Καλο ντερμπακι στο περιστερι,παιζουν μπαλιτσα.Ανοιχτο σε ολα τα αποτελεσματα.Παγουρα βλεπεις την ομαδα σου ρε;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
GoBack έγραψε: 31 Οκτ 2020, 17:42
Καλο ντερμπακι στο περιστερι,παιζουν μπαλιτσα.Ανοιχτο σε ολα τα αποτελεσματα.Παγουρα βλεπεις την ομαδα σου ρε;
Εχω πει πολλές φορές ότι δεν έχω συνδρομητική. Το ακούω. Στο πρώτο ημίχρονο είμαστε πάντα καλοί φέτος. Ο Γιαννίκης είναι προπονηταράς όπως έχω γράψει από πέρυσι. Θα δούμε στο δεύτερο γιατί μας λείπουν δύο αμυντικά χαφ, Κάστρο και Σιόντης.
Γιατι ποιος εχει συνδρομητικη;
Στην κοντρα δαγκωνει η ομαδα
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
0-2 το κλειδωσαν τα παγουρια,Καργας τελειωμα μεγαλου παικτη
Λοιπον μαλακες,φετος στη λιγδα παιζεται ποδοσφαιρο,βλεπω τους παγουραδες με τα τυρια και το παιχνιδι ειναι ακρως ψυχαγωγικο.
Mατσαρα με χιτσκοκικο φιναλε,1-2 τελικο για τα τυρια
Θα ναι μαλακές να κλείσουν τον επαγγελματικό αθλητισμό σε ολικο λΟΚ ντάουν
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "