Πέρα από το απώτερο παρελθόν, ως προς το πρόσφατο mpiftekopoiimeno burger θυμίζει η φάση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χάσαμε τον sting; Ωχ!
Re: Χάσαμε τον sting; Ωχ!
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Tinder έχεις δοκιμάσει;Μη μου γαμάτε τα vybez έγραψε: 05 Σεπ 2020, 04:20 Σαν γραφή συμπαθητικός αλλα απο ρολόγια δεν σκαμπαζε, κακά τα ψεματα...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Μη μου γαμάτε τα vybez
Για να εντοπίσω τον Ορέστη ή γενικά μανμου;sys3x έγραψε: 06 Σεπ 2020, 04:58Tinder έχεις δοκιμάσει;Μη μου γαμάτε τα vybez έγραψε: 05 Σεπ 2020, 04:20 Σαν γραφή συμπαθητικός αλλα απο ρολόγια δεν σκαμπαζε, κακά τα ψεματα...
Γενικά ρε, μην βγαίνουμε εκτός.Μη μου γαμάτε τα vybez έγραψε: 06 Σεπ 2020, 10:41Για να εντοπίσω τον Ορέστη ή γενικά μανμου;sys3x έγραψε: 06 Σεπ 2020, 04:58Tinder έχεις δοκιμάσει;Μη μου γαμάτε τα vybez έγραψε: 05 Σεπ 2020, 04:20 Σαν γραφή συμπαθητικός αλλα απο ρολόγια δεν σκαμπαζε, κακά τα ψεματα...
.
.
- Μη μου γαμάτε τα vybez
Γενικά, πώς σου ήρθε μανμου;sys3x έγραψε: 06 Σεπ 2020, 12:34Γενικά ρε, μην βγαίνουμε εκτός.
Το πέρασα χτε, δε μπορεί, κάτι παραπάνω θα ξες εσύ, ξες.Μη μου γαμάτε τα vybez έγραψε: 06 Σεπ 2020, 14:42Γενικά, πώς σου ήρθε μανμου;
.
.
- Μη μου γαμάτε τα vybez
Τα βασικά μανμου,sys3x έγραψε: 06 Σεπ 2020, 14:43Το πέρασα χτε, δε μπορεί, κάτι παραπάνω θα ξες εσύ, ξες.
Τα δυο πρώτα που θα ματσάρεις ειναι φεικ για να στρογγυλοκαθισεις στην Εφαρμογή.
Η τρίτη θα ειναι ρίαλ αλλά μουρλέγκω.
Ενα ζουδι ειναι που αλλαζει λογαριασμους συχνα πυκνα νομιζοντας πως κατι κανει . τελευταιο του ακαουντ like here nowhere
- Μη μου γαμάτε τα vybez
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Bump!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Φίλοι γεια σας.
Αφού σας ευχαριστήσω ολόθερμα για το ενδιαφέρον που δείξατε, θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη δια την απροειδοποίητη πολύμηνη απουσία μου. Οι λόγοι ήταν καθαρά επαγγελματικοί και απαιτούσαν τη μετεγκατάστασή μου για μερικές εβδομάδες σε ένα έρημο και αφιλόξενο μέρος. Πριν μερικές μέρες επέστρεψα μονιμα στον πολιτισμο όμως και θα τα λέμε πιο συχνά
Αφού σας ευχαριστήσω ολόθερμα για το ενδιαφέρον που δείξατε, θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη δια την απροειδοποίητη πολύμηνη απουσία μου. Οι λόγοι ήταν καθαρά επαγγελματικοί και απαιτούσαν τη μετεγκατάστασή μου για μερικές εβδομάδες σε ένα έρημο και αφιλόξενο μέρος. Πριν μερικές μέρες επέστρεψα μονιμα στον πολιτισμο όμως και θα τα λέμε πιο συχνά
When I was a young fellow I was knocked down plenty. I wanted to stay down, but I couldn't. I had to get up and win those two dollars. I was one of those hungry fighters. When you haven't eaten for three days you'll understand.
Επιτέλους.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Καλά, δεν τρελαθήκαμε κιόλας.sting έγραψε: 20 Οκτ 2020, 10:21 Φίλοι γεια σας.
Αφού σας ευχαριστήσω ολόθερμα για το ενδιαφέρον που δείξατε, θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη δια την απροειδοποίητη πολύμηνη απουσία μου. Οι λόγοι ήταν καθαρά επαγγελματικοί και απαιτούσαν τη μετεγκατάστασή μου για μερικές εβδομάδες σε ένα έρημο και αφιλόξενο μέρος. Πριν μερικές μέρες επέστρεψα μονιμα στον πολιτισμο όμως και θα τα λέμε πιο συχνά![]()
Welcome back.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 614 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis