!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έγινες ΠΘ για να γλιτώσουμε από την αριστερή πανούκλα, όχι για να κάνεις τη λεκανατζού του Μαρινάκη

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: Έγινες ΠΘ για να γλιτώσουμε από την αριστερή πανούκλα, όχι για να κάνεις τη λεκανατζού του Μαρινάκη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Κάτσε ρε και έπαθα επεισόδιο τώρα.

Για τον πούστη, να το πεις "Μπουγάτσα με ψωλή" είναι δικό μου; Τώρα μου ρθε ή το χω ξανακούσει; :smt017

Σοβαρά τώρα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Έγινες ΠΘ για να γλιτώσουμε από την αριστερή πανούκλα, όχι για να κάνεις τη λεκανατζού του Μαρινάκη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

elchav έγραψε: 12 Σεπ 2020, 00:56
Kauldron έγραψε: 12 Σεπ 2020, 00:51
aljawn έγραψε: 12 Σεπ 2020, 00:50

Εικόνα
:giggle:
viewtopic.php?f=29&t=12918&p=746099#p746099
elchav έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 18:45 Θα μπορούσα να είχα λυγίσει (δεν ήταν πολύ πιθανό), αλλά όταν ξύπνησα κι είδα το κάλεσμα του πρεζέμπορα, ήταν πια σίγουρο ότι δεν θα ψηφίσω τους νδούλους

το ριξα λευκό
ΠΟ ΝΑ ΤΕ; :D
Αλήθεια, δεν ξέρω πως τα καταφέρνω και δικαιώνομαι πιο συχνά από Αριστο
Δεν ξέρω, δύσκολο να δεχτώ οτι υπάρχει δεξιός που ΔΕΝ ψήφισε νουδού. Οι δεξιοί φαντάζονται οτι με τη δική τους ψήφο θα πέσει η Αριστερά, οτι αυτή θα είναι η ψήφος που θα σώσει τη χώρα απ' την αριστερή λαίλαπα, και μπροστά στον κίνδυνο του κομμουνιΖμού, τελικά κάνουν την καρδιά τους πέτρα και το ρίχνουν νουδούλα. Το ξέρω γιατί τέτοιες βλακείες σκεφτόμουν κι εγώ όταν ψήφιζα νουδούλα.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Χαοτικός έγραψε: 12 Σεπ 2020, 02:12 Κάτσε ρε και έπαθα επεισόδιο τώρα.

Για τον πούστη, να το πεις "Μπουγάτσα με ψωλή" είναι δικό μου; Τώρα μου ρθε ή το χω ξανακούσει; :smt017

Σοβαρά τώρα.
Μάλλον δικό σου είναι γιατί και μαλακία είναι και δεν το έχω ξανακούσει.
Μακράν το πιο πετυχημένο είναι το μπουγάτσα με τουρίστα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

sys3x έγραψε: 12 Σεπ 2020, 02:40

Σοβαρά τώρα.
Ξενοδοχείο; Πούλμαν; Τι;

Μαλάκα άμα είναι δικό μου είναι ότι πιο γαμάτο έχει ειπωθεί. Θέλω λεφτά. Ντονέιτ γαμιόλη!
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Χαοτικός έγραψε: 12 Σεπ 2020, 02:52
sys3x έγραψε: 12 Σεπ 2020, 02:40

Σοβαρά τώρα.
Ξενοδοχείο; Πούλμαν; Τι;

Μαλάκα άμα είναι δικό μου είναι ότι πιο γαμάτο έχει ειπωθεί. Θέλω λεφτά. Ντονέιτ γαμιόλη!
Σταμάτα. Μια μαλακία και μισή σκέφτηκες.

Το σλήπινγκ μπαγκ ρε μλκ, το σλήπινγκ μπαγκ, κάνγκουρα, που με θες και ντονέησο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Α ναι το σλίπι μπακ. Είδες ρε άμα πίνεις. Κβαντίζονται οι συνάψεις. Μαλάκες μην πίνετε. Να έχετε καλή διαύγεια να βλέπετε ωραία το ΣΚΑΙ, τα ριάλια και διαλέγετε τα σωστά σουβλατζίδικα :wink Που και που θα σκάμε κι εμείς να μας βρίζετε με εμβρίθεια και να μας γαμάτε τη θεία. Συμβολικά πάντα γιατί η θεία και η μαμά είναι αειπάρθενες.

Εσύ του γαμάς γαμάς τα βάμπιρς; Τι λες για τον συνάδελφο;
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

εχουν αρχισει τα μποτακια για σταχτη στα ματια, ενω η γραμμη ηταν ψεμματα καθε μερα οποιουδηποτε ειδους και σε οσο μεγαλυτερη ποσοστητα μπορειτε, να το παιζουν τωρα ηθικοι και αγανακτισμνοι.
Πηραν χαμπαρι οτι τους σιχαθηκε ο κοσμος.
Σταχτη στα ματια ειναι οι γελοιοτητες του ελτσαβ.
Θελεις να στο αποδειξω? βουαλα:
ελτσαβ γι αυτα γιατι δεν εχεις πει ποτε τιποτα?
viewtopic.php?f=29&t=18615
viewtopic.php?f=29&t=18769
viewtopic.php?f=29&t=24365
viewtopic.php?f=29&t=11059
viewtopic.php?f=29&t=23926

γραμμη εχει πεσει και εσεις πιτευετε ελτσαβ?
ειστε ηλιθιοι ρε?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος πήζον bot την 12 Σεπ 2020, 03:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

ελτσαβ ανοιξε ρε ενα νημα για την πανουκλα της αριστερας να γελασει το πανελληνιο
Άβαταρ μέλους
Κεντροδεξιός Ψάλτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κεντροδεξιός Ψάλτης »

Εν τω μεταξύ ο Χριστοφορίδης που λέει το άρθρο ήταν ο υπάλληλος που συνομιλούσε με τον καταδικασμένο Γιαννουσάκη.Μην γράψει καμμιά παπαριά κανένα περιθωριακό σάιτ στο ίντερνετ αμέσως να σπεύσουνε οι πονεμένοι από τον Ευάγγελο.Btw η είδηση μόνο στο συγκεκριμένο site παίζει δεν μπορείς να την διασταυρώσεις από πουθενά αλλού.Επίσης μετά από καρφωτή της DEA εξαρθρώθηκε το noor1 και που προφανώς στην έκθεση της δεν αναφερόταν πουθενά η λέξη Μαρινάκης.Ο Μαρινάκης για κάποια υποτιθέμενα εμβάσματα κατηγορούνταν μετά από χρόνια κιόλας.Γενικά το τι σανός έχει πέσει και τι μαλακίες έχουν ακουστεί γι αυτήν την υπόθεση δεν λέγεται
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Χαοτικός έγραψε: 12 Σεπ 2020, 00:50
elchav έγραψε: 12 Σεπ 2020, 00:46
Είδες ρε μπουνταλά ο καπιταλισμός; Να μας ακούς άλλη φορά.
Σε κομμουνιστικό καθεστώς την εντολή θα την έδινε ο θιγμένος κομισάριος αντί του Μαρινάκη.

Απλά τα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

πήζον bot έγραψε: 12 Σεπ 2020, 03:22 ελτσαβ ανοιξε ρε ενα νημα για την πανουκλα της αριστερας να γελασει το πανελληνιο
Δεν χρειάζεται, είναι φρέσκες οι μνήμες από το τσίρκο.
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

πήζον bot έγραψε: 12 Σεπ 2020, 03:22 ελτσαβ ανοιξε ρε ενα νημα για την πανουκλα της αριστερας να γελασει το πανελληνιο
Πήγαινε να ποσταρεις κανένα βίντεο με φεικ κορονοΐο και 9/11 ρε βλαμμενε
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

αστυνομικοί που κάνουν τη δουλειά τους στην δίωξη ναρκωτικών διώκονται...

εισαγγελείς που κάνουν τη δουλειά τους σε σκάνδαλο φαρμακευτικής διώκονται...

η σαπίλα που χρεωκόπησε τη χώρα θέλει να εξαφανίσει όποιον στέκεται εμπόδιο στο δρόμο της.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Γιατί στον τίτλο δεν γράφεται ως κ. Μαρινάκης ;

Επί Σώκρατες ακόμα και οι μπαρμπάδες στον καφενέ ο κύριος Κόκαλης λέγανε από τον φόβο τους ! :a040:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Εντάξει, η ΝΔ μπορεί να μην τα έβαλε με τον κύριο Μαρινάκη αλλά δεν άφησε πέτρα που δεν σήκωσε προκειμένου να συντρίψει το φαύλο κομμουνιστικό καθεστώς που προηγήθηκε.
Όπως για παράδειγμα στην περίπτωση του Πολακη
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”