Το χοντραίνεις τώρα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
Πφφφφ αυτά τα προβλήματα έχει η χρήση του κινητού στη δουλειά. Δεν σε αφήνει να στείλεις ένα σωστό μήνυμα.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Χιουμοριστικό διάλλειμα
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Προώθησαν τη φιλοσοφία από τα παράλια της Μ. Ασίας, δυτικότερα;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
^
σε άλλα παρεμφερή νέα
Έπίσημη χτεσινοβραδυνή απάντηση των τουρκ σε μακρόν

http://www.mfa.gov.tr/no_-204_-fransa-c ... -hk.en.mfa
σε άλλα παρεμφερή νέα
Έπίσημη χτεσινοβραδυνή απάντηση των τουρκ σε μακρόν
http://www.mfa.gov.tr/no_-204_-fransa-c ... -hk.en.mfa
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Από το τουί

Πρέπει να δώσουμε το χέρι στις χώρες που θέλουν να απελευθερώσουν τον εαυτό τους από την καταπίεση του άγριου καπιταλισμού και να τις απελευθερώσουμε
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
βέβαια, τα μόνα πραγματικά κοιτάσματα αυτή τη στιγμή είναιΑρίστος έγραψε: 11 Σεπ 2020, 10:58 Ο East Med προοριζεται περα απο το ισραηλινο-κυπριακο φυσικο αεριο να μεταφερει το ελληνικο φυσικο αεριο και το αιγυπτιακο. Ισως και το πετρελαιο της Ανατολικης Λιβυης.
.
α) Του Ισραήλ (μεσαίο)
β) της Κύπρου (μικρομεσαίο)
και της Αιγύπτου, που έχει επενδύσει σε LNG
H Λιβύη δεν ξέρω που κολλάει, είναι τελείως εκτός του σχεδιασμένου αγωγού και η Λιβύη δεν έχει καν κυβέρνηση
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Απλά παραδέχεται ότι είναι απόγονοι ελλήνων που τούρκεψαν
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Ξέχασες τα τεράστια ελληνικά κοιτάσματα, κυρίως δε τον Μπούμπουρα, Μπάμπουρα, όπως τέλος πάντων το λέει ο Αρίστος.elchav έγραψε: 11 Σεπ 2020, 13:27![]()
βέβαια, τα μόνα πραγματικά κοιτάσματα αυτή τη στιγμή είναιΑρίστος έγραψε: 11 Σεπ 2020, 10:58Ο East Med προοριζεται περα απο το ισραηλινο-κυπριακο φυσικο αεριο να μεταφερει το ελληνικο φυσικο αεριο και το αιγυπτιακο. Ισως και το πετρελαιο της Ανατολικης Λιβυης.
.
α) Του Ισραήλ (μεσαίο)
H Λιβύη δεν ξέρω που κολλάει, είναι τελείως εκτός του σχεδιασμένου αγωγού και η Λιβύη δεν έχει καν κυβέρνηση
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Το Μπάμπουρας δεν ξέρουμε πόσο μεγάλο είναι γιατί μας έχουν μπλοκαρει οι Τούρκοι από το 1976Leporello έγραψε: 11 Σεπ 2020, 14:09Ξέχασες τα τεράστια ελληνικά κοιτάσματα, κυρίως δε τον Μπούμπουρα, Μπάμπουρα, όπως τέλος πάντων το λέει ο Αρίστος.elchav έγραψε: 11 Σεπ 2020, 13:27![]()
βέβαια, τα μόνα πραγματικά κοιτάσματα αυτή τη στιγμή είναιΑρίστος έγραψε: 11 Σεπ 2020, 10:58Ο East Med προοριζεται περα απο το ισραηλινο-κυπριακο φυσικο αεριο να μεταφερει το ελληνικο φυσικο αεριο και το αιγυπτιακο. Ισως και το πετρελαιο της Ανατολικης Λιβυης.
.
α) Του Ισραήλ (μεσαίο)
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Κάτι μου λέει πως θα μείνουν κοιτάσματαLeporello έγραψε: 11 Σεπ 2020, 14:09Ξέχασες τα τεράστια ελληνικά κοιτάσματα, κυρίως δε τον Μπούμπουρα, Μπάμπουρα, όπως τέλος πάντων το λέει ο Αρίστος.elchav έγραψε: 11 Σεπ 2020, 13:27![]()
.
α) Του Ισραήλ (μεσαίο)
Θα τα κοιτάμε και θα αναστενάζουμε
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
καμμια διαρροη μετα την συναντηση για τα εξοπλιστικα ειχαμε;
αν οχι κακο αυτο μου φαινεται για το τι μελλει γενεσθαι στο θεμα.
εμένα μου φαίνεται καλό. Ούτε για τη συμφωνία με την Ιταλία και την Αίγυπτο είχαμε διαρροή πριν τις επίσημες ανακοινώσεις ή τουλάχιστον οι διαρροές έγιναν μερικές ώρες πριν. Μάλλον δείγμα σοβαρότητας είναι η έλλειψη διαρροών. Επίσης μην ξεχνάς ότι τουλάχιστον μέχρι την σύνοδο της ΕΕ καλό είναι να μην ανακοινώσουμε πόσα θα δώσουμε για γαλλικά όπλα. Έστω και προσχηματικά ας δείξουμε ότι υπολογίζουμε τους γερμανούς και ότι και καλά δενθέλουμε να δυσαρεστηθούνΚόκκορας έγραψε: 11 Σεπ 2020, 14:20 καμμια διαρροη μετα την συναντηση για τα εξοπλιστικα ειχαμε;
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε.In order to reduce the tension, Greece should withdraw its military ships around Oruç Reis, support NATO's separation initiative, stop arming the Eastern Aegean islands, including Meis
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
για να ειμαι ειλικρινης επειδη δεν τον εχω τον ελληνα να μην διαδωσει κατι γι αυτο λεω πως ειναι κακο!Lord Brum έγραψε: 11 Σεπ 2020, 14:32εμένα μου φαίνεται καλό. Ούτε για τη συμφωνία με την Ιταλία και την Αίγυπτο είχαμε διαρροή πριν τις επίσημες ανακοινώσεις ή τουλάχιστον οι διαρροές έγιναν μερικές ώρες πριν. Μάλλον δείγμα σοβαρότητας είναι η έλλειψη διαρροών. Επίσης μην ξεχνάς ότι τουλάχιστον μέχρι την σύνοδο της ΕΕ καλό είναι να μην ανακοινώσουμε πόσα θα δώσουμε για γαλλικά όπλα. Έστω και προσχηματικά ας δείξουμε ότι υπολογίζουμε τους γερμανούς και ότι και καλά δενθέλουμε να δυσαρεστηθούνΚόκκορας έγραψε: 11 Σεπ 2020, 14:20 καμμια διαρροη μετα την συναντηση για τα εξοπλιστικα ειχαμε;
μεχρι πριν λιγες μερες ειχαμε πολλες διαρροες για τα εξοπλιστικα
και ξαφνικα σιγη μετα την συναντηση
14 δεν λενε θα τα πει Θες;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2134 Προβολές
-