Για τον πούστη, να το πεις "Μπουγάτσα με ψωλή" είναι δικό μου; Τώρα μου ρθε ή το χω ξανακούσει;
Σοβαρά τώρα.
Δεν ξέρω, δύσκολο να δεχτώ οτι υπάρχει δεξιός που ΔΕΝ ψήφισε νουδού. Οι δεξιοί φαντάζονται οτι με τη δική τους ψήφο θα πέσει η Αριστερά, οτι αυτή θα είναι η ψήφος που θα σώσει τη χώρα απ' την αριστερή λαίλαπα, και μπροστά στον κίνδυνο του κομμουνιΖμού, τελικά κάνουν την καρδιά τους πέτρα και το ρίχνουν νουδούλα. Το ξέρω γιατί τέτοιες βλακείες σκεφτόμουν κι εγώ όταν ψήφιζα νουδούλα.elchav έγραψε: 12 Σεπ 2020, 00:56viewtopic.php?f=29&t=12918&p=746099#p746099ΠΟ ΝΑ ΤΕ;elchav έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 18:45 Θα μπορούσα να είχα λυγίσει (δεν ήταν πολύ πιθανό), αλλά όταν ξύπνησα κι είδα το κάλεσμα του πρεζέμπορα, ήταν πια σίγουρο ότι δεν θα ψηφίσω τους νδούλους
το ριξα λευκό![]()
Αλήθεια, δεν ξέρω πως τα καταφέρνω και δικαιώνομαι πιο συχνά από Αριστο
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Μάλλον δικό σου είναι γιατί και μαλακία είναι και δεν το έχω ξανακούσει.Χαοτικός έγραψε: 12 Σεπ 2020, 02:12 Κάτσε ρε και έπαθα επεισόδιο τώρα.
Για τον πούστη, να το πεις "Μπουγάτσα με ψωλή" είναι δικό μου; Τώρα μου ρθε ή το χω ξανακούσει;![]()
Σοβαρά τώρα.
Ξενοδοχείο; Πούλμαν; Τι;sys3x έγραψε: 12 Σεπ 2020, 02:40Μάλλον δικό σου είναι γιατί και μαλακία είναι και δεν το έχω ξανακούσει.Χαοτικός έγραψε: 12 Σεπ 2020, 02:12 Κάτσε ρε και έπαθα επεισόδιο τώρα.
Για τον πούστη, να το πεις "Μπουγάτσα με ψωλή" είναι δικό μου; Τώρα μου ρθε ή το χω ξανακούσει;![]()
Σοβαρά τώρα.
Μακράν το πιο πετυχημένο είναι το μπουγάτσα με τουρίστα.
Σταμάτα. Μια μαλακία και μισή σκέφτηκες.Χαοτικός έγραψε: 12 Σεπ 2020, 02:52Ξενοδοχείο; Πούλμαν; Τι;sys3x έγραψε: 12 Σεπ 2020, 02:40Μάλλον δικό σου είναι γιατί και μαλακία είναι και δεν το έχω ξανακούσει.Χαοτικός έγραψε: 12 Σεπ 2020, 02:12 Κάτσε ρε και έπαθα επεισόδιο τώρα.
Σοβαρά τώρα.
Μακράν το πιο πετυχημένο είναι το μπουγάτσα με τουρίστα.
Μαλάκα άμα είναι δικό μου είναι ότι πιο γαμάτο έχει ειπωθεί. Θέλω λεφτά. Ντονέιτ γαμιόλη!
Δεν χρειάζεται, είναι φρέσκες οι μνήμες από το τσίρκο.πήζον bot έγραψε: 12 Σεπ 2020, 03:22 ελτσαβ ανοιξε ρε ενα νημα για την πανουκλα της αριστερας να γελασει το πανελληνιο
Πήγαινε να ποσταρεις κανένα βίντεο με φεικ κορονοΐο και 9/11 ρε βλαμμενεπήζον bot έγραψε: 12 Σεπ 2020, 03:22 ελτσαβ ανοιξε ρε ενα νημα για την πανουκλα της αριστερας να γελασει το πανελληνιο
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.