σιγά που χρειάζεται πυρηνικά η γαλλία για να ρίξει 2 σκαμπίλια στην τουρκία. Συμβατικούς βαλλιστικούς πυραύλους κατά προτίμιση κατά S400 και πολεμικής βιομηχανίας τουρκίας θα ρίξει και σε μερικές βάσεις. Δεν θα πάει να τους εξαλείψει από προσώπου γης τους τούρκους.kameron έγραψε: 10 Σεπ 2020, 21:02 Δεν χρειάζεται απαραίτητα να τα χρησιμοποιήσει το Πακιστάν.
Αρκεί να τα θέσει στη διάθεση των Τούρκων αν απειληθούν από τους Γάλλους με ομκ, ως αποτρεπτικό ατού.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
ακριβώςKauldron έγραψε: 10 Σεπ 2020, 21:19Ευκαιρία να το χρησιμοποιήσουμε για να απελάσουμε όλους τους Πακιστανούς της Ελλάδας.hades έγραψε: 10 Σεπ 2020, 20:58πάντως πρόσφαρα κυκλοφόρησε στο ιντερνετ φωτο με πακιστανούς πιλότους (μια ολόκληρη μοίρα ) που επανδρώνουν τουρκικά αεροσκάφηkameron έγραψε: 10 Σεπ 2020, 20:53
Σίγουρα έχει τις πλάτες του Πακιστάν αν στραβώσει πολύ η κατάσταση με τη Γαλλία και τεθεί ζήτημα χρησιμοποίησης πυρηνικών από τους Γάλλους.
Αλλά αυτό αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας.
και άμεσα
- Dwarven Blacksmith
Εδώ να θυμίσω ότι η Ιαπωνία έχει τεχνολογία εκτροπής αστεροειδών.
Μετά παραπονιέσαι όμως. Συμπυκνώνεις σε μία πρόταση τον ορισμό του φασισμού.Kauldron έγραψε: 10 Σεπ 2020, 21:19 Ευκαιρία να το χρησιμοποιήσουμε για να απελάσουμε όλους τους Πακιστανούς της Ελλάδας.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
το να απομακρύνεις πολίτες εχθρικής χώρας για λόγους ασφαλείας είναι φασιστικό? Ειδικά μάλιστα όταν αυτοί είναι ούτως ή αλλως λαθροεισβολείς
Να τους απελάσω θέλω, οχι να τους σκοτώσω. Αφού είναι φίλοι των Τούρκων, ας πάνε στην Τουρκία. Χάρη θα τους κάνουμε κιόλας, να είναι και σε ευσεβή μωαμεθανική χώρα, οχι εδώ που είμαστε άπιστοι.
Να σου υπενθυμίσω τους στίχους από τον εθνικό μας ύμνο:
Αν η δική μου πρόταση είναι "φασιστική", ο Σολωμός, που έγραψε κάτι τέτοιο είναι φούλ Άντολφ.Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δεν ανήκει όλος ο ύμνος στην Ελευθερία στον εθνικό ύμνο. Και μάλλον έχει κάποιο λόγο.Kauldron έγραψε: 10 Σεπ 2020, 21:34
Αν η δική μου πρόταση είναι "φασιστική", ο Σολωμός, που έγραψε κάτι τέτοιο είναι φούλ Άντολφ.Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
-
stergiosbik
Τώρα λέμε για σενάρια που δεν παίζει να γίνουν στον αιώνα τον άπαντα.kameron έγραψε: 10 Σεπ 2020, 21:14Ειδικά οι ΗΠΑ πάντως, αν είναι πάνω ο Τραμπ, μην παίρνεις όρκο ότι θα αναμειχθεί ενεργά.![]()
Αλλά είπαμε, αποτρεπτικό είναι το asset, και σε αυτήν τη διάσταση οι Πακιστανοί μπορεί να τους βοηθήσουν αν οι Γάλλοι τα πάνε στα ΟΜΚ.
Αλλά το να την πέσει όλος ο πλανητης στην χώρα που θα χρησιμοποιήσει πρώτη πυρηνικά δεν είναι σενάριο.
Α, δηλαδή αυτό το κομμάτι που κρατήσαμε είναι οκ, το υπόλοιπο είναι φασιστικό, ε?parafrwn έγραψε: 10 Σεπ 2020, 21:35Δεν ανήκει όλος ο ύμνος στην Ελευθερία στον εθνικό ύμνο. Και μάλλον έχει κάποιο λόγο.Kauldron έγραψε: 10 Σεπ 2020, 21:34
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Βρε τα σκέφτεστε και τα λέτε αυτά? Ο Σολωμός που το έγραψε αυτό είναι φασίστας? Ένας φασίστας έγραψε τον Εθνικό Ύμνο? Τί ακροβατικά είν' αυτά?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άσε τους ετεροπροσδιορισμούς. Η λογική "η κυβέρνηση του Πακιστάν στέλνει πιλότους στην Τουρκία άρα όλοι οι Πακιστανοί στην Ελλάδα είναι εχθροί μας" είναι φασιστική. Α, και εντελώς ηλίθια.Kauldron έγραψε: 10 Σεπ 2020, 21:34Να τους απελάσω θέλω, οχι να τους σκοτώσω. Αφού είναι φίλοι των Τούρκων, ας πάνε στην Τουρκία. Χάρη θα τους κάνουμε κιόλας, να είναι και σε ευσεβή μωαμεθανική χώρα, οχι εδώ που είμαστε άπιστοι.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Φαντάζεσαι να αποτελείται ο εθνικός ύμνος από 600+ στίχους; σήμερα θα ξεκινούσαν και αύριο θα τελείωνε. Μπαίνουμε και πρώτοι στους ολυμπιακούς, μια ημέρα μόνο για εμάς θα ήθελανparafrwn έγραψε: 10 Σεπ 2020, 21:35Δεν ανήκει όλος ο ύμνος στην Ελευθερία στον εθνικό ύμνο. Και μάλλον έχει κάποιο λόγο.Kauldron έγραψε: 10 Σεπ 2020, 21:34
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
μήπως επειδή είναι τεράστιος?parafrwn έγραψε: 10 Σεπ 2020, 21:35Δεν ανήκει όλος ο ύμνος στην Ελευθερία στον εθνικό ύμνο. Και μάλλον έχει κάποιο λόγο.Kauldron έγραψε: 10 Σεπ 2020, 21:34
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Για οποιονδήποτε μη αριστερό είναι αυτονοητη κίνηση αυτοπροστασίας από εχθρικούς πράκτορες.vatraxos έγραψε: 10 Σεπ 2020, 21:37Άσε τους ετεροπροσδιορισμούς. Η λογική "η κυβέρνηση του Πακιστάν στέλνει πιλότους στην Τουρκία άρα όλοι οι Πακιστανοί στην Ελλάδα είναι εχθροί μας" είναι φασιστική. Α, και εντελώς ηλίθια.Kauldron έγραψε: 10 Σεπ 2020, 21:34Να τους απελάσω θέλω, οχι να τους σκοτώσω. Αφού είναι φίλοι των Τούρκων, ας πάνε στην Τουρκία. Χάρη θα τους κάνουμε κιόλας, να είναι και σε ευσεβή μωαμεθανική χώρα, οχι εδώ που είμαστε άπιστοι.vatraxos έγραψε: 10 Σεπ 2020, 21:30
Μετά παραπονιέσαι όμως. Συμπυκνώνεις σε μία πρόταση τον ορισμό του φασισμού.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2135 Προβολές