοιπόν.
Ακόμα και πιο απενοχοποιημένα από αυτό που λες εσύ, όπως "Κι άμα τύχει στη γυναίκα σου ρε;" (για κάτι που διαφωνείτε. Για ένα βιασμό ας πούμε και την τιμωρία του. Να λες εσύ για σκληρή εκδίκηση κι ο άλλος να λέει... ξέρεις. Αριστερά πράγματα :003:). Ακόμα κι αυτό λοιπόν το βρίσκω λάθος να χρησιμοποιείται. Πάντα έχουμε επιχειρήματα για την άποψη μας που δεν χρειάζεται να περνάνε από τα προσωπικά του άλλου.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

waldorf έγραψε: 12 Σεπ 2020, 18:34 Φίλε χιούμορ προσπάθησα να κάνω με τους αστικούς μύθους.
Αν όντως έχεις άγχος για τέτοια ζητήματα,ζητάω συγνώμη.Ειλικρινά δεν είχα σκοπό να χλευάσω μιά (μάλλον υπαρκτή) κατάσταση.
Συγνώμη και πάλι για το αποτυχημένο χιουμοράκι μου.
Όχι, ρε, θα ζητήσεις συγγνώμη επειδή έκανες πλάκα; Εγώ είχα τη μύγα, επειδή όπως είπα είδα μια σειρά που πραγματευόταν το θέμα, και έπαθα στεναχώρια.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky »

Daje έγραψε: 12 Σεπ 2020, 15:59 ΜΟΥΝΑΡΑ κλεπτομανης η ταμιας?
και πού να δεις την αφεντικίνα μιλφάρα

δεν ξαναψωνίζει απ' αλλού αυτός, η γκρίνια είναι για να τη διαβάσει η κυρία Καβαλιέρη
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Ναι, μερικές φορές η πραγματικότητα ξεπερνάει και την πιο νοσηρή φαντασία.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

περιμενω να τοποθετηθει ο γιωργης επι του θεματος
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Obi Wan Iakobi έγραψε: 12 Σεπ 2020, 16:16 Xρησιμοποιουνται ως μεσο κατασκοπειας.

https://twitter.com/Yperion4/status/130 ... 34883?s=20
:smt005:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Δλδ η ταμίας τους ήξερε και με το που είδε πως θα μπλέξει τους είπε να το φέρουν πίσω. Πάλι καλά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Gherschaagk έγραψε: 13 Σεπ 2020, 18:23 Δλδ η ταμίας τους ήξερε και με το που είδε πως θα μπλέξει τους είπε να το φέρουν πίσω. Πάλι καλά.
Πιθανώς. Το ίδιο απόγευμα πήγε η γυναίκα μου με το καινούριο ποδήλατο του παιδιού ώστε να το τσιπάρουν για κλοπή, και της είπανε, πως είναι συχνό αυτό το φαινόμενο, κλεφτρόνια να εργάζονται εν γνώσει υπαλλήλων (εκβιασμός, π.χ.).
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Cavaliere έγραψε: 13 Σεπ 2020, 18:27
Gherschaagk έγραψε: 13 Σεπ 2020, 18:23 Δλδ η ταμίας τους ήξερε και με το που είδε πως θα μπλέξει τους είπε να το φέρουν πίσω. Πάλι καλά.
Πιθανώς. Το ίδιο απόγευμα πήγε η γυναίκα μου με το καινούριο ποδήλατο του παιδιού ώστε να το τσιπάρουν για κλοπή, και της είπανε, πως είναι συχνό αυτό το φαινόμενο, κλεφτρόνια να εργάζονται εν γνώσει υπαλλήλων (εκβιασμός, π.χ.).
Ενδιαφέρον το τσιπάρισμα. Θέλω κι εγώ να το κάνω. Και στο ποδήλατο και στο χοβερμπορντ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Gherschaagk έγραψε: 13 Σεπ 2020, 18:30
Cavaliere έγραψε: 13 Σεπ 2020, 18:27
Ενδιαφέρον το τσιπάρισμα. Θέλω κι εγώ να το κάνω. Και στο ποδήλατο και στο χοβερμπορντ.
Το θέμα είναι πως λειτουργεί αποτρεπτικά.
Ordem e Progresso.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”