Μακάρι να στείλουμε στρατό στο Μάλι, αλλά διαβάζω ότι θα την βγάλουμε πάλι με υλικό.Υδράργυρος έγραψε: 10 Σεπ 2020, 09:23Δηλαδή θα μας πουλήσει ο μακρόν όπλα και εμείς θα στείλουμε δυνάμεις εδάφους στο Μάλι. Μονά ζυγά δικά τουpanos291 έγραψε: 10 Σεπ 2020, 09:16 'Με δόγμα αμοιβαίας αμυντικής συνδρομής, το οποίο θα προβλέπει τη στρατιωτική υποστήριξη της μιας χώρας στην άλλη σε περίπτωση στρατιωτικής εμπλοκής, αναμένεται να επισφραγιστεί η συνάντηση, σήμερα, στην Κορσική του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμάνουελ Μακρόν."
https://www.protothema.gr/politics/arti ... -kuroseis/
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
κ εσυ τσαντιλαΥδράργυρος έγραψε: 10 Σεπ 2020, 09:46Εγώ; Στείλτε ολόκληρη ταξιαρχία στο Μάλι. Αφού πρώτα μάθετε που είναι

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Στ @@ μας που είναι το Μαλί. Αφορά τους στρατηγούς. Στ @@ μας αν μάθει ο μέσος Γάλλος που πέφτει το Καστελ(λ)όριζο. Αρκεί να το γνωρίζει ο καπετάνιος του Ντε Γκωλ.Υδράργυρος έγραψε: 10 Σεπ 2020, 09:46Εγώ; Στείλτε ολόκληρη ταξιαρχία στο Μάλι. Αφού πρώτα μάθετε που είναι
Σε αυτό το θέμα πρέπει να αντιγράψουμε τους Τούρκους.Υδράργυρος έγραψε: 10 Σεπ 2020, 09:46Εγώ; Στείλτε ολόκληρη ταξιαρχία στο Μάλι. Αφού πρώτα μάθετε που είναι
Βεβαιως και να στείλουμε στρατιώτες στο Μάλι, αλλά όχι τον ανθό της ελληνικής νεολαίας. Να στείλουμε Μουσουλμάνους της Θράκης, Ρομα, Σλαβομακεδόνες και Αλβανούς. *
Έλληνες πολίτες θέλουν να είναι και να υπηρετούν το στράτευμα, μεγάλη ευκαιρια να φανούν χρήσιμοι.
* Συγγνώμη ξέχασα τους ρωσσοποντιους, Γεωργιανούς κλπ
Έχουμε μπόλικο πράμα. Μπορούμε να στείλουμε κι αλλού αν θέλουν οι φίλοι Γαλλοι
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
-
talaipwros
Ενσ Macintosh ED του 88 με apple εκτυπωτη imagewriter και τα κουτια /δισκετες κλπ τί να το κανω;Στύγιος έγραψε: 09 Σεπ 2020, 22:30Μου το ζήτησαν απ' το Τεχνολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης ,αλλά δεν το έδωσα. Φοβήθηκα ότι θα μου το ξεμουνιάσουνvatraxos έγραψε: 09 Σεπ 2020, 22:25Βάλτο στο μπούνκερ. Μετά τον πόλεμο θα πιάσει καλά λεφτάΣτύγιος έγραψε: 09 Σεπ 2020, 21:54
Μλκ έχω αποθηκευμένο 8088 μοντέλο 1990; σε ξεχωριστά κουτιά με αφυγραντικά σακουλάκια στο υπόγειο. Μονόχρωμη οθόνη, 3,5 φλόπυ ,1,44 δισκέτα, λειτουργικό ΜS -DOS 6.22 και "σκληρό" με την... απίστευτη χωρητικότητα 40ΜΒ![]()
![]()
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 10 Σεπ 2020, 10:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Prepon έγραψε: 10 Σεπ 2020, 09:57Σε αυτό το θέμα πρέπει να αντιγράψουμε τους Τούρκους.Υδράργυρος έγραψε: 10 Σεπ 2020, 09:46Εγώ; Στείλτε ολόκληρη ταξιαρχία στο Μάλι. Αφού πρώτα μάθετε που είναι
Βεβαιως και να στείλουμε στρατιώτες στο Μάλι, αλλά όχι τον ανθό της ελληνικής νεολαίας. Να στείλουμε Μουσουλμάνους της Θράκης, Ρομα, Σλαβομακεδόνες και Αλβανούς. *
Έλληνες πολίτες θέλουν να είναι και να υπηρετούν το στράτευμα, μεγάλη ευκαιρια να φανούν χρήσιμοι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Εγώ λέω να στείλουμε μόνιμους όσο πιο Έλληνες γίνεται και καλό θα είναι να γυρίσουν και μερικά φέρετρα.
-
talaipwros
Πλέον δεν λεμε gn , λεμε bnOrion22 έγραψε: 10 Σεπ 2020, 03:15 ένα τελευταίο και gn από μένα
https://twitter.com/GerardAraud/status/ ... 9128926209
Είναι τεραστια ευκαιρία να στείλουμε έστω και ένα λόχο Καταδρομών στο Μάλι και να πολεμήσουν δίπλα στην Λεγεώνα. Εκτός από την σύσφιξη σχέσεων και συμμαχία με την Γαλλία θα είναι ένα τεράστιο σχολείο για τις ΕΔ της χώρας.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- TOR
- Phorum.gr user: TOR
Prepon έγραψε: 10 Σεπ 2020, 09:57Σε αυτό το θέμα πρέπει να αντιγράψουμε τους Τούρκους.Υδράργυρος έγραψε: 10 Σεπ 2020, 09:46Εγώ; Στείλτε ολόκληρη ταξιαρχία στο Μάλι. Αφού πρώτα μάθετε που είναι
Δηλαδή ποιοι λες ότι αποτελούν τον «ανθό της ελληνικής νεολαίας»;
Η ΡΩΜΑΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΝ ΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ
- Υδράργυρος
Δικιο εχει ο τουρκος. Αλγερια, βιετναμ, τσαντ, ακομα και ο προσφατος εξευτελισμος στη συρια.talaipwros έγραψε: 10 Σεπ 2020, 10:03Πλέον δεν λεμε gn , λεμε bnOrion22 έγραψε: 10 Σεπ 2020, 03:15 ένα τελευταίο και gn από μένα
Οσον αφορα στον γαλλο που απανταει, ας θυμηθει την πανωλεθρια της εκστρατειας της καλλιπολης
Τα καλά του Κουβέλη και οι νουδούκοι:
https://www.youtube.com/post/UgwU9GmNGuL1jvKhhdd4AaABCQ
Η ΕΡΤ λέει σίγουρα θα πάρουμε τις φρεγάτες με leasing, η Γαλλία γελάει.
Βρε ίδιοι σε ΟΛΑ τους.
https://www.youtube.com/post/UgwU9GmNGuL1jvKhhdd4AaABCQ
Η ΕΡΤ λέει σίγουρα θα πάρουμε τις φρεγάτες με leasing, η Γαλλία γελάει.
Βρε ίδιοι σε ΟΛΑ τους.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
ξέρεις τη θέση μου για τα περί οριοθέτησης με Κύπροsys3x έγραψε: 10 Σεπ 2020, 01:41
Αλήθεια παιδιά, το φαλακρό εθνικιστικό χτήνος γιατί δεν προχωράει σε οριοθέτηση με Κύπρο;
Χτες ας πούμε; α elchav;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Λες να εμπλακούν οι Γάλλοι σε ανταρτοπόλεμο στους δρόμους τής Ισταμπούλ; Η μήπως να κάνουν απόβαση στην Αττάλεια;Υδράργυρος έγραψε: 10 Σεπ 2020, 10:25Δικιο εχει ο τουρκος. Αλγερια, βιετναμ, τσαντ, ακομα και ο προσφατος εξευτελισμος στη συρια.
Οσον αφορα στον γαλλο που απανταει, ας θυμηθει την πανωλεθρια της εκστρατειας της καλλιπολης
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Πάντως τα τουρκικά Χώκ στη Λιβύη τα κάνανε καλοκαιρινά. Φαντάσου και να είχανε σοβαρό στρατό δηλαδή.Υδράργυρος έγραψε: 10 Σεπ 2020, 10:25Δικιο εχει ο τουρκος. Αλγερια, βιετναμ, τσαντ, ακομα και ο προσφατος εξευτελισμος στη συρια.talaipwros έγραψε: 10 Σεπ 2020, 10:03Πλέον δεν λεμε gn , λεμε bnOrion22 έγραψε: 10 Σεπ 2020, 03:15 ένα τελευταίο και gn από μένα
Όσο για επιτυχίες, καλύτερα να μη μιλάνε οι Τούρκοι, που δε μπορούν μέσα στο έδαφός τους να κάνουν κουμάντο σε 10 Κούρδους.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2352 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-