Από τότε που είχαμε πρωτόγονη αταξική κοινωνία.Hector Buas έγραψε: 12 Σεπ 2020, 01:13Σωστό αυτό! Αυτό αυξάνει και την κατανάλωση των "χορταριών" του Καρανίκα!Χαοτικός έγραψε: 12 Σεπ 2020, 00:55Γιατί να είσαι νηφάλιος;Μη μου γαμάτε τα vybez έγραψε: 12 Σεπ 2020, 00:11
Εμμέσως ναι, τυπε
Πόσο Πασχαλίδη και Ρίτα Αντωνοπούλου να αντέξεις νηφάλιος;
Αλήθεια, πότε ήταν η τελευταία φορά που ήσουν νηφάλιος;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κόβουν τις διαφημίσεις του 46ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ Google και Facebook με πρόσχημα την...... “προώθηση ναρκωτικών”!
Re: Κόβουν τις διαφημίσεις του 46ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ Google και Facebook με πρόσχημα την...... “προώθηση ναρκωτικών”!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Hector Buas
Re: Κόβουν τις διαφημίσεις του 46ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ Google και Facebook με πρόσχημα την...... “προώθηση ναρκωτικών”!
Τα social media έχουν γίνει ρυθμιστές σε πολλά πράγματα στην ζωή μας. Έχουν αντικαταστήσει σε μεγάλο βαθμό πολλά κανάλια πληροφόρησης. Ωστόσο στην περίτπωση του ΚΚΕ νομίζω πως δεν υπάρχει κάποια εμπάθεια. Κάποια ανοησία θα έχουν κάνει οι ίδιοι οι ΚΚΕδες...ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 12 Σεπ 2020, 01:17Καλά η αλήθεια είναι πως έγραψα το πόστ μου για να σατιρίσω τους κνίτες, αλλά έχουν και ένα δίκιοHector Buas έγραψε: 12 Σεπ 2020, 01:14Για να καταλάβουν οι αριστεροί τι έιναι το AI θα πρέπει πρώτα να αποκτήσουν το Ι...ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 12 Σεπ 2020, 01:08 Μου φαίνεται πως το AI αρχίζει όντως να εξελίσσεται...
εις ότι αφορά το προβληματισμό αναφορικά με το τι μπορούν να ελέγχουν η γκουγκλ και το φεις.
Τι είναι; Πόσο κάνει;Hector Buas έγραψε: 12 Σεπ 2020, 01:14Για να καταλάβουν οι αριστεροί τι έιναι το AI θα πρέπει πρώτα να αποκτήσουν το Ι...ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 12 Σεπ 2020, 01:08 Μου φαίνεται πως το AI αρχίζει όντως να εξελίσσεται...
- Hector Buas
Ποτέ δηλαδή.Χαοτικός έγραψε: 12 Σεπ 2020, 01:19Από τότε που είχαμε πρωτόγονη αταξική κοινωνία.Hector Buas έγραψε: 12 Σεπ 2020, 01:13Σωστό αυτό! Αυτό αυξάνει και την κατανάλωση των "χορταριών" του Καρανίκα!
Αλήθεια, πότε ήταν η τελευταία φορά που ήσουν νηφάλιος;
Άμα έχεις ρυθμιζόμενη ζωήHector Buas έγραψε: 12 Σεπ 2020, 01:20Τα social media έχουν γίνει ρυθμιστές σε πολλά πράγματα στην ζωή μας. Έχουν αντικαταστήσει σε μεγάλο βαθμό πολλά κανάλια πληροφόρησης. Ωστόσο στην περίτπωση του ΚΚΕ νομίζω πως δεν υπάρχει κάποια εμπάθεια. Κάποια ανοησία θα έχουν κάνει οι ίδιοι οι ΚΚΕδες...ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 12 Σεπ 2020, 01:17Καλά η αλήθεια είναι πως έγραψα το πόστ μου για να σατιρίσω τους κνίτες, αλλά έχουν και ένα δίκιοHector Buas έγραψε: 12 Σεπ 2020, 01:14
Για να καταλάβουν οι αριστεροί τι έιναι το AI θα πρέπει πρώτα να αποκτήσουν το Ι...
εις ότι αφορά το προβληματισμό αναφορικά με το τι μπορούν να ελέγχουν η γκουγκλ και το φεις.
Hector Buas έγραψε: 12 Σεπ 2020, 01:20Τα social media έχουν γίνει ρυθμιστές σε πολλά πράγματα στην ζωή μας. Έχουν αντικαταστήσει σε μεγάλο βαθμό πολλά κανάλια πληροφόρησης. Ωστόσο στην περίτπωση του ΚΚΕ νομίζω πως δεν υπάρχει κάποια εμπάθεια. Κάποια ανοησία θα έχουν κάνει οι ίδιοι οι ΚΚΕδες...ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 12 Σεπ 2020, 01:17Καλά η αλήθεια είναι πως έγραψα το πόστ μου για να σατιρίσω τους κνίτες, αλλά έχουν και ένα δίκιοHector Buas έγραψε: 12 Σεπ 2020, 01:14
Για να καταλάβουν οι αριστεροί τι έιναι το AI θα πρέπει πρώτα να αποκτήσουν το Ι...

- Hector Buas
Λέγεται Intelligence. Υπάρχει και μία Ελληνική παροιμία για αυτό.Χαοτικός έγραψε: 12 Σεπ 2020, 01:20Τι είναι; Πόσο κάνει;Hector Buas έγραψε: 12 Σεπ 2020, 01:14Για να καταλάβουν οι αριστεροί τι έιναι το AI θα πρέπει πρώτα να αποκτήσουν το Ι...ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 12 Σεπ 2020, 01:08 Μου φαίνεται πως το AI αρχίζει όντως να εξελίσσεται...
Την ιντέλιτζενς σέρβις ξερω γω. Κάτι για τα αυτοκίνητα; 
- Hector Buas
Κανείς δεν θέλει να έχει "ρυθμιζόμενη ζωή". Αλλά, όταν ζείς σε ένα κοινωνικό σύνολο, αναγκαστικά χρησιμοποιείς τα ίδια κανάλια πληροφόρησης και τους αντίστοιχους κώδικες επικοινωνίας...Χαοτικός έγραψε: 12 Σεπ 2020, 01:21Άμα έχεις ρυθμιζόμενη ζωήHector Buas έγραψε: 12 Σεπ 2020, 01:20Τα social media έχουν γίνει ρυθμιστές σε πολλά πράγματα στην ζωή μας. Έχουν αντικαταστήσει σε μεγάλο βαθμό πολλά κανάλια πληροφόρησης. Ωστόσο στην περίτπωση του ΚΚΕ νομίζω πως δεν υπάρχει κάποια εμπάθεια. Κάποια ανοησία θα έχουν κάνει οι ίδιοι οι ΚΚΕδες...ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 12 Σεπ 2020, 01:17
Καλά η αλήθεια είναι πως έγραψα το πόστ μου για να σατιρίσω τους κνίτες, αλλά έχουν και ένα δίκιο
εις ότι αφορά το προβληματισμό αναφορικά με το τι μπορούν να ελέγχουν η γκουγκλ και το φεις.![]()
![]()
- Hector Buas
Δεν νομίζω πως εταιρείες σαν την Google και το Facebook είναι τόσο "ψάγμένες" σε πολιτικό επίπεδο. Κάτι άλλο, ανόητο μεν αλλά απλούστερο θα έχουν κανει οι ΚΚΕδες...nick έγραψε: 12 Σεπ 2020, 01:22Hector Buas έγραψε: 12 Σεπ 2020, 01:20Τα social media έχουν γίνει ρυθμιστές σε πολλά πράγματα στην ζωή μας. Έχουν αντικαταστήσει σε μεγάλο βαθμό πολλά κανάλια πληροφόρησης. Ωστόσο στην περίτπωση του ΚΚΕ νομίζω πως δεν υπάρχει κάποια εμπάθεια. Κάποια ανοησία θα έχουν κάνει οι ίδιοι οι ΚΚΕδες...ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 12 Σεπ 2020, 01:17
Καλά η αλήθεια είναι πως έγραψα το πόστ μου για να σατιρίσω τους κνίτες, αλλά έχουν και ένα δίκιο
εις ότι αφορά το προβληματισμό αναφορικά με το τι μπορούν να ελέγχουν η γκουγκλ και το φεις.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hector Buas την 12 Σεπ 2020, 01:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Hector Buas
Πρέπει πρώτα να φτάσεις το I...
Κι εδώ ερχόμαστε να αναρωτηθούμε: γιατί αυτοί που μας αντιμετώπιζαν ως γραφικούς ακίνδυνους ξαφνικά μας πολεμούν; Γιατί φτύνουν τα ωραία τα φραγκάκια μας προκειμένου να μας φιμώσουν; Για τον ίδιο λόγο που ο αντικομουνισμός έχει πάρει τα πάνω του τον τελευταίο καιρό. Διότι ο καπιταλισμός έχει δείξει πια τις αντιφάσεις του και θεωρούν τον κομουνισμό κίνδυνο.
Κάθε τσουτσέκι που μας φιμώνει μας δίνει και μια νίκη.
Άρχισαν τα όργανα.
Η στιγμή που θα κληθούμε να φανούμε άξιοι των περιστάσεων είναι κοντά.
Άρχισαν τα όργανα.
Έλα ρεHector Buas έγραψε: 12 Σεπ 2020, 01:25Κανείς δεν θέλει να έχει "ρυθμιζόμενη ζωή". Αλλά, όταν ζείς σε ένα κοινωνικό σύνολο, αναγκαστικά χρησιμοποιείς τα ίδια κανάλια πληροφόρησης και τους αντίστοιχους κώδικες επικοινωνίας...Χαοτικός έγραψε: 12 Σεπ 2020, 01:21Άμα έχεις ρυθμιζόμενη ζωήHector Buas έγραψε: 12 Σεπ 2020, 01:20
Τα social media έχουν γίνει ρυθμιστές σε πολλά πράγματα στην ζωή μας. Έχουν αντικαταστήσει σε μεγάλο βαθμό πολλά κανάλια πληροφόρησης. Ωστόσο στην περίτπωση του ΚΚΕ νομίζω πως δεν υπάρχει κάποια εμπάθεια. Κάποια ανοησία θα έχουν κάνει οι ίδιοι οι ΚΚΕδες...![]()
![]()
επιθεση στο ΑΤ Λιτοχωρου ;Βλήμα έγραψε: 12 Σεπ 2020, 01:36 Κι εδώ ερχόμαστε να αναρωτηθούμε: γιατί αυτοί που μας αντιμετώπιζαν ως γραφικούς ακίνδυνους ξαφνικά μας πολεμούν; Γιατί φτύνουν τα ωραία τα φραγκάκια μας προκειμένου να μας φιμώσουν; Για τον ίδιο λόγο που ο αντικομουνισμός έχει πάρει τα πάνω του τον τελευταίο καιρό. Διότι ο καπιταλισμός έχει δείξει πια τις αντιφάσεις του και θεωρούν τον κομουνισμό κίνδυνο.
Άρχισαν τα όργανα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μια μικρή διόρθωση, αν επιτρέπεται.elchav έγραψε: 12 Σεπ 2020, 01:00 Αποδεικνύεται ότι ο κομμουνισμός είναι μια πολύ κακής ποιότητος πρέζα
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 688 Προβολές
-