!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλοπή πατινιού.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Κλοπή πατινιού.
Δεν παν καλά οι άνθρωποι. Σε ένα κατάστημα, κλέψαν το πατίνι του γιου μου, το ταμείο ήταν στριμωγμένο με την έξοδο-είσοδο, και η ταμίας έκανε πως δεν είδε τίποτα. Της είπα, ΟΚ, εφόσον λέτε πως έχετε βίντεο παρακολούθηση, θα ζητήσω να ελέγξουμε τα βίντεο, και αν δεν το κάνουν, θα πάει μέσω αστυνομίας. Μου είπε, θα συνεννοηθώ με την αφεντικίνα μου, αφήστε το τηλέφωνό σας. Λέεω στη γυναίκα μου, να δεις που σε δύο ώρες το πολύ θα πάρουν ότι το βρήκαν εκεί, κάποιο παιδάκι κατά λάθος , ή άλλα ψέμματα, να πάμε να το πάρουμε. Όντως πήρε τηλέφωνο σε μισή ώρα, και μας είπε ένα μασάλι ολκής, ότι τάχα μου το βρήκε έξω δεξιά, πώς πάμε για το γκαράζ. Όταν εκεί κοιτάξαμε πολύ επίμονα, όπως και παντού, πριν. Έχει παραγίνει με τους assi. Πολύ έχει πέσει το επίπεδο της Γερμανίας, γυφταριό γίναμε. Κάποτε η πόλη αυτή δεχόταν μόνο high class, περπατούσες και πλημμύριζε από ευγένεια και αβρότητα. Γεμίσαμε κατσίβελους.
Ordem e Progresso.
- Λίνο Βεντούρα
Re: Κλοπή πατινιού.
Δεν κατάλαβα, το κατάστημα πώς το βρήκε;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
ημαρτον και τα πατινια τωρα κλεβουν!
- Dwarven Blacksmith
Ούτε εγώ κατάλαβα. Το κατάστημα κλέβει τα πατίνια αλλά τα δίνει πίσω αν διαμαρτυρηθείς;
-
Von Mackensen
Είναι δυνατόν?Cavaliere έγραψε: 12 Σεπ 2020, 15:16 Δεν παν καλά οι άνθρωποι. Σε ένα κατάστημα, κλέψαν το πατίνι του γιου μου, το ταμείο ήταν στριμωγμένο με την έξοδο-είσοδο, και η ταμίας έκανε πως δεν είδε τίποτα. Της είπα, ΟΚ, εφόσον λέτε πως έχετε βίντεο παρακολούθηση, θα ζητήσω να ελέγξουμε τα βίντεο, και αν δεν το κάνουν, θα πάει μέσω αστυνομίας. Μου είπε, θα συνεννοηθώ με την αφεντικίνα μου, αφήστε το τηλέφωνό σας. Λέεω στη γυναίκα μου, να δεις που σε δύο ώρες το πολύ θα πάρουν ότι το βρήκαν εκεί, κάποιο παιδάκι κατά λάθος , ή άλλα ψέμματα, να πάμε να το πάρουμε. Όντως πήρε τηλέφωνο σε μισή ώρα, και μας είπε ένα μασάλι ολκής, ότι τάχα μου το βρήκε έξω δεξιά, πώς πάμε για το γκαράζ. Όταν εκεί κοιτάξαμε πολύ επίμονα, όπως και παντού, πριν. Έχει παραγίνει με τους assi. Πολύ έχει πέσει το επίπεδο της Γερμανίας, γυφταριό γίναμε. Κάποτε η πόλη αυτή δεχόταν μόνο high class, περπατούσες και πλημμύριζε από ευγένεια και αβρότητα. Γεμίσαμε κατσίβελους.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Θα σου πω εγώ. Τα αλάνια που το βουτήξανε, περάσανε μπροστά από την ταμία που το έκανε αβαβά, και όταν κατάλαβε πως μπορεί να μπλέξει, τους είπε να το φέρουν. Ένα πιθανό σενάριο.
Ordem e Progresso.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Ποιοι είναι οι assi?
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Υδράργυρος
Οταν λες τετοια εισαι ευπαθης ομαδα, φορα μασκαCavaliere έγραψε: 12 Σεπ 2020, 15:16 . Κάποτε η πόλη αυτή δεχόταν μόνο high class, περπατούσες και πλημμύριζε από ευγένεια και αβρότητα. Γεμίσαμε κατσίβελους.
-
Εμπεδοκλής
Τα πάντα. Και πατίνια και ποδήλατα, μέχρι και σεντόνια. Με τη σαβούρα που μπάσαμε και λίγα είναι...
ΜΟΥΝΑΡΑ κλεπτομανης η ταμιας?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Έχει παραγίνει το κακό με τα κωλόπαιδα. Δεν κρύβω ότι βάζω το κινητό μου στο μετρό δόλωμα στην κωλοτσεπη με σπαγγο πιασμένο από τη θήκη μόνο και μόνο για να καρπαζωσω κάνα τέτοιο τσογλανι. Το έκανα κάμποσες φορές, δεν τσίμπησε κάνεις και τώρα πια δεν το κάνω διότι όταν τσαντιστω γίνομαι ψυχικά ασταθής. Δεν λέει να πάω 10 χρόνια μέσα.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 361 Προβολές
-