Αυτός δεν είναι που βλέπει τη σκιά του και της λέει ψόφο;Χαοτικός έγραψε: 09 Σεπ 2020, 11:44![]()
Καλός είναι ο Περσέας ρε. Λίγο χαζός μόνο όπως όλοι οι αντικομμουνιστές άλλωστε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιόν θα ήθελες για πεθερό σου, και κουνιάδο σου;
- Dwarven Blacksmith
Re: Ποιόν θα ήθελες για πεθερό σου, και κουνιάδο σου;
Ε και τι; Εγώ στα νήματα για καλή χρονιά, γράφω κακή και ψυχρή για όλους σας. Μια μορφή χαβαλέ κάνει κι αυτός.Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Σεπ 2020, 11:45Αυτός δεν είναι που βλέπει τη σκιά του και της λέει ψόφο;Χαοτικός έγραψε: 09 Σεπ 2020, 11:44![]()
Καλός είναι ο Περσέας ρε. Λίγο χαζός μόνο όπως όλοι οι αντικομμουνιστές άλλωστε.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:

hellegennes έγραψε: 09 Σεπ 2020, 02:47
Κουνιάδους τον Σενέκας, τον ST48410, τον enterprise-psi και τον Yochanan και πεθερό τον Chainis ή τον Beria, που είναι και γερόντια.

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Γάματα θα πέρναγαμε ρεε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
ισχυει, με την προσθηκη οτι οι κομμουνιστες ειναι τριχαζοι.Χαοτικός έγραψε: 09 Σεπ 2020, 11:44![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- hellegennes
β) εμμ... όχι. Θα σήμαινε ότι τον έχεις πατέρα.elchav έγραψε: 09 Σεπ 2020, 10:55με τιμάςhellegennes έγραψε: 09 Σεπ 2020, 02:47
Αν παντρευόμουν δεύτερη φορά, θα ήθελα κουνιάδο τον elchav για να το αντέξω και πεθερό τον perseus για να μου θυμίζει τι μαλακία πήγα κι έκανα., αλλά
α)γιατί να παντρευτείς δεύτερη φορά;
β)αυτό θα σήμαινε ότι θα έχω και εγώ πεθερό τον Περσέα; καλά θα πήγαινε αυτό...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Beria έγραψε: 09 Σεπ 2020, 11:05hellegennes έγραψε: 09 Σεπ 2020, 02:47Κουνιάδους τον Σενέκας, τον ST48410, τον enterprise-psi και τον Yochanan και πεθερό τον Chainis ή τον Beria, που είναι και γερόντια.Cavaliere έγραψε: 17 Ιουν 2020, 17:26 Εγώ θα ήθελα να έχω πεθερό τον ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ και κουνιάδο τον Ασέβαστος επειδή είναι χαλαροί και ψύχραιμοι, δεν έχουμε ακρότητες και μεγαλοστομίες. Δεν θα ήθελα ας πούμε τον Beria, θα ένιωθα πολύ κάτω από κριτική, να με βλέπει να λέω πως παίζω μπαρμπούτι και κάνω τον γιο μου Α.Ε.Κ., και θα κοιτούσε εκτελώντας μια δύσκολη άσκηση γιόγκα, ούτε τον Αγις κουνιάδο, ενώ θα κάναμε καλή παρέα, θα έλεγε κανένα χαμουτζήδικο και θα πέφταν τηγανιές μαντεμένιες, και θα κυκλοφορούσαμε με σαρίκι χότζα για βδομάδες.
Αν παντρευόμουν δεύτερη φορά, θα ήθελα κουνιάδο τον elchav για να το αντέξω και πεθερό τον perseus για να μου θυμίζει τι μαλακία πήγα κι έκανα.![]()
ΡΕΑΝΤΕΜΟΥΣΤΟΔΙΑΟΛΟ
Άσ' τα αυτά και άναψε το μπάρμπεκιου να ψήσουμε κανένα μπριζολίδι και να πιούμε μπυρίτσες. Αυτά δεν κάνουν οι πεθεροί με τους γαμπρούς τους;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν θέλω να σε πονέσω. Αλλά ο υπάλληλος στις ευρεσιτεχνίες δικός μας ήτανε. Πολίτης του κόσμου κιόλας γιατί δεν γούσταρε υπηκοότητες.
σωστός, για κάποιο λόγο πάντα μπερδεύω τον κουνιάδο με τον μπατζανάκη (?)hellegennes έγραψε: 09 Σεπ 2020, 13:07β) εμμ... όχι. Θα σήμαινε ότι τον έχεις πατέρα.elchav έγραψε: 09 Σεπ 2020, 10:55με τιμάςhellegennes έγραψε: 09 Σεπ 2020, 02:47
Αν παντρευόμουν δεύτερη φορά, θα ήθελα κουνιάδο τον elchav για να το αντέξω και πεθερό τον perseus για να μου θυμίζει τι μαλακία πήγα κι έκανα., αλλά
α)γιατί να παντρευτείς δεύτερη φορά;
β)αυτό θα σήμαινε ότι θα έχω και εγώ πεθερό τον Περσέα; καλά θα πήγαινε αυτό...
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Σε ήθελα ρε. Για κάτι άσχετο από αυτά εδώ.Beria έγραψε: 09 Σεπ 2020, 11:05hellegennes έγραψε: 09 Σεπ 2020, 02:47Κουνιάδους τον Σενέκας, τον ST48410, τον enterprise-psi και τον Yochanan και πεθερό τον Chainis ή τον Beria, που είναι και γερόντια.Cavaliere έγραψε: 17 Ιουν 2020, 17:26 Εγώ θα ήθελα να έχω πεθερό τον ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ και κουνιάδο τον Ασέβαστος επειδή είναι χαλαροί και ψύχραιμοι, δεν έχουμε ακρότητες και μεγαλοστομίες. Δεν θα ήθελα ας πούμε τον Beria, θα ένιωθα πολύ κάτω από κριτική, να με βλέπει να λέω πως παίζω μπαρμπούτι και κάνω τον γιο μου Α.Ε.Κ., και θα κοιτούσε εκτελώντας μια δύσκολη άσκηση γιόγκα, ούτε τον Αγις κουνιάδο, ενώ θα κάναμε καλή παρέα, θα έλεγε κανένα χαμουτζήδικο και θα πέφταν τηγανιές μαντεμένιες, και θα κυκλοφορούσαμε με σαρίκι χότζα για βδομάδες.
Αν παντρευόμουν δεύτερη φορά, θα ήθελα κουνιάδο τον elchav για να το αντέξω και πεθερό τον perseus για να μου θυμίζει τι μαλακία πήγα κι έκανα.![]()
ΡΕΑΝΤΕΜΟΥΣΤΟΔΙΑΟΛΟ
Λοιπόν απέναντι από την θύρα τρία, γωνιακό μαγαζί τυροπιτάδικο (από τη μεριά που πουλάγανε τα εισιτήρια. Είχε και περίπτερο. Ευτά επί Παθιακάκη, Λίμα κλπ .Δεν ξέρω σήμερα τι γίνεται).
Τι κρεατόπιτες έκανε ο πούστης!
εεεμ... τι;Χαοτικός έγραψε: 09 Σεπ 2020, 13:10
Δεν θέλω να σε πονέσω. Αλλά ο υπάλληλος στις ευρεσιτεχνίες δικός μας ήτανε. Πολίτης του κόσμου κιόλας γιατί δεν γούσταρε υπηκοότητες.![]()
κατι δεν καταλαβα εδω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Ο ΝΙΚΟΣ ρε συ είναι η τελευταία σταθερά αξία του γηπέδου.Χαοτικός έγραψε: 09 Σεπ 2020, 13:17Σε ήθελα ρε. Για κάτι άσχετο από αυτά εδώ.Beria έγραψε: 09 Σεπ 2020, 11:05hellegennes έγραψε: 09 Σεπ 2020, 02:47
Κουνιάδους τον Σενέκας, τον ST48410, τον enterprise-psi και τον Yochanan και πεθερό τον Chainis ή τον Beria, που είναι και γερόντια.
ΡΕΑΝΤΕΜΟΥΣΤΟΔΙΑΟΛΟ
Λοιπόν απέναντι από την θύρα τρία, γωνιακό μαγαζί τυροπιτάδικο (από τη μεριά που πουλάγανε τα εισιτήρια. Είχε και περίπτερο. Ευτά επί Παθιακάκη, Λίμα κλπ .Δεν ξέρω σήμερα τι γίνεται).
Τι κρεατόπιτες έκανε ο πούστης!Νομίζω δεν υπάρχει πια. Τον ήξερες τον τύπο; Μπας και πήγε αλλού; Να άφησε στο γιο ή κόρη την επιχείρηση και συνεχίζει ακόμα. Σου μιλάω για απωθημένο. Μου έχει μείνει αυτή η κρεατόπιττα ρε συ και δεν έχω βρει ποτέ ωραιότερη.
Ο ίδιος το δουλεύει με τον γιο του, ακόμα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ααααααααααααχχχχχχχχχχ ο ΝΙΚΟΣ!!!!!!
Κρεατόπιτα, μπουγάτσα, απλή τυρόπιτα, ααααχχχχχχχχ πείνασα.
https://onikos.gr/
stella έγραψε: 09 Σεπ 2020, 14:07 Ααααααααααααχχχχχχχχχχ ο ΝΙΚΟΣ!!!!!!
Γιατί νόμιζα ότι δεν υπάρχει;. (Βασικά δεν θυμάμαι και πόσα χρόνια έχω να περάσω.)
Υπάρχει ακόμα λοιπόν.
-
the comet the course the tail
Χαοτικός έγραψε: 09 Σεπ 2020, 15:33stella έγραψε: 09 Σεπ 2020, 14:07 Ααααααααααααχχχχχχχχχχ ο ΝΙΚΟΣ!!!!!!
Γιατί νόμιζα ότι δεν υπάρχει;. (Βασικά δεν θυμάμαι και πόσα χρόνια έχω να περάσω.)
Υπάρχει ακόμα λοιπόν.![]()
![]()
![]()
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 90 Προβολές