Συγνώμη για την αναστάτωση.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 10 Σεπ 2020, 13:19Έλεος ρε μλκ, κατευθείαν από το μπαζφηντ ψωνίζεις απόψεις;Stalker έγραψε: 10 Σεπ 2020, 13:13 Θα μπορούσε π.χ. να στοιχειοθετείται νομικά παρενόχληση αν κάποιος εσκεμμένα και κατ' επανάληψη εν γνώσει του σου απευθύνεται με το μη επιθυμητό φύλο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποκάλυψε πως είναι τρανσέξουαλ, "γυναίκα" χάλκινη ολυμπιονίκης στο Ρίο 2016
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αποκάλυψε πως είναι τρανσέξουαλ, "γυναίκα" χάλκινη ολυμπιονίκης στο Ρίο 2016
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Re: Αποκάλυψε πως είναι τρανσέξουαλ, "γυναίκα" χάλκινη ολυμπιονίκης στο Ρίο 2016
Καλά του λες, κούκλα.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 10 Σεπ 2020, 13:19Έλεος ρε μλκ, κατευθείαν από το μπαζφηντ ψωνίζεις απόψεις;Stalker έγραψε: 10 Σεπ 2020, 13:13 Θα μπορούσε π.χ. να στοιχειοθετείται νομικά παρενόχληση αν κάποιος εσκεμμένα και κατ' επανάληψη εν γνώσει του σου απευθύνεται με το μη επιθυμητό φύλο
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- Eθνικοκοινωνιστης
οκDwarven Blacksmith έγραψε: 10 Σεπ 2020, 12:19 Ναι, βιολογικά γυναίκα είναι.
Απλά το κοινωνικό της φύλο δεν είναι γυναίκα, και ίσως ούτε άνδρας αφού γράφει they/them στο προφίλ .
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Λίνο Βεντούρα
Αχ, τώρα νιώθω παρενόχληση στην γενετήσια αξιοπρέπεια μου. Μακάρι να υπήρχε ένας νόμος να με προστάτευε από αυτό το μαρτύριο, κλαψ λυγμΛεγεών έγραψε: 10 Σεπ 2020, 13:24Καλά του λες, κούκλα.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 10 Σεπ 2020, 13:19Έλεος ρε μλκ, κατευθείαν από το μπαζφηντ ψωνίζεις απόψεις;Stalker έγραψε: 10 Σεπ 2020, 13:13 Θα μπορούσε π.χ. να στοιχειοθετείται νομικά παρενόχληση αν κάποιος εσκεμμένα και κατ' επανάληψη εν γνώσει του σου απευθύνεται με το μη επιθυμητό φύλο
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Dwarven Blacksmith
Διακρίνω ένα τρίγκερινγκ;
- Λίνο Βεντούρα
Did you just assume my defence mechanism?
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Dwarven Blacksmith
Δε το λέω για σένα αλλά γι αυτούς που αγανακτούν με την ιδέα.
Ε τότε κακώς παίζει σε γυναικεία ομάδα , εφόσον δλδ αισθάνεται άνδρας.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Σεπ 2020, 12:19 Ναι, βιολογικά γυναίκα είναι.
Απλά το κοινωνικό της φύλο δεν είναι γυναίκα, και ίσως ούτε άνδρας αφού γράφει they/them στο προφίλ .
Θα έπρεπε να την αποβάλλουν
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Πρέπει κάποια στιγμή να αποφασίσετε.
Να παίζουν με το φύλο που γεννήθηκαν ή με το φύλο που αισθάνονται.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
- Λίνο Βεντούρα
Στους άλλους που αγανακτούν με την φυσική πραγματικότητα τι έχεις να πεις;Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Σεπ 2020, 13:32Δε το λέω για σένα αλλά γι αυτούς που αγανακτούν με την ιδέα.
Δεν πολυκαταλαβαίνω ιδιαίτερα το πρώτο.Stalker έγραψε: 10 Σεπ 2020, 13:13Θα μπορούσε π.χ. να στοιχειοθετείται νομικά παρενόχληση αν κάποιος εσκεμμένα και κατ' επανάληψη εν γνώσει του σου απευθύνεται με το μη επιθυμητό φύλο, ή να μπορείς να αλλάξεις το όνομα σου σε όνομα άλλου φύλου από αυτό που λέει το πιστοποιητικό γεννήσεως. Off the top of my head αυτά, δεν ξέρω αναλυτικά τι ισχύει Ελλάδα.dotcom έγραψε: 10 Σεπ 2020, 13:08Στην ελλάδα επίσης δεν καταγράφεται πουθενά ή έχει σημασία (για το κράτος) το χρώμα δέρματος του καθενός.Stalker έγραψε: 10 Σεπ 2020, 12:50
Στο βαθμό που να εξασφαλίζεται η ισονομία στην πράξη, δηλαδή ό,τι ισχύει για κοινωνικές ομάδες που είναι ευαίσθητες σε εκδηλώσεις ρατσισμού.
Πως στοιχειοθετέιται μια "παρενόχληση" νομικά.Να δούμε αν χρειάζεται να αλλάξει κάτι.
Για το δεύτερο έχεις δίκαιο.
Θα πρέπει στους λόγους αλλαγής ονόματος (που γίνεται με δικαστική απόφαση) να συμπεριλαμβάνεται και αυτός.
Όταν κάποιος το επιθυμεί να εμφανίζεται ενώπιον του δικαστηρίου και να λέει"Το όνομα που μου απόδωσαν μου δημιουργεί πρόβλημα καθώς κοινωνικά δεν ταυτίζεται με το κοινωνικό μου φύλλο.Επιθυμώ να αλλάξω το όνομα μου σε...."
Οι δικαστές θα πρέπει να το εγκρίνουν.
Το τι κοινωνικό φύλλο αισθάνεται ο αιτών δεν θα πρέπει να ενδιαφέρει το δικαστήριο, ούτε να καταγράφεται πουθενά.
Σε ευχαριστώ για την εποικοδομητική ανταλλαγή επιχειρημάτων
Επίσης θα ήταν παρενόχληση να μη μου απευθύνεσαι με τον τίτλο που επιθυμώ. Αυτού εξοχοτης η αυτού μεγαλειότης π.χ. αφού το κοινωνικό μου αίμα είναι γαλάζιοStalker έγραψε: 10 Σεπ 2020, 13:13Θα μπορούσε π.χ. να στοιχειοθετείται νομικά παρενόχληση αν κάποιος εσκεμμένα και κατ' επανάληψη εν γνώσει του σου απευθύνεται με το μη επιθυμητό φύλο, ή να μπορείς να αλλάξεις το όνομα σου σε όνομα άλλου φύλου από αυτό που λέει το πιστοποιητικό γεννήσεως. Off the top of my head αυτά, δεν ξέρω αναλυτικά τι ισχύει Ελλάδα.dotcom έγραψε: 10 Σεπ 2020, 13:08Στην ελλάδα επίσης δεν καταγράφεται πουθενά ή έχει σημασία (για το κράτος) το χρώμα δέρματος του καθενός.Stalker έγραψε: 10 Σεπ 2020, 12:50
Στο βαθμό που να εξασφαλίζεται η ισονομία στην πράξη, δηλαδή ό,τι ισχύει για κοινωνικές ομάδες που είναι ευαίσθητες σε εκδηλώσεις ρατσισμού.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Dwarven Blacksmith
Αν μισούν το σώμα τους κλπ, τους εύχομαι να το ξεπεράσουν, είτε ψυχολογικά είτε με transition, οτι επιλέξουν. Αν δεν ισχύουν τα προηγούμενα αλλά απλά διαμορφώνουν την ταυτότητα τους χωρίς να δεσμεύονται από το βιολογικό τους φύλο, έχω να πω good for them.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 10 Σεπ 2020, 13:35Στους άλλους που αγανακτούν με την φυσική πραγματικότητα τι έχεις να πεις;Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Σεπ 2020, 13:32Δε το λέω για σένα αλλά γι αυτούς που αγανακτούν με την ιδέα.
Βρίσκεις τις απόψεις μου περίεργες;
Πριν παίξουν σε τέτοιο επίπεδο να παίρνουν από ιατρικές εξετάσεις και ψυχιατρικές. Οι αναποφάσιστοι να αποκλείονται ως μη ψυχικά υγιείςPrepon έγραψε: 10 Σεπ 2020, 13:34 Πρέπει κάποια στιγμή να αποφασίσετε.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Νομίζω πως τους βολεύει το " διπορτο".Lord Brum έγραψε: 10 Σεπ 2020, 13:42Πριν παίξουν σε τέτοιο επίπεδο να παίρνουν από ιατρικές εξετάσεις και ψυχιατρικές. Οι αναποφάσιστοι να αποκλείονται ως μη ψυχικά υγιείςPrepon έγραψε: 10 Σεπ 2020, 13:34 Πρέπει κάποια στιγμή να αποφασίσετε.
Νομίζω σκοπίμως προωθούν την ασάφεια, εφόσον δεν είναι εύκολο να προάγεις το λάθος με τη σαφήνεια.
Που φυσικά δείχνει ότι πίσω από αυτά υπάρχει απώτερος σκοπός.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 656 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AOC
-
- 65 Απαντήσεις