Χαοτικός έγραψε: 07 Σεπ 2020, 12:59
Εκατομμύρια διαφορές μπορούμε να βρούμε ε πολλά επίπεδα. Εγώ ρωτάω τι είναι αυτό που δικαιολογεί χλευασμό στη μία περίπτωση και τι δεν το δικαιολογεί στην άλλη.
Γιατί ας πούμε να μην χλευαστούν και οι δύο ή κανένας.
γιατι αυτος που χλευασε την θηλυκοτητα να πρεπει να δικαιολογησει την αποψη του?
απλα δεν γουσταρει το "θεαμα"
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
φιξντ!
Και το λέω εγώ αυτό, που λίγες σελίδες πιο πίσω κατέκρινα άλλο φεισμπουκοποστ που μιλούσε για "αλτ ράιτ κανάλι και αλτ ράιτ κυβέρνηση".
Κατά τα λοιπά, κλασικά αλητοραιτάδικα ψεκασμενομπουρδιλίκια ο τύπος, + οτι αναφέρει συνεχώς και τη λέξη προοδευτικός με αρνητική χροιά, λες και ειναι κάτι κακό. Σταμάτησα να διαβάζω στο "άτομα που δεν ειπαν τίποτα για το λοκντάουν", και μετάνιωσα που δεν σταμάτησα ήδη στο "παρείστικη καφρίλα".
Κάνετε κανσελ το παιδί που αθώα είπε ότι οπότε δεν του κάθεται κάποια τη βιάζει και μιλάει κατά των ομοφυλοφίλων και δε λέτε τίποτα για το γκέι 18χρονο και τη χοντρή.
Πηζετε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 07 Σεπ 2020, 17:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλά αν κάποιος νομίζει πως αυτός ο τύπος είναι βιαστής είναι μπούφος
Μαλακια είπε στο πλαίσιο καυχιέμαι στα φιλαράκια μου 4 τα ξημερώματα αραχτός στο κρεβάτι ότι γαμαω κάθε βράδυ και το παράκανε για χαβαλέ και σωστά τον έδιωξαν
Το θέμα με τα ριαλιτι είναι πως όσο πιο ριαλιτι είναι, τόσο περισσότερες διαμαρτυρίες δέχονται, γιατί η πραγματικότητα έχει πολύ σαπίλα, που τα κανάλια θέλουνε μόνο την ίντριγκα και όχι όλο το βρωμερό πακέτο. Το θέμα του τύπου ήταν όντως πως νόμισε πως είχε ξεχαστεί και μιλούσε με την παρέα του. Και αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα, πως αυτή η πραγματικότητα υπάρχει. Το να λες πως δεν υπάρχει θέμα μισογυνισμου επειδή ο άλλος είπε τις καφρίλες που λέει στην παρέα του, άρα υπάρχουν πολλές τέτοιες παρέες, αφού βρέθηκε ο ένας από αυτές σε ένα τέτοιο παιχνίδι, κάπου τα έχεις μπλέξει πολύ άσχημα στο μυαλό σου.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.