Εντωμεταξύ όλα αυτά τα λέει για ένα κόμμα ρε μαλάκα, ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ, γαμημένοι γιαχωβάδες κανονικοί.Αγις έγραψε: 12 Σεπ 2020, 01:43επιθεση στο ΑΤ Λιτοχωρου ;Βλήμα έγραψε: 12 Σεπ 2020, 01:36 Κι εδώ ερχόμαστε να αναρωτηθούμε: γιατί αυτοί που μας αντιμετώπιζαν ως γραφικούς ακίνδυνους ξαφνικά μας πολεμούν; Γιατί φτύνουν τα ωραία τα φραγκάκια μας προκειμένου να μας φιμώσουν; Για τον ίδιο λόγο που ο αντικομουνισμός έχει πάρει τα πάνω του τον τελευταίο καιρό. Διότι ο καπιταλισμός έχει δείξει πια τις αντιφάσεις του και θεωρούν τον κομουνισμό κίνδυνο.
Κάθε τσουτσέκι που μας φιμώνει μας δίνει και μια νίκη.
Άρχισαν τα όργανα.
Η στιγμή που θα κληθούμε να φανούμε άξιοι των περιστάσεων είναι κοντά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κόβουν τις διαφημίσεις του 46ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ Google και Facebook με πρόσχημα την...... “προώθηση ναρκωτικών”!
Re: Κόβουν τις διαφημίσεις του 46ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ Google και Facebook με πρόσχημα την...... “προώθηση ναρκωτικών”!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Re: Κόβουν τις διαφημίσεις του 46ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ Google και Facebook με πρόσχημα την...... “προώθηση ναρκωτικών”!
Για ένα γαμημένο οικονομικό σύστημα το λέω μι αμόρ.sys3x έγραψε: 12 Σεπ 2020, 01:54Εντωμεταξύ όλα αυτά τα λέει για ένα κόμμα ρε μαλάκα, ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ, γαμημένοι γιαχωβάδες κανονικοί.Αγις έγραψε: 12 Σεπ 2020, 01:43επιθεση στο ΑΤ Λιτοχωρου ;Βλήμα έγραψε: 12 Σεπ 2020, 01:36 Κι εδώ ερχόμαστε να αναρωτηθούμε: γιατί αυτοί που μας αντιμετώπιζαν ως γραφικούς ακίνδυνους ξαφνικά μας πολεμούν; Γιατί φτύνουν τα ωραία τα φραγκάκια μας προκειμένου να μας φιμώσουν; Για τον ίδιο λόγο που ο αντικομουνισμός έχει πάρει τα πάνω του τον τελευταίο καιρό. Διότι ο καπιταλισμός έχει δείξει πια τις αντιφάσεις του και θεωρούν τον κομουνισμό κίνδυνο.
Κάθε τσουτσέκι που μας φιμώνει μας δίνει και μια νίκη.
Άρχισαν τα όργανα.
Η στιγμή που θα κληθούμε να φανούμε άξιοι των περιστάσεων είναι κοντά.
Για τους συντελεστές παραγωγής το λέω.
Δεν είναι τόσο μικρές οι αλλαγές που ποντάρω όσο το συριζαίικο "άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς".
Που να καταλάβει ο μπουγάτσας ο κιλμιστερόμορφος ρε Γραφικέ;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ, σώβρακα και φανέλες.Βλήμα έγραψε: 12 Σεπ 2020, 01:58Για ένα γαμημένο οικονομικό σύστημα το λέω μι αμόρ.
Δεν είναι τόσο μικρές οι αλλαγές που ποντάρω όσο το συριζέικο "άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς".
Αλλά ούτε μέχρι εκεί δε σε κόβει να καταλάβεις, ούτε τον εαυτό σου, και θέλεις να αλλάξεις τα οικονομικά συστήματα, τον κόσμο, τους άλλους και τα αρχίδια μου τα δυό. Ούτε την πάρτη σου δεν μπορείς να αλλάξεις στο ελάχιστο, τις ίδιες βαρετές μαλακίες μιά ζωή.
.
.
Δεν με ξέρεις μια ζωή. Μήπως η αντίδρασή σου έχει να κάνει με το ότι δεν θες να αποδεχθείς ότι τελικά έχω δίκιο; Μήπως είναι πιο εύκολο να με απαξιώσεις από το να αποδεχθείς ότι τα τσιμπουκάκια που παίρνουμε στην εργοδοσία τόσο καιρό θα μπορούσαμε να τα έχουμε αποφύγει με μία σωστή συλλογικότητα; Μήπως σου δείχνω ότι η εργοδοσία αντί για αγαπημένος αντρούλης μας είναι ένα κακοποιητικό μουνόπανο κι αυτό σε βάζει να δεις διαφορετικά όλο το παρελθόν σου;sys3x έγραψε: 12 Σεπ 2020, 02:03 ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ, σώβρακα και φανέλες.
Αλλά ούτε μέχρι εκεί δε σε κόβει να καταλάβεις, ούτε τον εαυτό σου, και θέλεις να αλλάξεις τα οικονομικά συστήματα, τον κόσμο, τους άλλους και τα αρχίδια μου τα δυό. Ούτε την πάρτη σου δεν μπορείς να αλλάξεις στο ελάχιστο, τις ίδιες βαρετές μαλακίες μιά ζωή.
![]()
Μαζί σου είναι ο κομουνισμός ρε μαν, εκτός κι αν έχεις συντελεστές παραγωγής στα χέρια σου (δε λέμε για κανένα κτήμα 8 στρέματα, λέμε για σοβαρούς συντελεστές παραγωγής).
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Hector Buas έγραψε: 12 Σεπ 2020, 01:11Η "βαριά" σκιά του Καρανίκα στο αριστερό "γίγνεσθαι"...ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 12 Σεπ 2020, 00:09 Μια ακόμα επίδειξη ελευθερίας του λόγου κάνουν κολοσσοί του διαδικτύου αυτές τις μέρες, καθώς Google και Facebook αποκλείουν τις διαφημίσεις για το 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στο διαδίκτυο και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Google, Facebook, Instagram). Oι δικαιολογίες είναι πραγματικά προκλητικές καθώς, εκτός από την αιτιολογία της πολιτικής διαφήμισης που σχετίζεται με “κοινωνικά θέματα που ενδεχομένως μπορούν να επηρεάσουν το εκλογικό αποτέλεσμα ή κάνουν αναφορές σε υπάρχοντα ή προτεινόμενα νομοθετήματα”, ούτε λίγο ούτε πολύ προβάλλεται ο ανήκουστος ισχυρισμός ότι υπάρχει “προώθηση ψυχαγωγικών ναρκωτικών”(!)
Γιατί αν ένα μέρος προωθεί τη χρήση ουσιών, αυτό είναι το Φεστιβάλ της ΚΝΕ, όλοι το ξέρουν αυτό…![]()
Το όλο θέμα θα ήταν για γέλια, αν δεν επρόκειτο για ένα ακόμα κρούσμα λογοκρισίας και φίμωσης φωνών που αντιστέκονται στο σύστημα, αλλά και οποιασδήποτε ριζοσπαστικής άποψης. Όλα αυτά την ώρα που ασχημονούν στα ίδια μέσα ναζί, ακροδεξιοί, κάθε λογής συνωμοσιολόγοι με αφορμή την πανδημία και όχι μόνο, με τους υπεύθυνους να παρεμβαίνουν – αν και εφόσον – μόνο αφού αυτές οι απόψεις έχουν ήδη φτάσει σε έναν σημαντικό αριθμό κοινού. Αντιθέτως, πολλές φορές, ακόμα και απλές αντιρατσιστικές και αντιφασιστικές αναρτήσεις λογοκρίνονται, συχνά απροσχημάτιστα.
Είναι προφανές ότι το φεστιβάλ υπήρχε πολύ πριν την ανάπτυξη του διαδικτύου και ό,τι κι αν κάνουν όσοι ενοχλούνται από την ύπαρξή του, δεν μπορούν να το σβήσουν από τη συλλογική συνείδηση, όσο κι αν προσπαθούν να περιορίσουν τα ψηφιακά του ίχνη. Πρόκειται για ένα θεσμό εξάλλου που ούτε οι αστικές κυβερνήσεις, οι οποίες, ιδιαίτερα στα πρώτα χρόνια της διεξαγωγής του, προσπαθούσαν με διάφορους τρόπος να παρεμποδίσου, ενώ τα κυρίαρχα ΜΜΕ διαχρονικά τηρούσαν ως επί το πλείστον σιγή ιχθύος. Μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια δηλαδή. Κάτι που θα αποδειχθεί πετρίτρανα την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς για άλλη μια χρονιά, παρά τους περιορισμούς και τις ιδιαίτερες λόγω πανδημίας συνθήκες διεξαγωγής, το παρόν θα δώσουν χιλιάδες νέες και νέοι, εργαζόμενοι, φοιτητές και άνθρωποι κάθε ηλικίας.
Κόβουν τις διαφημίσεις του 46ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ Google και Facebook με πρόσχημα την..... “προώθηση ναρκωτικών”!![]()
Αλλά από την άλλη γιατί έχει ανάγκη το ΚΚΕ τις καπιταλιστικές εταιρείες όπως η Google και το Facebook? Αμολήστε το ΠΑΜΕ να δείρει λίγο κόσμο και θα έχετε όλη την δημαοσιότητα που χρειάζεστε, χωρίς να καταφεύγετε στους απεχθείς καπιταλιστές...
Εχεις ξεσαλωσει λίγο και στην αρχή είχε πλάκα εκεί που μας μίλαγες για την σημασία της εργασίας με διάφορα δακρυβρεχτα κειμενα που μόνο εσείς οι δεξιοι ξέρετε τι θα πει και οι υπόλοιποι είναι αχρηστοι, ενώ ταυτόχρονα υπερασπίζοσουν Κυρανακη .Αλλά πλέον δεν έχει πλάκα. Μοιράζει ξύλο το ΠΑΜΕ; Μπορεί. Τραμπουκικη συμμορία το ΠΑΜΕ; Ο,τι πεις αμορφωτε φίλε μου. Πώς νιώθεις που οι Κένταυροι της ΝΔ έχουν νεκρό στο ιστορικό τους (και μάλιστα ο δραστης βολεύτηκε μια χαρα ) ενώ οι τραμπούκοι που λες όχι; Θα μας μιλήσεις και για ξυλο νουμερακι.
Υ.Γ ναι ναι ξέρω. Ξύνω παλιές πληγές. Κοιτάμε μπροστα, ξεχνάμε τα παλιά. Αλλά έχει και η γραφικότητα τα όρια της. Φιλιά πολλά. Και κόψε λίγο τις μαλακίες. Είσαι λιγος γενικά.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Όχι.Βλήμα έγραψε: 12 Σεπ 2020, 02:11Δεν με ξέρεις μια ζωή. Μήπως η αντίδρασή σου έχει να κάνει με το ότι δεν θες να αποδεχθείς ότι τελικά έχω δίκιο; Μήπως είναι πιο εύκολο να με απαξιώσεις από το να αποδεχθείς ότι τα τσιμπουκάκια που παίρνουμε στην εργοδοσία τόσο καιρό θα μπορούσαμε να τα έχουμε αποφύγει με μία σωστή συλλογικότητα; Μήπως σου δείχνω ότι η εργοδοσία αντί για αγαπημένος αντρούλης μας είναι ένα κακοποιητικό μουνόπανο κι αυτό σε βάζει να δεις διαφορετικά όλο το παρελθόν σου;sys3x έγραψε: 12 Σεπ 2020, 02:03 ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ, σώβρακα και φανέλες.
![]()
Μαζί σου είναι ο κομουνισμός ρε μαν, εκτός κι αν έχεις συντελεστές παραγωγής στα χέρια σου (δε λέμε για κανένα κτήμα 8 στρέματα, λέμε για σοβαρούς συντελεστές παραγωγής).
.
.
- Μη μου γαμάτε τα vybez
ρε αχαρακτήριστε ρε, εδώ βλέπεις ότι 2 ρούχα ανακάτεψε και τα έκανε σκατά, περιμένεις να τακτοποιήσει επιτυχώς όλη την ντουλάπα;Βλήμα έγραψε: 12 Σεπ 2020, 01:58Για ένα γαμημένο οικονομικό σύστημα το λέω μι αμόρ.
Δεν είναι τόσο μικρές οι αλλαγές που ποντάρω όσο το συριζαίικο "άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς".
Δεν την κατάλαβα την μεταφορά.Μη μου γαμάτε τα vybez έγραψε: 12 Σεπ 2020, 02:55 ρε αχαρακτήριστε ρε, εδώ βλέπεις ότι 2 ρούχα ανακάτεψε και τα έκανε σκατά, περιμένεις να τακτοποιήσει επιτυχώς όλη την ντουλάπα;
Αγοράκι είσαι κουκουέ;Gewponos90 έγραψε: 12 Σεπ 2020, 02:17Hector Buas έγραψε: 12 Σεπ 2020, 01:11Η "βαριά" σκιά του Καρανίκα στο αριστερό "γίγνεσθαι"...ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 12 Σεπ 2020, 00:09 Μια ακόμα επίδειξη ελευθερίας του λόγου κάνουν κολοσσοί του διαδικτύου αυτές τις μέρες, καθώς Google και Facebook αποκλείουν τις διαφημίσεις για το 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στο διαδίκτυο και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Google, Facebook, Instagram). Oι δικαιολογίες είναι πραγματικά προκλητικές καθώς, εκτός από την αιτιολογία της πολιτικής διαφήμισης που σχετίζεται με “κοινωνικά θέματα που ενδεχομένως μπορούν να επηρεάσουν το εκλογικό αποτέλεσμα ή κάνουν αναφορές σε υπάρχοντα ή προτεινόμενα νομοθετήματα”, ούτε λίγο ούτε πολύ προβάλλεται ο ανήκουστος ισχυρισμός ότι υπάρχει “προώθηση ψυχαγωγικών ναρκωτικών”(!)
Γιατί αν ένα μέρος προωθεί τη χρήση ουσιών, αυτό είναι το Φεστιβάλ της ΚΝΕ, όλοι το ξέρουν αυτό…![]()
Το όλο θέμα θα ήταν για γέλια, αν δεν επρόκειτο για ένα ακόμα κρούσμα λογοκρισίας και φίμωσης φωνών που αντιστέκονται στο σύστημα, αλλά και οποιασδήποτε ριζοσπαστικής άποψης. Όλα αυτά την ώρα που ασχημονούν στα ίδια μέσα ναζί, ακροδεξιοί, κάθε λογής συνωμοσιολόγοι με αφορμή την πανδημία και όχι μόνο, με τους υπεύθυνους να παρεμβαίνουν – αν και εφόσον – μόνο αφού αυτές οι απόψεις έχουν ήδη φτάσει σε έναν σημαντικό αριθμό κοινού. Αντιθέτως, πολλές φορές, ακόμα και απλές αντιρατσιστικές και αντιφασιστικές αναρτήσεις λογοκρίνονται, συχνά απροσχημάτιστα.
Είναι προφανές ότι το φεστιβάλ υπήρχε πολύ πριν την ανάπτυξη του διαδικτύου και ό,τι κι αν κάνουν όσοι ενοχλούνται από την ύπαρξή του, δεν μπορούν να το σβήσουν από τη συλλογική συνείδηση, όσο κι αν προσπαθούν να περιορίσουν τα ψηφιακά του ίχνη. Πρόκειται για ένα θεσμό εξάλλου που ούτε οι αστικές κυβερνήσεις, οι οποίες, ιδιαίτερα στα πρώτα χρόνια της διεξαγωγής του, προσπαθούσαν με διάφορους τρόπος να παρεμποδίσου, ενώ τα κυρίαρχα ΜΜΕ διαχρονικά τηρούσαν ως επί το πλείστον σιγή ιχθύος. Μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια δηλαδή. Κάτι που θα αποδειχθεί πετρίτρανα την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς για άλλη μια χρονιά, παρά τους περιορισμούς και τις ιδιαίτερες λόγω πανδημίας συνθήκες διεξαγωγής, το παρόν θα δώσουν χιλιάδες νέες και νέοι, εργαζόμενοι, φοιτητές και άνθρωποι κάθε ηλικίας.
Κόβουν τις διαφημίσεις του 46ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ Google και Facebook με πρόσχημα την..... “προώθηση ναρκωτικών”!![]()
Αλλά από την άλλη γιατί έχει ανάγκη το ΚΚΕ τις καπιταλιστικές εταιρείες όπως η Google και το Facebook? Αμολήστε το ΠΑΜΕ να δείρει λίγο κόσμο και θα έχετε όλη την δημαοσιότητα που χρειάζεστε, χωρίς να καταφεύγετε στους απεχθείς καπιταλιστές...
Εχεις ξεσαλωσει λίγο και στην αρχή είχε πλάκα εκεί που μας μίλαγες για την σημασία της εργασίας με διάφορα δακρυβρεχτα κειμενα που μόνο εσείς οι δεξιοι ξέρετε τι θα πει και οι υπόλοιποι είναι αχρηστοι, ενώ ταυτόχρονα υπερασπίζοσουν Κυρανακη .Αλλά πλέον δεν έχει πλάκα. Μοιράζει ξύλο το ΠΑΜΕ; Μπορεί. Τραμπουκικη συμμορία το ΠΑΜΕ; Ο,τι πεις αμορφωτε φίλε μου. Πώς νιώθεις που οι Κένταυροι της ΝΔ έχουν νεκρό στο ιστορικό τους (και μάλιστα ο δραστης βολεύτηκε μια χαρα ) ενώ οι τραμπούκοι που λες όχι; Θα μας μιλήσεις και για ξυλο νουμερακι.
Υ.Γ ναι ναι ξέρω. Ξύνω παλιές πληγές. Κοιτάμε μπροστα, ξεχνάμε τα παλιά. Αλλά έχει και η γραφικότητα τα όρια της. Φιλιά πολλά. Και κόψε λίγο τις μαλακίες. Είσαι λιγος γενικά.
-
Gewponos90
Οχι και ναι. Αλλά δεν το δίνω δεξιά και αριστερά.Χαοτικός έγραψε: 12 Σεπ 2020, 02:57Αγοράκι είσαι κουκουέ;Gewponos90 έγραψε: 12 Σεπ 2020, 02:17Hector Buas έγραψε: 12 Σεπ 2020, 01:11
Η "βαριά" σκιά του Καρανίκα στο αριστερό "γίγνεσθαι"...
Υ.Γ ναι ναι ξέρω. Ξύνω παλιές πληγές. Κοιτάμε μπροστα, ξεχνάμε τα παλιά. Αλλά έχει και η γραφικότητα τα όρια της. Φιλιά πολλά. Και κόψε λίγο τις μαλακίες. Είσαι λιγος γενικά.Μου αρέσεις. Έχεις φέησμπουκ;
- Μη μου γαμάτε τα vybez
σε σκεπτόμενους ευρωλιγούρηδες κεντρώους; και το πασάρω εγώ στον ΧάοGewponos90 έγραψε: 12 Σεπ 2020, 03:00Οχι και ναι. Αλλά δεν το δίνω δεξιά και αριστερά.Χαοτικός έγραψε: 12 Σεπ 2020, 02:57Αγοράκι είσαι κουκουέ;Gewponos90 έγραψε: 12 Σεπ 2020, 02:17
Υ.Γ ναι ναι ξέρω. Ξύνω παλιές πληγές. Κοιτάμε μπροστα, ξεχνάμε τα παλιά. Αλλά έχει και η γραφικότητα τα όρια της. Φιλιά πολλά. Και κόψε λίγο τις μαλακίες. Είσαι λιγος γενικά.Μου αρέσεις. Έχεις φέησμπουκ;
ατακα απο τουιτερ: η πρεζα μ εσωσε απ το κκε
Σαν να λες είμαι πασόκος.
Τέλος πάντων ξενέρωσα. Περίμενα να πεις ότι δεν φταίει το μέσο αλλά ο τρόπος που ... και λοιπά. Να πεις μπορεί να είναι ένα σκατό αλλά οφείλουμε να ακολουθούμε την εποχή και λοιπά. Να έλεγα εγώ... όχι ρε δεν λέω! Το χασες. Να Πάνα γαμιθίς, να έλεγες.
(Αλλά μάλλον
δεν κατάλαβες ότι μιλάω σαρκαστικά για το φέησμπουκ. ΟΚ! ( κνίτης
) )
Τέλος πάντων ξενέρωσα. Περίμενα να πεις ότι δεν φταίει το μέσο αλλά ο τρόπος που ... και λοιπά. Να πεις μπορεί να είναι ένα σκατό αλλά οφείλουμε να ακολουθούμε την εποχή και λοιπά. Να έλεγα εγώ... όχι ρε δεν λέω! Το χασες. Να Πάνα γαμιθίς, να έλεγες.
(Αλλά μάλλον
-
Gewponos90
Χατίρι δεν χαλάω 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 688 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης