!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
γραβιέρα 5/10
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
σουτζούκι 8/10
πεντανόστιμο, αλλα οποιος έχει το στομαχι του καλο να το αποφεύγει.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ο θειούλης έφερε δύο διαφορετικά τυριά, μάλλον σου 'μεινε το δεύτερο που πήραμε στο τέλος για τις βραδινές λιγούρες και πεκορίνιαζε άσκημα
το αρχικό ήταν όντως γραβιερίτσα, όμορφη κι ωραία
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Δεν ήταν φρυγαδέλια. Σκέτο τηγανητο συκώτι ήταν και πολύ νόστιμο να προσθέσω.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
a ok
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
7 ο μαγαζής, άντε 7,5/10 επειδή η ρετσινούλα του ήτο δυνατή και ορθώς κρύα
μόνο που δεν ενδείκνυται για Μ/Μ, αλλά για προθέρμανση πριν από Μ/Μ
Ιντερνετικές φήμες ισχυρίζονται ότι είναι η μοναδική επιζήσασα μπακαλοταβέρνα Πρωτευούσης-Πειραιώς, ας το πιστέψωμεν. Προ 5-6ετίας πάντως με δεξιώθηκαν (
) σε αντίστοιχη στην Καστέλλα (μην ζητάτε διεύθυνση, σε ένα κατηφορικό στενό ήταν κι οι Παναθηναϊκοί δεν θέλουμε να 'χουμε πολλά-πολλά με την περιοχή), όπου δεν έβαζε τηγάνι αλλά μόνο άνοιγε κονσέρβες και έκοβε ψωμί-τυρί-σαλάτα.
μόνο που δεν ενδείκνυται για Μ/Μ, αλλά για προθέρμανση πριν από Μ/Μ
Ιντερνετικές φήμες ισχυρίζονται ότι είναι η μοναδική επιζήσασα μπακαλοταβέρνα Πρωτευούσης-Πειραιώς, ας το πιστέψωμεν. Προ 5-6ετίας πάντως με δεξιώθηκαν (
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Χρόνια το λέω να πάω αλλά ... είμαι και άσχετος από Πειραιά εκτός του ότι αναβάλλω
Θυμάσαι αν έχει σκαλοπάτια ; θέλω να πάρω μαζί μιά φίλη που την χτύπησε σκλήρυνση
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Μαγεία !Tarkovsky έγραψε: 10 Σεπ 2020, 15:07 Προ 5-6ετίας πάντως με δεξιώθηκαν () σε αντίστοιχη στην Καστέλλα (μην ζητάτε διεύθυνση, σε ένα κατηφορικό στενό ήταν κι οι Παναθηναϊκοί δεν θέλουμε να 'χουμε πολλά-πολλά με την περιοχή), όπου δεν έβαζε τηγάνι αλλά μόνο άνοιγε κονσέρβες και έκοβε ψωμί-τυρί-σαλάτα.
Τέτοια ψάχνω
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Παίζουν πολλά παλιού τέτοιου τύπου. Πραγματικά παλιού όμως, όχι και καλά παλιού.
Πειραια και Αθήνα.
Την επόμενη φορά να έρθετε για μπύρα με τον καράμπαμπα να τα μάθετε.
Πειραια και Αθήνα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
έχω χαθεί με το παληκάρι, είχε διάφορα θέματα και αποτραβήχτηκε από όλους τους γνωστούς, έχει αλλάξει και το -εταιρικό- κινητό του, κρίμαΜπίστης έγραψε: 10 Σεπ 2020, 15:18Μαγεία !Tarkovsky έγραψε: 10 Σεπ 2020, 15:07 Προ 5-6ετίας πάντως με δεξιώθηκαν () σε αντίστοιχη στην Καστέλλα (μην ζητάτε διεύθυνση, σε ένα κατηφορικό στενό ήταν κι οι Παναθηναϊκοί δεν θέλουμε να 'χουμε πολλά-πολλά με την περιοχή), όπου δεν έβαζε τηγάνι αλλά μόνο άνοιγε κονσέρβες και έκοβε ψωμί-τυρί-σαλάτα.
Τέτοια ψάχνω
ο ίδιος Βάζελος με είχε πάει και σε υπόγειο καφενείο στη Καστέλλα με ένα τριφύλλι 2x2 από φελιζόλ στον τοίχο και φωτογραφίες του Γουέμπλεϊ
έντιτ: δυστυχώς, έχει κάτι σκαλάκια

αυτά που φαίνονται και άλλο ένα για να μπεις στο μαγαζί
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
7/100Naranjita έγραψε: 10 Σεπ 2020, 14:35 μπακαλοταβέρνα το Ειδικόν στον Πειραιά
σέρβις 8/10 ένας ευγενέστατος μπάρμπας που έφερνε γρήγορα ότι ζητούσαμε
πάρκινγκ εύκολο
είχε και δροσιά, καλά περάσαμε
τα παιδιά πήραν κρασί χύμα, εγώ άφθονες κοκα κόλες γιατί ήταν όλα νόστιμα μεν, βαριά για το στομαχάκι μου δε
15 ευρώ το άτομο με 3-4 μεριδες κιοφτέδες και 2 γραβιέρες.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ευτυχώς, και πολλά που δεν τα έχουν πάρει χαμπάρι τα γεράκια των sites να πλακώσει όλη η μούργα, και λειτουργούν ως οάσεις, γειτονιά, με τίμιο μεζέ. Εγώ σπάζομαι όταν ο άλλος θέλει να κάνει της Παναγιάς τα μάτια, και να πολυπλοκοποιήσει την κουζίνα δήθεν. Κάνε, ρε φίλε ένα πράγμα, και κάντο σωστά, να το καταλάβουμε. Η κανονική κουζίνα, είναι αυτό: Κάνεις κάτι που μπορεί ο άλλος να σου αξιολογήσει το πιάτο, όχι να μπερδευτεί. Στην Ιταλία, η κουζίνα, το έχω πει πολλάκις, δεν γίνεται να γίνει με κακή πρώτη ύλη. Δεν έχει να κλέψεις, εκτός αν κάνεις γυφτιές όπως τα δήθεν μακαρονάδικα στην Ελλάδα.Ερμής έγραψε: 10 Σεπ 2020, 15:21 Παίζουν πολλά παλιού τέτοιου τύπου. Πραγματικά παλιού όμως, όχι και καλά παλιού.
Πειραια και Αθήνα.
Ordem e Progresso.
Έπρεπε να είχε δοκιμάσει αυτά που έκανε η γιαγιά μου. Δεν τα ονόμαζε σουτζούκια αλλά λουκάνικα, λουκάνκα τα έλεγε με προφορά. Δεν έμοιαζε με τη βουλγαρική lukanka, ήταν κάτι μεταξύ σουτζουκίου και χωριάτικου λουκάνικου. Θάνατος της αλεπούς, με καυτερή πιπεριά κόκκινη. Τα κρεμούσαμε στο υπόγειο και όπως κρεμότανε από τα δοκάρια, έκοβα κι έτρωγα ωμό. Είμαι τυχερός που τα πρόλαβα αυτά, ο γιος μου δεν έχει γιαγιά σε χωριό.Naranjita έγραψε: 10 Σεπ 2020, 14:39 σουτζούκι 8/10
Ordem e Progresso.
Πρώτον το σουβλάκι με πίτα είναι ανακάλυψη του 60.Ερμής έγραψε: 10 Σεπ 2020, 13:21Δεν ήταν άσχημα αλλά καμία σχέση με αυτό που ψάχνει ο Καράμπαμπας.OANNHSEA έγραψε: 07 Αύγ 2020, 20:01 Άσε ρε να φας καλό τυλιχτό.
Το Ψηστήρι του Μάνου και τα Μετέωρα - και τα δύο στα Καμίνια..
.
.
Έχουν μια δόση αλβανίλας.
Τις προάλλες πήγα στο Λευτέρη στη Ν.Σμύρνη και του ζήτησα κάτι με σος(γυναίκες).
Η απάντηση του ήταν οργασμική.
"Δεν υπάρχει σος στο μαγαζί"
Παλιό σωστό αθηναϊκο τυλιχτό. Καμία σχέση με σλαβοαλβανικά κατασκευάσματα
Δεύτερον οι Αλβανοί ήρθαν το 90 στην Ελλάδα.
Οπότε όπως βλέπεις σήμερα, στα 2020 η χρονική απόσταση της ανακάλυψης του τυλιχτού με τον εμπλουτισμό του είναι ίση χρονικά.
Είναι εντελώς γελοίο να λέμε "παλιό Αθηναϊκό τυλιχτό", όταν είναι μόνο από την δεκαετία του 60...
Θες να συγκρίνεις με κάτι άλλο;
Πάρε την πίτσα και το σπαγγέτι.
Όλοι λέτε αυθεντική ιταλική πίτσα και δη ναπολιτάνα. Τρίχες κατσαρές!!!
Η πίτσα ναπολιτάνα και η πίτσα Ρομάνα είναι ανακαλύψεις περί του 1850. Πιο πριν οι πίτσες γίνονταν σε ταψιά με πολύ ζυμάρι από κάτω, σαν τις δικές μας λαδένιες!!!
Το ίδιο και τα σπαγγέτι - τα "αλ ντέντε" είναι ανακάλυψη των πλανόδιων πολιτών φαγητού εκεί κάπου στα 1860, προφανώς για να μην βράζουν πολύ τα μακαρόνια. Πιο παλιά τα μακαρόνια τα είχαν σαν γεύμα χειμώνα και τα έβραζαν μέχρι και δύο ώρες αναλόγως τη συνταγή!!!
Για ποιά αυθεντική πίτσα ή για ποια αυθεντικά ιταλικά μακαρόνια μιλάμε σήμερα;;;
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 335 Προβολές