Δεν είμαι φασίστας λέει αλλά δεν τους μπορώ. Η παρουσιάστρια τον κοντράρισε λίγο κι αυτός άρχισε την υστερία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Χίος τώρα. Δεν μπορώ να ακούσω έναν που είναι ψευδός.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ο Χίος τώρα. Δεν μπορώ να ακούσω έναν που είναι ψευδός.
Στο αρτ τώρα. Έκανε κριτική στον Τσίπρα γιατί έβαλε για εκπρόσωπο έναν που δεν μιλάει καθαρά. Και μετά ότι δεν μπορεί να ακούει αυτά τά άτομα.
Δεν είμαι φασίστας λέει αλλά δεν τους μπορώ. Η παρουσιάστρια τον κοντράρισε λίγο κι αυτός άρχισε την υστερία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 09 Σεπ 2020, 21:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Re: Ο Χίος τώρα. Δεν μπορώ να ακούσω έναν που είναι ψευδός.
Κλασικός δεξιός.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Περιμένω το βίντεο. Ακούγεται πολύ αστείο.
Αν ξεκινάς πρόταση με αυτήν εδώ τη φράση...........Χαοτικός έγραψε: 09 Σεπ 2020, 21:46 Στο αρτ τώρα. Έκανε κριτική στον Τσίπρα γιατί έβαλε για εκπρόσωπο έναν που δεν μιλάει καθαρά. Και μετά ότι δεν μπορεί να ακούει αυτά τά άτομα.
Δεν είμαι φασίστας λέει αλλά δεν τους μπορώ. Η παρουσιάστρια τον κοντράρισε λίγο κι αυτός άρχισε την υστερία.![]()
Πως όμως; Να έχει άραγε το αρτ φάση ιντερνετιή να ξαναδείς την εκπομπή;
-
Jolly Roger
όταν έκανε εκπομπές ο Αλέφαντος, είχε. Τώρα δεν ξέρω, αλλά μάλλον θα έχει.Χαοτικός έγραψε: 09 Σεπ 2020, 22:31Πως όμως; Να έχει άραγε το αρτ φάση ιντερνετιή να ξαναδείς την εκπομπή;
Πιάνεις ένα θέμα που με έχει απασχολήσει. Βλέπω να το χρησιμοποιούν ως εξυπνάδα κάποιοι ικαι τελικά δεν ξέρεις αν έχουν επιχείρημα ουσίας ή αν απλά είναι επιφανειακής σκέψης άτομα και μόνο κλισέ μπορούν να χρησιμοποιούν.runner έγραψε: 09 Σεπ 2020, 21:48Αν ξεκινάς πρόταση με αυτήν εδώ τη φράση...........Χαοτικός έγραψε: 09 Σεπ 2020, 21:46 Στο αρτ τώρα. Έκανε κριτική στον Τσίπρα γιατί έβαλε για εκπρόσωπο έναν που δεν μιλάει καθαρά. Και μετά ότι δεν μπορεί να ακούει αυτά τά άτομα.
Δεν είμαι φασίστας λέει αλλά δεν τους μπορώ. Η παρουσιάστρια τον κοντράρισε λίγο κι αυτός άρχισε την υστερία.![]()
Έχει τύχει να πάρει κάποιος θέση που να μοιάζει ας πούμε με της χρυσής αυγής και λέει ότι συμφωνεί. Του λέει τότε ο άλλος είσαι χρυσαυγίτης. Απαντάει μετά ο τύπος ότι όχι δεν είναι. Και του ανταπαντούν βάζοντας κοροϊδευτικό χαμογελάκι αυτό που λες.
Ε λίγο μαλακία το βρίσκω. Δηλαδή τι πρόβλημα υπάρχει με τη φράση.
Πράγματι δεν είμαι φασίστας αλλά. Τι να κάνουμε τώρα;
-
Jolly Roger
μια ψύχραιμη ανάλυση του φαινομένου, από τον μεγάλο μας κωμικό (εμάς των κατοίκων του σύμπαντος):Χαοτικός έγραψε: 09 Σεπ 2020, 22:38Πιάνεις ένα θέμα που με έχει απασχολήσει. Βλέπω να το χρησιμοποιούν ως εξυπνάδα κάποιοι ικαι τελικά δεν ξέρεις αν έχουν επιχείρημα ουσίας ή αν απλά είναι επιφανειακής σκέψης άτομα και μόνο κλισέ μπορούν να χρησιμοποιούν.runner έγραψε: 09 Σεπ 2020, 21:48Αν ξεκινάς πρόταση με αυτήν εδώ τη φράση...........Χαοτικός έγραψε: 09 Σεπ 2020, 21:46 Στο αρτ τώρα. Έκανε κριτική στον Τσίπρα γιατί έβαλε για εκπρόσωπο έναν που δεν μιλάει καθαρά. Και μετά ότι δεν μπορεί να ακούει αυτά τά άτομα.
Έχει τύχει να πάρει κάποιος θέση που να μοιάζει ας πούμε με της χρυσής αυγής και λέει ότι συμφωνεί. Του λέει τότε ο άλλος είσαι χρυσαυγίτης. Απαντάει μετά ο τύπος ότι όχι δεν είναι. Και του ανταπαντούν βάζοντας κοροϊδευτικό χαμογελάκι αυτό που λες.
http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=racist
Άλλο το σύνηθες και άλλο να το κάνεις κανόναJolly Roger έγραψε: 09 Σεπ 2020, 22:50μια ψύχραιμη ανάλυση του φαινομένου, από τον μεγάλο μας κωμικό (εμάς των κατοίκων του σύμπαντος):Χαοτικός έγραψε: 09 Σεπ 2020, 22:38Πιάνεις ένα θέμα που με έχει απασχολήσει. Βλέπω να το χρησιμοποιούν ως εξυπνάδα κάποιοι ικαι τελικά δεν ξέρεις αν έχουν επιχείρημα ουσίας ή αν απλά είναι επιφανειακής σκέψης άτομα και μόνο κλισέ μπορούν να χρησιμοποιούν.
http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=racist
Στο Μακελειο.Χαοτικός έγραψε: 09 Σεπ 2020, 22:31Πως όμως; Να έχει άραγε το αρτ φάση ιντερνετιή να ξαναδείς την εκπομπή;
Ανεβαίνουν κάθε Τετάρτη και Παρασκευή. Κατά το βράδυ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εδώ λοιπόν.
Στο 30:00 Πλέκει εγκώμιο στον Τσίπρα. Τον κριτικάρει όμως στο 30:10, αφού.....
https://rumble.com/embed/v7rrgl/?pub=969hrunning1
Στο 30:00 Πλέκει εγκώμιο στον Τσίπρα. Τον κριτικάρει όμως στο 30:10, αφού.....
https://rumble.com/embed/v7rrgl/?pub=969hrunning1
-
the comet the course the tail
βλέπεις Χίο;Χαοτικός έγραψε: 09 Σεπ 2020, 21:46 Στο αρτ τώρα. Έκανε κριτική στον Τσίπρα γιατί έβαλε για εκπρόσωπο έναν που δεν μιλάει καθαρά. Και μετά ότι δεν μπορεί να ακούει αυτά τά άτομα.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
"κάντε το καλύτερο δώρο θτον εαυτό θαθ και θ'αυτους που αγαπάτθε. Και θα με θυμηθείτε... imperial πλαθ".
Οι ψευδοι δεν πρέπει να γίνονται εκπροσωποι/παρουσιαστές για τον ίδιο λόγο που δεν θα βάλεις έναν τυφλό τερματοφυλακα ή ένα μικροψωλη σε τσόντα.
Οι ψευδοι δεν πρέπει να γίνονται εκπροσωποι/παρουσιαστές για τον ίδιο λόγο που δεν θα βάλεις έναν τυφλό τερματοφυλακα ή ένα μικροψωλη σε τσόντα.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
-
Jolly Roger
Αυτό σε πειράζει; Εδώ πάω στις πουτάνες.the comet the course the tail έγραψε: 09 Σεπ 2020, 23:43βλέπεις Χίο;Χαοτικός έγραψε: 09 Σεπ 2020, 21:46 Στο αρτ τώρα. Έκανε κριτική στον Τσίπρα γιατί έβαλε για εκπρόσωπο έναν που δεν μιλάει καθαρά. Και μετά ότι δεν μπορεί να ακούει αυτά τά άτομα.
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 297 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 11 Απαντήσεις