!!! DEVELOPMENT MODE !!!
H τεκμηρίωση των αυξημένων ποσοστών ψεκασμού στην χώρα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: H τεκμηρίωση των αυξημένων ποσοστών ψεκασμού στην χώρα
σωστό αυτό.δεν γνώρισε εσένα
Οταν 1 στους 3 πιστευει οτι ο ηλιος γυριζει γυρω απο την γη, τοτε ναι, ειμαστε επιστημονικα αναλφαβητοι.hellegennes έγραψε: 07 Σεπ 2020, 03:55 Cherry picking είναι που διάλεξε να πει ότι 1 στους 3 Έλληνες πιστεύει ότι ο Ήλιος γυρίζει γύρω απ' την Γη για να δείξει ότι οι Έλληνες είναι επιστημονικά αναλφάβητοι, ενώ τα ποσοστά είναι ίδια και μεγαλύτερα στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.
Επίσης είναι το ότι από μια μελέτη 100+ αποτελεσμάτων, όπου η Ελλάδα είναι σε εξαιρετική θέση στην πλειονότητα και στην κορυφή σε μεγάλο αριθμό αυτών, διάλεξε ένα μόνο που δείχνει αρνητική εικόνα και όχι πάντως αρνητικότερη από τις υπόλοιπες χώρες.
Ο άνθρωπος όχι απλώς δεν κάνει για επιστήμες, είναι ο ορισμός του ψεκασμένου, που πιστεύει όχι ό,τι λένε τα δεδομένα αλλά ό,τι ταιριάζει στην κοσμοθεωρία του.
Αυτο ειναι ασχετο με τις αλλες χωρες. Και στις αλλες χωρες ειναι επιστημονικα αναλφαβητοι εαν το 1/3 τους πιστευει το ιδιο πραγμα.
Το ζητημα ειναι ποια ειναι η κοινωνικη διαστρωματωση των επιστημονικα αναλφαβητων ανθρωπων. Παω στοιχημα οτι στην ελλαδα ειναι πολυ περισσοτεροι οι ανθρωποι που εχουν καποια σημαντικη θεση στην κοινωνια που ειναι επιστημονικα αναλφαβητοι σε σχεση με αλλες χωρες.
Δεν το ξερω αυτο βεβαια, το υποθετω. Χρειαζεται ερευνα και πιο αναλυτικα στοιχεια.
- hellegennes
Κακώς το υποθέτεις γιατί δεν μπορεί το ευρωβαρόμετρο να χρησιμοποίησε άνισα δείγματα μεταξύ χωρών. Αν ένας στους τρεις στην Ευρώπη πιστεύει ότι ο Ήλιος γυρίζει γύρω απ' την Γη, ακόμη και στις πιο επιστημονικά προηγμένες χώρες και στις πιο «μορφωμένες», τότε ένα από δύο πράγματα συμβαίνει: ή το εκπαιδευτικό μας σύστημα είναι αποτυχημένο και το ίδιο και η επικοινωνία της επιστήμης ή η ερώτηση είναι προβληματική όπως τίθεται.
Π.χ. είμαι πολύ βέβαιος ότι θα έπαιρνες διαφορετικές απαντήσεις αν η ερώτηση πρόσφερε και τις δυο εναλλακτικές, συνοδεία σχημάτων. Κάπως έτσι, δηλαδή:

Επίσης, δεν είναι άσχετο με το τι επιλέγει να τονίσει ο συγκεκριμένος «επιστήμονας». Δεν δίνει έμφαση στο ότι ο κόσμος γενικά είναι επιστημονικά αναλφάβητος αλλά ότι ειδικά εμείς οι Έλληνες είμαστε.
Π.χ. είμαι πολύ βέβαιος ότι θα έπαιρνες διαφορετικές απαντήσεις αν η ερώτηση πρόσφερε και τις δυο εναλλακτικές, συνοδεία σχημάτων. Κάπως έτσι, δηλαδή:

Επίσης, δεν είναι άσχετο με το τι επιλέγει να τονίσει ο συγκεκριμένος «επιστήμονας». Δεν δίνει έμφαση στο ότι ο κόσμος γενικά είναι επιστημονικά αναλφάβητος αλλά ότι ειδικά εμείς οι Έλληνες είμαστε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Για την Ευρώπη σαφώς και είμαστε στον πάτο.hellegennes έγραψε: 07 Σεπ 2020, 12:56 Επίσης, δεν είναι άσχετο με το τι επιλέγει να τονίσει ο συγκεκριμένος «επιστήμονας». Δεν δίνει έμφαση στο ότι ο κόσμος γενικά είναι επιστημονικά αναλφάβητος αλλά ότι ειδικά εμείς οι Έλληνες είμαστε.
Διαφωνεί κανείς;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- hellegennes
Εγώ διαφωνώ και δεν στηρίζομαι μόνο στο συγκεκριμένο ευρωβαρόμετρο που καθόλου δεν δείχνει αυτό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Γενιά της Αγαμίας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 91 Απαντήσεις
- 2275 Προβολές
-