Κοινως θα καταληξουμε σε Σουηδια-Φιλανδια-Νορβηγια διοτι εσεις οι εθνικιστες εκτος απο οτι ειστε ανιστορητοι ειστε και αγεωγραφητοι.Kauldron έγραψε: 07 Μάιος 2018, 21:11blackpaint έγραψε: 07 Μάιος 2018, 20:33ποια εργα οδοποιας ρε μπαγλαμα, σαλτα πηδα απο κανα γκρεμο ν απαλλαξεις τον πλανητη απο την ασχημια σουKauldron έγραψε: 07 Μάιος 2018, 17:22
Αλλά μάλλον χάνεις το θέμα. Οι μουσουλμανιακοί πειρατές δεν "ήταν", "είναι", ακόμα.
Μην ανησυχείς, μόλις θα τελειώνετε με τα άργα οδοποιίας, θα σας στέλνουμε στην Αλγερία στο Μαρόκο και στην Τουρκία για μόνιμες διακοπές.
![]()
![]()
![]()
![]()
Αντίδραση α(χ)ριστερού στο ενδεχόμενο να χρησιμεύσει στην ανθρωπότητα. Μη στεναχωριέσαι, το βράδυ θα σου κάνουν παρέα οι φίλοι σου οι πειδατές...
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βερβερινοι πειρατές, οι πρόγονοι των "μεταναστών"
Re: Βερβερινοι πειρατές, οι πρόγονοι των "μεταναστών"
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Κοινως θα καταληξουμε σε Σουηδια-Φιλανδια-Νορβηγια διοτι εσεις οι εθνικιστες εκτος απο οτι ειστε ανιστορητοι ειστε και αγεωγραφητοι.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ο μόνος λόγος για τον οποίο συνέχισαν να υπάρχουν για τόσο πολύ καιρό ήταν γιατί έτσι συνέφερε τον ανταγωνισμό των ευρωπαϊκών δυνάμεων.Kauldron έγραψε: 04 Μάιος 2018, 22:43 Τουλάχιστον εξ' ίσου απάνθρωποι με τους αποικιοκράτες, οι Βερβερίνοι πειρατές λεηλατούσαν ευρωπαϊκές περιοχές και σκλάβωναν τους πληθυσμούς τους. Πάνω από 1 εκαοτμύριο αθώοι άνθρωποι, οδηγήθηκαν στη σκλαβιά, περιουσίες αρπάχτηκαν, ζωές καταστράφηκαν για πάντα.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE ... E%B1%CF%82
Όπως τώρα, έτσι και τότε, οι ορδές των πειρατών ζούσαν σπέρνοντας τον τρόμο και την καταστροφή. Οι πειρατές ήξεραν πολύ καλά να παίζουν το παιχνίδι, φροντίζοντας να μην εξαγριώνουν τους Ευρωπαίους, και κατά συνέπεια να μη χρειάζεται να αντιμετωπίσουν την πλήρη δύναμη της Δύσης. Συμφωνίες και συνθήκες, βέβαια, καταπατούνταν από τους Μαροκινούς, Αλγερινούς, Τυνήσιους, και, φυσικά, Οθωμανούς.
Το 1830, η Γαλλία κατέλαβε ολόκληρο το Αλγέρι, βάζοντας τέλος στη φρίκη.
Αν και όλοι γνωρίζουν τα περί "αποικιοκρατών", σχεδόν κανένας δεν γνωρίζει την υποδούλωση άνω του 1 εκατομυρίου ψυχών από τους απάνθρωπους Βορειοαφρικανούς και Ανατολίτες.
Οι Βέρβεροι είναι τελείως διαφορετικός λαός από τους Άραβες.
Βέρβερος = φάτσα σαν μιχαλολιάκου αλλά χωρίς το λίπος
Άραβας = φάτσα σαν του κασιδιάρη αλλά χωρίς τη βρώμα
foscilis έγραψε: 12 Σεπ 2020, 14:49 Οι Βέρβεροι είναι τελείως διαφορετικός λαός από τους Άραβες.
Εσύ πρέπει να είσαι πολύ γεροδεμένος και με πολύ ωραία φάτσα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Έλληνας = Εγώfoscilis έγραψε: 12 Σεπ 2020, 14:49 Οι Βέρβεροι είναι τελείως διαφορετικός λαός από τους Άραβες.
Άλλοι Έλληνες = περίπου ίδιοι αλλά πιο σκατόφατσες
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Antipnevma
Απόγονοι Βερβερινών οι Σύριοι και οι Αφγανοί;
Τέλος πάντων, ο νηματοθέτης εγκαλεί τους σημερινούς βορειοαφρικανούς ότι δεν ζητάνε συγνώμη για αυτά που έκαναν οι πειρατές σε αντίθεση με τους σημερινούς δυτικούς. Πάντως εγώ δεν έχω δει ούτε έναν δυτικό να ζητάει συγγνώμη για τα εγκλήματα των Βίκιγκς που και αυτοί μια χαρά πειρατές και αρχιδοπρίχτες ήταν ή αυτά των ιπποτών του ύστερου μεσαίωνα οι οποίοι φάγανε τόσο κοσμάκη και ανάμεσα στα θύματα τους ήταν και Έλληνες. Ούτε έχω δει Γερμανό να ζητάει συγγνώμη για τα εγκλήματα των Γότθων, Βάνδαλων και τα λοιπά.
Μόλις ωριμάσει λίγο ο νηματοθέτης θα καταλάβει ότι οι δυτικοί ζητάνε συγγνώμη για την αποικιοκρατία απλά γιατί η κατανομή της παγκόσμιας ισχύος έχει αλλάξει δραστικά από το 1900 και δεν είναι δυνατόν να εκφράζονται όπως εκφράζονταν τότε. Οι τέως αποικιοκρατούμενοι σήμερα διαθέτουν κράτη και πολιτική βούληση.
Τέλος πάντων, ο νηματοθέτης εγκαλεί τους σημερινούς βορειοαφρικανούς ότι δεν ζητάνε συγνώμη για αυτά που έκαναν οι πειρατές σε αντίθεση με τους σημερινούς δυτικούς. Πάντως εγώ δεν έχω δει ούτε έναν δυτικό να ζητάει συγγνώμη για τα εγκλήματα των Βίκιγκς που και αυτοί μια χαρά πειρατές και αρχιδοπρίχτες ήταν ή αυτά των ιπποτών του ύστερου μεσαίωνα οι οποίοι φάγανε τόσο κοσμάκη και ανάμεσα στα θύματα τους ήταν και Έλληνες. Ούτε έχω δει Γερμανό να ζητάει συγγνώμη για τα εγκλήματα των Γότθων, Βάνδαλων και τα λοιπά.
Μόλις ωριμάσει λίγο ο νηματοθέτης θα καταλάβει ότι οι δυτικοί ζητάνε συγγνώμη για την αποικιοκρατία απλά γιατί η κατανομή της παγκόσμιας ισχύος έχει αλλάξει δραστικά από το 1900 και δεν είναι δυνατόν να εκφράζονται όπως εκφράζονταν τότε. Οι τέως αποικιοκρατούμενοι σήμερα διαθέτουν κράτη και πολιτική βούληση.
νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη
Οι πειρατές (της Καραβλαχικής)

foscilis =φατσα αρτέμης μάτσας αλλά με την βρώμα κολλημένηfoscilis έγραψε: 12 Σεπ 2020, 14:49 Οι Βέρβεροι είναι τελείως διαφορετικός λαός από τους Άραβες.
βρε χαος εσυ μαλλον θα έχεις πεθάνει και αυτοί θα έρχονται ακόμη -για πόσους θα δακρύζουμε ακόμη;
Άμα είναι παιδιά; Άπειρους. Και δεν θα έρχονται ακόμη. Οι καταστάσεις αλλάζουν. Το πόσοι Έλληνες φύγανε για Γερμανίες και Αμερικές να το μετράς.
Επίισης δεν είναι αυτά τα γυναικόπαιδα ούτε κι εγώ που φτιάξαμε τα Δουβλίνα. Να βλέπουμε λίγο πιο πέρα ρε συ.
Αλλού τρώτε και αλλού τον δινετε τον κώλο βρε σεις πονόψυχοι ...
το πιο πέρα χαοτικε είναι ένας μουσουλμανικός κόσμος και εγω μετανάστης στην ίδια την χώρα μου
το πιο πέρα χαοτικε είναι ένας μουσουλμανικός κόσμος και εγω μετανάστης στην ίδια την χώρα μου
Η πειρατεία μέχρι και το 19ο αιώνα λειτουργούσε ως μέσο διεθνούς ανταγωνισμού. Ο ιδιος ο Ναπολέων είχε δηλώσει πως και να μην υπήρχε το Αλγέρι θα έφτιαχνε αυτός ένα...zteo έγραψε: 05 Μάιος 2018, 16:44 Καποιος που να γνωριζει καλα ιστορια μπορει να απαντησει στο ερωτημα μου.Γενικα το συστημα των κουρσαρων το δουλευαν στην Μεσογειο η οχι?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση