!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κρούσματα covid - μέλη του phorum
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Κρούσματα covid - μέλη του phorum
Καλη ανάρρωση, και μην φοβασε καθόλου πια. Η ανοσία σου προστατευει πλεον εσενα και τους γυρο σου.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Περαστικά.

Ευχαριστώ. Τώρα το είδες γιατί δεν άνοιξα θέμα εγώ. Οι συντονιστές μάζεψαν δημοσιεύσεις από το θέμα "Ο πρώτος νεκρός" και δημιούργησαν καινούργιο θέμα.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Αυτό δεν ισχύειnick έγραψε: 08 Σεπ 2020, 00:18 Καλη ανάρρωση, και μην φοβασε καθόλου πια. Η ανοσία σου προστατευει πλεον εσενα και τους γυρο σου.
Φιλαράκι μου έχει κολλήσει 3 φορές
Περαστικά Λέπ.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- wooded glade
Περαστικά Λεπορέλο. Θα βγείς δυνατότερος απο αυτό.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Και δεν πάει δουλειά για 14 μέρες κάθε φορα;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Re: Ο πρώτος νεκρός
Στύγιος έγραψε: 07 Σεπ 2020, 23:54 Εμφάνισα 19άρι πίεση στο σχολείο ( καμία σχέση με τάξη) και με στείλανε στο Κέντρο Υγείας .Από κει μου έδωσαν εξιτήριο μετά από 4 ώρες .Μετά από 2 μέρες έφτασα 21 και με την κρίση πανικού ...24,8 με 15,2
Εσύ ήσουν για βουλκανιζατέρ, όχι νοσοκομείο
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Δεν τρολαρω καθόλου, με τα μάτια μου τον βλέπω
Το επικίνδυνο είναι που διάβασα πάνω ότι έχεις ανοσία πλέον
Μα δεν πεθαίνεις από κορωνοιο, από τις κυτοκινες που ανεβάζει ο οργανισμός πεθαίνεις, απ τον θρόμβο που θα δημιουργηθεί
Ότι έχει πάλι κορονοϊό πως το καταλαβαίνετε;jason έγραψε: 08 Σεπ 2020, 12:44Δεν τρολαρω καθόλου, με τα μάτια μου τον βλέπω
Μα δεν πεθαίνεις από κορωνοιο, από τις κυτοκινες που ανεβάζει ο οργανισμός πεθαίνεις, απ τον θρόμβο που θα δημιουργηθεί
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Απ τα τεστStalker έγραψε: 08 Σεπ 2020, 12:50Ότι έχει πάλι κορονοϊό πως το καταλαβαίνετε;jason έγραψε: 08 Σεπ 2020, 12:44Δεν τρολαρω καθόλου, με τα μάτια μου τον βλέπω
Βγήκε θετικός
Μετά 1 μήνα αρνητικός
Μετά ξανά θετικός
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Ρε Λεπ αη σιχτήρ τώρα το είδα ρε και κοψοχολιάστηκα μέχρι να φτάσω στη σελίδα ογδοντατόσο που είπες ότι είσαι καλά
πάντα καλά ρε φίλε!
πάντα καλά ρε φίλε!
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 308 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι
-
- 1 Απαντήσεις