!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κρούσματα covid - μέλη του phorum
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
Planis
Re: Ο πρώτος νεκρός
Περαστικά σου εύχομαι Λεπορέλλο... Αν αυτό που έγραψες ότι έγινες θρήσκος το εννοείς, θα έλεγα ότι είναι θετική εξέλιξη... 
Εμόλυνα τρείς ανθρώπους, οι οποίοι μόλυναν άλλους τρείς. Εγώ φοράω πάντα μάσκα, αλλά στο γραφείο την βγάζω όταν είμαι μόνος. Κόλλησαν όσοι μπήκαν στο γραφείο μου χωρίς μάσκα, ακόμη και αν ήταν γιά λίγο χρόνο. Αντίθετα, όσοι μπήκαν επίσης φορώντας μάσκα, δεν κόλλησαν. Ενας από αυτούς μάλιστα κάθησε γιά σχεδόν μία ώρα, χωρίς να κολλήσει. Κάποια μέρα κάναμε ένα meeting 4 άτομα σε μία μεγάλη αίθουσα (γενικώς, έχουμε περιορίσει τα meetings). Μεταξύ των τεσσάρων ήμουν ο μόνος που φορούσε μάσκα και το meeting κράτησε 2,5 ώρες. Πιό κοντά σ'εμένα ήταν η διοικητική διευθύντρια η οποία δεν φορούσε μάσκα. Δεν κόλλησε! Φαίνεται επομένως ότι ο κλειστός χώρος μολύνεται εύκολα και είναι επικίνδυνος.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Ειναι καλα και λιγο πιο κατω σε πετσοκοβει και για τις μασκες και για τον τροπο μεταδοσης
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
indeedGoBack έγραψε: 07 Σεπ 2020, 13:51Ειναι καλα και λιγο πιο κατω σε πετσοκοβει και για τις μασκες και για τον τροπο μεταδοσης![]()
μπραβο lepo και για την πληροφορια που δινεις απο την εμπειρια σου,εξαιρετικα βοηθητικη
Τι λάθος έκανα και γιατί κόλλησα εγώ, δεν μπόρεσα να καταλάβω. Η οικογένειά μου έχει αρνητικό τεστ γιά όλους και έχω να τους δώ από τις 17/08. Την ημέρα εκείνη ξεκίνησα οδηγώντας γιά να γυρίσω στην δουλειά. Αφού οι δικοί μου είναι αρνητικοί, κατά πάσα πιθανότητα τότε ήμουν κι'εγώ αρνητικός. Στην διαδρομή σταμάτησα να φάω σε Goodys, αγόρασα εφόδια και βενζίνη σε Λούκοϊλ, πέρασα από έλεγχο διαβατηρίων και με σταμάτησε Σλαβομακεδόνας τροχαίος γιά εξακρίβωση στοιχείων. Τις υπόλοιπες ημέρες ήμουν μόνο σπίτι - δουλειά και δεν έσκασε στην δουλειά άλλο κρούσμα άσχετο με εμένα. Ευτυχώς, απ'όσους μόλυνα, ήμουν εκείνος που πέρασε την ασθένεια βαρύτερα.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Απλώς αναφέρω την εμπειρία μου. Δεν είναι στατιστικά ικανή γιά να δώσει εμπεριστατωμένη απάντηση.GoBack έγραψε: 07 Σεπ 2020, 13:51Ειναι καλα και λιγο πιο κατω σε πετσοκοβει και για τις μασκες και για τον τροπο μεταδοσης
1.
Μια χαρα ειναι το sample,10 ατομα;Περισσευει κιολας.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
πατησιωτης
Και ένα επικολυρικό κείμενο για το σύστημα επιλογής των τουριστών που θα περάσουν από τεστ.
http://booksjournal.gr/slideshow/item/3 ... dGXVFveoW4
http://booksjournal.gr/slideshow/item/3 ... dGXVFveoW4
Καλή ανάρρωση, Lepo, όλα πήγαν κατ ευχήν.

“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Σιδερένιος αδελφέ!
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
καλη αναρρωση λεπο
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
πατησιωτης
Το πιθανότερο.
-
Εμπεδοκλής
Είσαι με έμφραγμα του μυοκαρδίου στο νοσοκομείο και σε αναφέρουν χωρίς υποκείμενα νοσήματα.panos291 έγραψε: 07 Σεπ 2020, 09:35 Και αλλο θυμα του κορονοιου, ασυμπτωματικος 47χρονος που επαθε εμφραγμα δηλαδη λολ.
https://www.protothema.gr/koronoios-liv ... -nosimata/
Καντε τεστ και στα θυματα απο τροχαια μηπως και μεγαλωσει η λιστα των νεκρων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 308 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι
-
- 1 Απαντήσεις