Aποκλείεται να το είπαν κοντοσούβλι στα Γρεβενά.Ασέβαστος έγραψε: 17 Οκτ 2019, 09:45κοντοσουβλι και τσιπουρο, σε κορυφογραμμη των γρεβενων-ελευθερο καμπινκ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φαγητα που μας εμειναν αξεχαστα
Re: Φαγητα που μας εμειναν αξεχαστα
Ordem e Progresso.
-
Γιάννης
Durian (πως τη λένε στα ελληνικά αυτή την αηδία;), πριν κάτι χρόνια στο Χονγκ Κονγκ. Ξέρασμα. Σαν σκατά με ζάχαρη.
-
Ορέστης 35
Δεν εχω φαει τιποτα αξεχαστο εκτος απο φαγητα που εχω μαγειρεψει εγω και ενα σκουμπρι κοκκινιστο στο φουρνο που ειχε κανει ο πατερας μου οταν ειχαμε καλεσμενο και εφαγα μονο ενα γιατι δεν εφτανε.
- hellegennes
Το μόνο αξέχαστο γεύμα που είχα στην ζωή μου ήταν στο μπαλκόνι ενός τετράστερου ξενοδοχείου στην Κρήτη, καλεσμένος του ιδιοκτήτη και δέκα άλλων σνομπ φίλων και συνεργατών του, όπου όλοι μασουλούσαν σαν τα βόδια τα ψάρια που είχε πιάσει ο πατέρας μου (σαργοί; Συναγρίδες; Δεν θυμάμαι) και εγώ έτρωγα ένα μέτριο μπριζολίδι, με τον σερβιτόρο από πάνω μου να μου πρήζει τον γκιώνη και να γεμίζει το ποτήρι μου κάθε που έπινα μια γουλιά. Όλοι φορούσαν επίσημα ενδύματα κι εγώ φορούσα σορτσάκι και επέκριναν την επιλογή μου να σνομπάρω το ψάρι και να φάω μπριζολίδι.
«Α, ο γιος σου δεν ξέρει να τρώει» και λοιπές πίπες. Ίσα μωρή, γλάστρα γυναίκα αρχιτέκτονα, που έχω φάει περισσότερο ψάρι στην παιδική μου ηλικία απ' όσο έχεις φάει εσύ σε όλην σου την ζωή. Λέπια βλέπω και βγάζω φλύκταινες.
Μετά ακολούθησε δίωρη ακατάσχετη φλυαρία για πολιτικά και παπαριές, όπου βαρέθηκα την ζωή μου. Το τι ακατάσχετες μαλακίες έλεγαν δεν λέγεται. Είχαν βγάλει το -λανθασμένο- μέλλον των επόμενων 20 ετών, οι επίδοξοι μελλοντολόγοι. Και δεν είχε κανένα ενδιαφέρον γιατί συμφωνούσαν όλοι, μαζί και με τις γλάστρες που έφεραν στο τραπέζι να μας τυφλώσουν με τα μπριλάντια τους. Τουλάχιστον ένας κομμουνιστής ή έστω ένας προβοκάτορας. Τίποτα.
Έφεραν για επιδόρπιο διάφορα φρούτα, που ήρθαν μαζί με τον σεφ που ήρθε να ρωτήσει πώς ήταν όλα και έκανα το τρομερό λάθος να τον ρωτήσω αν έχει παγωτό. Το τι α και ου ακούστηκαν δεν μπορώ να το περιγράψω. Σαν παράφωνη χορωδία ακούρδιστων πνευστών. Τι; Θα φας παγωτό ενώ έχει τόσα ωραία και γευστικά φρούτα; Ναι, ρε μαλάκες, θα φάω παγωτό. Ο σεφ χαμογέλασε και με ρώτησε τι γεύση θέλω. Φιστίκι, μπανάνα, βανίλια, κακάο. Να έχω ποικιλία. Αφού έπεσαν μερικά ακόμη επιφωνήματα με λανθάνουσα γαλλική προφορά, συνέχισαν να θάβουν τον Σημίτη για κάνα δίωρο ακόμα. Δεν ξέρω δηλαδή, γιατί βαριόμουν τόσο που μπορεί στην πραγματικότητα να ήταν μισάωρο.
«Α, ο γιος σου δεν ξέρει να τρώει» και λοιπές πίπες. Ίσα μωρή, γλάστρα γυναίκα αρχιτέκτονα, που έχω φάει περισσότερο ψάρι στην παιδική μου ηλικία απ' όσο έχεις φάει εσύ σε όλην σου την ζωή. Λέπια βλέπω και βγάζω φλύκταινες.
Μετά ακολούθησε δίωρη ακατάσχετη φλυαρία για πολιτικά και παπαριές, όπου βαρέθηκα την ζωή μου. Το τι ακατάσχετες μαλακίες έλεγαν δεν λέγεται. Είχαν βγάλει το -λανθασμένο- μέλλον των επόμενων 20 ετών, οι επίδοξοι μελλοντολόγοι. Και δεν είχε κανένα ενδιαφέρον γιατί συμφωνούσαν όλοι, μαζί και με τις γλάστρες που έφεραν στο τραπέζι να μας τυφλώσουν με τα μπριλάντια τους. Τουλάχιστον ένας κομμουνιστής ή έστω ένας προβοκάτορας. Τίποτα.
Έφεραν για επιδόρπιο διάφορα φρούτα, που ήρθαν μαζί με τον σεφ που ήρθε να ρωτήσει πώς ήταν όλα και έκανα το τρομερό λάθος να τον ρωτήσω αν έχει παγωτό. Το τι α και ου ακούστηκαν δεν μπορώ να το περιγράψω. Σαν παράφωνη χορωδία ακούρδιστων πνευστών. Τι; Θα φας παγωτό ενώ έχει τόσα ωραία και γευστικά φρούτα; Ναι, ρε μαλάκες, θα φάω παγωτό. Ο σεφ χαμογέλασε και με ρώτησε τι γεύση θέλω. Φιστίκι, μπανάνα, βανίλια, κακάο. Να έχω ποικιλία. Αφού έπεσαν μερικά ακόμη επιφωνήματα με λανθάνουσα γαλλική προφορά, συνέχισαν να θάβουν τον Σημίτη για κάνα δίωρο ακόμα. Δεν ξέρω δηλαδή, γιατί βαριόμουν τόσο που μπορεί στην πραγματικότητα να ήταν μισάωρο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
το έχω αναφέρει και παραπάνω. Αναρωτιέμαι που είδες τη ζάχαρηΓιάννης έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 01:38 Durian (πως τη λένε στα ελληνικά αυτή την αηδία;), πριν κάτι χρόνια στο Χονγκ Κονγκ. Ξέρασμα. Σαν σκατά με ζάχαρη.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Γιάννης
Κάπου κρυμμένη ανάμεσα στα σκατά.
Και δεν είναι μόνο η γεύση. Αυτή η μπόχα διαπερνά το σώμα και την εκκρίνεις για καναδυο μέρες, μέχρι να φύγει όλη από τον οργανισμό σου. Ρεύεσαι και η ανάσα σου βρωμάει ντούριαν. Κατουράς και τα κάτουρά σου βρωμάνε ντούριαν. Χέζεις και τα σκατά σου βρωμάνε ντούριαν. Ιδρώνεις και οι μασχάλες σου βρωμάνε ντούριαν. Παίζεις το πουλί σου και χύνεις και τα ψωλοχύματά σου βρωμάνε ντούριαν. Δεν παλεύεται με τίποτα λέμε.
Ακριβώς. Νόμιζα οτι το είχα στο στόμα μου 2 μέρες. Μεγαλύτερη αηδία δεν έχω ματαφάει. Σα σάπιο πράσο μυρίζει.
Οταν ακολουθησε ΓΑΜΗΣΙ.
Μου εμειναν αξεχαστα ολα τα φαγητα οταν ακολουθησε ΓΑΜΗΣΙ.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Όταν δηλαδή πρώτα σε ταΐζουν και μετά σου τον ταΐζουν.Daje έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 16:05 Οταν ακολουθησε ΓΑΜΗΣΙ.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Εννοω ενεργητικο γαμησι.
Να φευγει δηλαδη το κρεας και να μπαινει σε γυναικειο αποθηκευτικο χωρο.
Να φευγει δηλαδη το κρεας και να μπαινει σε γυναικειο αποθηκευτικο χωρο.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
- hellegennes
Πώς άρχισαν να το τρώνε άνθρωποι; Υποτίθεται η αίσθηση της μυρωδιάς μάς βοηθάει να αποφύγουμε τα επικίνδυνα τρόφιμα.Ερμής έγραψε: 14 Νοέμ 2019, 15:57 Ακριβώς. Νόμιζα οτι το είχα στο στόμα μου 2 μέρες. Μεγαλύτερη αηδία δεν έχω ματαφάει. Σα σάπιο πράσο μυρίζει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Ορέστης 35
Στην Αγγλια ειχε κατι ζυμαρικα μπουτονι ημιφρεσκα που βραζουν σε 1 λεπτο. Αυτα ειναι πολυ νοστιμα. Τα εφταχνα με δικια μου σαλτσα. Ενας βλακας και τσιγγουνης συγκατοικος αγοραζε τα
Tesco value για να γλιτωσει 20-30 p και για σαλτσα ανακατευε κετσαπ με μαγιονεζα. Αηδιαζα!
Παιρναμε κατι ωραια μηλοπιτακια με τον χοντρο και τα τρωγαμε μισα μισα. Κι εκεινα ηταν πολυ νοστιμα.
Tesco value για να γλιτωσει 20-30 p και για σαλτσα ανακατευε κετσαπ με μαγιονεζα. Αηδιαζα!
Παιρναμε κατι ωραια μηλοπιτακια με τον χοντρο και τα τρωγαμε μισα μισα. Κι εκεινα ηταν πολυ νοστιμα.
Σεβίτσε απο Σαργό φετο στον Τάκη στο Λιμένι.
ΓΑΜΗΣΕ!
Βέβαια εκτός καταλόγου και το φτιάχνει ο γιος του μόνο για τους γνωστούς.
Μετά ήρθε και το ζυμαρικό με την κωλοχτύπα
ΓΑΜΗΣΕ!
Βέβαια εκτός καταλόγου και το φτιάχνει ο γιος του μόνο για τους γνωστούς.
Μετά ήρθε και το ζυμαρικό με την κωλοχτύπα
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
perseus έγραψε: 27 Σεπ 2019, 09:28 Ομελετα στο Ανηλιο
Κοτοσουπα 6 το πρωι στην Βυρώνεια
Μπιφτέκι στο Πετα το 1976
Πεταλι στα κουτουκια της πρεβεζας
Κοτόσουπα στις 6 το πρωί;
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
χταποδι και μυδια της περιοχης τους στο ακρογιαλι στον μακρυγιαλο πιεριας πραγματικα τοπ (Εχει βεβαια και αλλα καλα μαγαζια εκει και σε αλλα χωρια,αλλα εγω συχνα ακρογιαλι παω)
μπιφτεκακια στο ορθαδικο τηςπολυτεχνειου,η ωραια καβαλα αν θυμαμαι καλα
αλλα εμενα με αρεσουν επιπλεον και τα σισια στην δραμα στον θεμη,το ρεβανακι στο μπαλκονι της βεροιας! και αλλα και ισως οχι μονο για τα καθ αυτα φαγητα
μπιφτεκακια στο ορθαδικο τηςπολυτεχνειου,η ωραια καβαλα αν θυμαμαι καλα
αλλα εμενα με αρεσουν επιπλεον και τα σισια στην δραμα στον θεμη,το ρεβανακι στο μπαλκονι της βεροιας! και αλλα και ισως οχι μονο για τα καθ αυτα φαγητα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 10 Σεπ 2020, 16:06, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 93 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Communio Sancta