stavmanr έγραψε: 10 Σεπ 2020, 09:44
Κόκκορας έγραψε: 09 Σεπ 2020, 21:43
συγγνωμη για να καταλαβω τωρα με χαρακτηριζεις εμμεσως νεοναζι;! αυτο ειναι το αντεπιχειρημα σου σε αυτα που λεω να με φορτωνεις με μια αθλια ταμπελα και να με χαρακτηριζεις;
Το αντίθετο. Δεν περιμένω από εσένα να συμμερίζεσαι ιδέες εκείνων.
Μάλιστα σου έγραψα ότι "δεν μας συνηθίζεις σε τέτοια". Είσαι γενικά ένας καλός συζητητής.
Ποιοι ειναι εκεινοι ομως; δεν ξερω καν για ποιον μιλαμε! μονο την ταμπελα γνωριζω περι τινος προκειται
εγω ξερω οι ακραιοι λενε βυθιστε τους κ.λπ εχω διαβασει τετοια σχολια
αλλα ποτε δεν ακουσα να προτεινει καποιος αυτο που λεω!το οποιο ειναι απειρως καλυτερη κατασταση απο την σημερινη(παρεμπιπτοντως δεν λεω πως ειναι οντως η ιδεατη λυση,απλα δεν ξερω καλυτερη,αν εχεις καποια πες την μου)
ξανα! στο
συντομο διαστημα διαμονης τους στην δομη μεχρι να βγει η αποφαση για το ασυλο,προτεινω ουσιαστικα μια πολιτεια!ανετες κλινες(οχι οπως τωρα),αθλητικες εγκαταστασεις,μπανια και ελευθερα μπες βγες(το μυαλο σου παει σε ξερονησι,δεν ειναι ολα τα ακατοικητα νησια ξερονησια(στο λεει νησιωτης πια!) και τελικα δεν χρειαζεται να ειναι σε ακατοικητο και με λιγα ατομα οκ ειναι,με εμπορικα επιτρεπομενη δραστηριοτητα παραλληλα γιατι οχι;με δουλεια αν θελησει για τον μεσο μεταναστη σε υποδομες(θα πληρωνεται θα αποκτα και δεξιοτητες) και παρκα για τα παιδια!
ποσοι μεσοι ελληνες μπορουν να παινευτουν πως τα εχουν ολα αυτα;!προφανως δεν ειναι πανακεια υπαρχουν περιορισμοι(πολυ λιγοτεροι απο τις τωρινες δομες) και βεβαιως θα ειναι συντομη κατασταση εκ των πραγματων
ταυτοχρονα με δεδομενο πως τα συνορα της ευρωπης εχουν κλεισει και εγκλωβιζονται στην ελλαδα της ανεργιας του 20% δεν θα σπαταλανε τις οικονομιες τους (διοτι οι ανθρωποι δινουν ΠΟΛΛΑ λεφτα για τα δεδομενα της χωρας που προερχονται)στους αετονυχηδες λαθρεμπορους,με αυτα ας κοιταξουνε να προσπαθησουν να ορθοποδησουν σε καποια γειτονικη τους χωρα οπου βρισκονται ή στην πατριδα τους στην οποια τα λεφτα θα εχουν αξια για μια αρχη,εξαλλου θα κοπει ο βηχας του ερντογαν που τους εχει κανει οργανα της πολιτικης του
.οια ντιδρασεις στο εσωτερικο μας(διοτι οτι και αν λεμε αρκετες φορες ειναι δικαιολογημενες,εμεις που ζουμε μακρυα πολλα μπορει να λεμε)θα καταλαγιασουν,δεν θα χειραγωγει η υποθεση την πολιτικη ζωη του τοπου(ΕΚΤΟΣ και αν καποιοι το επιδιωκουν!και δνε επιθυμουν λυσεις,ακραιο!)
ισως αλλαξει και η σταση καποιων κρατων στην δυση απεναντι μας,διοτι τωρα τον ερντογαν τον κατευναζουν μη τυχον ανοιξει την κανουλα και χασουν αυτοι τις εκλογες(να το πω εν συντομια) γι αυτο και τον μπουκωνουν και με δις ευρω.
περιοριζεται το κοστος για το χρεωκοπημενο κρατος μας(αλλ ακαι για ητν ευρωπη) ιδιως σ εβαθος χρονου,μπορουν αυτα τα λεφτα να πανε σε αλλους κοινωνικους τομεις
επειδη εχω το χουι απο μικρος να λυνω προβληματα,τωρα αυτο ακουγεται καπως το ξερω,αλλα ετσι εχει η κατασταση.για μενα μου φαινεται πολυ καλη λυση για ολους!οχι ιδεατη,αλλα πολυ καλυτερη της τωρινης απο ανθρωπιστικης ,πολιτικης,κοινωνικης σκοπιας.καθε πτυχης
το μονο εμποδιο ειναι οι εμφυλιοπολεμικες εμμονες στην πολιτικη σκηνη του τοπου,ετσι το καταλαβαινω,αλλα αυτες αφορουν ελαχιστους ανθρωπους πια.2020 εχουμε
ειμαι ετοιμος ομως να δεχτω μια καλυτερη προταση,ενα αντεπιχειρημα πανω σε σωστες βασεις ομως,οχι συνθηματολογια.
και γω προβληματιζομαι για το θεμα,δεν σημαινει πως ειπα κατι παει και τελειωσε!αλλωστε δεν παιρνω εγω τις αποφασεις
αυτα δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο
να εισαι καλα