!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι κάνεις όταν δε γίνεται αυτό που θέλεις;
Τι κάνεις όταν δε γίνεται αυτό που θέλεις;
Το πως αντιδράει ο καθένας στις δυσκολίες λέει πολλά για το ποιόν του. Μπορεί να έχεις τα πάντα, να είσαι ο βασιλιάς του σύμπαντος, well τα πάντα εκτός από ησυχία και έτσι να αντιδράς. Το να κρατάς την ψυχραιμία σου είναι πρoσόν φυσικά. Εσείς πως αντιδράτε όταν σας μπαίνουν δυσκολίες στη ζωή σας;
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
-
the comet the course the tail
Re: Τι κάνεις όταν δε γίνεται αυτό που θέλεις;
ρίχνω σκοινί και πνίγουμαι!
Εξαρτάται. Δεν είναι όλες οι δυσκολίες ίδιες. Άλλες φορές πεισμώνεις και προσπαθείς με νύχια και με δόντια και άλλες φορές αναζητάς εναλλακτικό σχέδιο. Η ψυχραιμία είναι θετική στις περισσότερες περιπτώσεις.Mansko έγραψε: 06 Σεπ 2020, 13:13 Το πως αντιδράει ο καθένας στις δυσκολίες λέει πολλά για το ποιόν του. Μπορεί να έχεις τα πάντα, να είσαι ο βασιλιάς του σύμπαντος, well τα πάντα εκτός από ησυχία και έτσι να αντιδράς. Το να κρατάς την ψυχραιμία σου είναι πρoσόν φυσικά. Εσείς πως αντιδράτε όταν σας μπαίνουν δυσκολίες στη ζωή σας;
Εκνευριζομαι και προσπαθω να γινει.
Η ψυχραιμία είναι πάντα θετική. Ακόμα και όταν εκρήγνυσαι πρέπει να το κάνεις κατ' όπιν σχεδίου.ST48410 έγραψε: 06 Σεπ 2020, 13:38Εξαρτάται. Δεν είναι όλες οι δυσκολίες ίδιες. Άλλες φορές πεισμώνεις και προσπαθείς με νύχια και με δόντια και άλλες φορές αναζητάς εναλλακτικό σχέδιο. Η ψυχραιμία είναι θετική στις περισσότερες περιπτώσεις.Mansko έγραψε: 06 Σεπ 2020, 13:13 Το πως αντιδράει ο καθένας στις δυσκολίες λέει πολλά για το ποιόν του. Μπορεί να έχεις τα πάντα, να είσαι ο βασιλιάς του σύμπαντος, well τα πάντα εκτός από ησυχία και έτσι να αντιδράς. Το να κρατάς την ψυχραιμία σου είναι πρoσόν φυσικά. Εσείς πως αντιδράτε όταν σας μπαίνουν δυσκολίες στη ζωή σας;
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Συνήθως με ψυχραιμία.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πότε τη χάνεις;
Σε δύσκολες στιγμές δεν τη χάνω, μπορεί στιγμιαία να πανικοβληθω αλλά αμέσως γυρνάει το μυαλό και κοιτάζω την επόμενη στιγμή για να έχω τον έλεγχο.Ως τώρα τουλάχιστον.
Αλλά γενικά χάνω την ψυχραιμία μου με απλά πράγματα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Γίνεται πάντοτε αυτό που θέλω.
Προς το παρόν τα πράγματα πηγαίνουν τέλεια. Μετράω επιτυχίες. Τα όνειρά μου εναρμονίζονται με την πραγματικότητα.
Προς το παρόν τα πράγματα πηγαίνουν τέλεια. Μετράω επιτυχίες. Τα όνειρά μου εναρμονίζονται με την πραγματικότητα.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
-
- Casper -
Μπήκα να πω πως ποτέ δεν γίνεται αυτό που θέλω μέχρι που είδα αυτό ^ .. 
Έχω μάθει να θέλω όσο γίνεται λιγότερο. Έχω στόχους αλλά πάντα λέω στον εαυτό μου "δεν έγινε και κάτι αν αποτύχεις". Πάντα στο μυαλό μου υπάρχει το χειρότερο σενάριο έτσι ώστε όταν γίνει να μην πέσω στα πατώματα και να μην ξέρω πώς να το χειριστώ. Όσες φορές έπαιρνα τα πάνω μου ανατρέπονταν όλα με τον χειρότερο τρόπο, οπότε αποφάσισα να πατάω πάντα στην γη και να μην παίρνω τίποτα στα σοβαρά. Ένα τίποτα είμαστε. Τίποτα δεν έχει σημασία. Απλά να είμαστε καλά όσο μπορούμε και να προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο. Αν δεν γίνει, ξανά απ' την αρχή. Όλοι στον αγώνα είμαστε.
Έχω μάθει να θέλω όσο γίνεται λιγότερο. Έχω στόχους αλλά πάντα λέω στον εαυτό μου "δεν έγινε και κάτι αν αποτύχεις". Πάντα στο μυαλό μου υπάρχει το χειρότερο σενάριο έτσι ώστε όταν γίνει να μην πέσω στα πατώματα και να μην ξέρω πώς να το χειριστώ. Όσες φορές έπαιρνα τα πάνω μου ανατρέπονταν όλα με τον χειρότερο τρόπο, οπότε αποφάσισα να πατάω πάντα στην γη και να μην παίρνω τίποτα στα σοβαρά. Ένα τίποτα είμαστε. Τίποτα δεν έχει σημασία. Απλά να είμαστε καλά όσο μπορούμε και να προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο. Αν δεν γίνει, ξανά απ' την αρχή. Όλοι στον αγώνα είμαστε.
Τώρα μου θυμίζεις αυτό το πετυχημένο. "Οταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, όλο το σύμπαν συνομωτεί...χμ εναντίον σου!"- Casper - έγραψε: 06 Σεπ 2020, 21:28 Μπήκα να πω πως ποτέ δεν γίνεται αυτό που θέλω μέχρι που είδα αυτό ^ ..![]()
Οποιος δεν ικανοποιήται με τα λίγα δεν ικανοποιήται με τίποτα.Έχω μάθει να θέλω όσο γίνεται λιγότερο.
Είσαι υπερβολικά Ψύχραιμη.Naida έγραψε: 06 Σεπ 2020, 20:01Σε δύσκολες στιγμές δεν τη χάνω, μπορεί στιγμιαία να πανικοβληθω αλλά αμέσως γυρνάει το μυαλό και κοιτάζω την επόμενη στιγμή για να έχω τον έλεγχο.Ως τώρα τουλάχιστον.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Casper -
Μου έτυχε ουκ ολίγες φορές, οπότε...Mansko έγραψε: 06 Σεπ 2020, 21:35Τώρα μου θυμίζεις αυτό το πετυχημένο. "Οταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, όλο το σύμπαν συνομωτεί...χμ εναντίον σου!"- Casper - έγραψε: 06 Σεπ 2020, 21:28 Μπήκα να πω πως ποτέ δεν γίνεται αυτό που θέλω μέχρι που είδα αυτό ^ ..![]()
Οποιος δεν ικανοποιήται με τα λίγα δεν ικανοποιήται με τίποτα.Έχω μάθει να θέλω όσο γίνεται λιγότερο.
Ακριβώς έτσι. Οι περισσότεροι πλούσιοι που έχω γνωρίσει είναι μίζεροι (και τσιγκούνηδες). Δεν ικανοποιούνται με τίποτα. Δεν το λέω σαν κανόνα αλλά αυτό παρατηρώ.
ΕΙΜΑΙ.sys3x έγραψε: 06 Σεπ 2020, 21:42Είσαι υπερβολικά Ψύχραιμη.Naida έγραψε: 06 Σεπ 2020, 20:01Σε δύσκολες στιγμές δεν τη χάνω, μπορεί στιγμιαία να πανικοβληθω αλλά αμέσως γυρνάει το μυαλό και κοιτάζω την επόμενη στιγμή για να έχω τον έλεγχο.Ως τώρα τουλάχιστον.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
εξαρτάται σε τί φάση είμαι
όταν μπαίνουν
όταν μπαίνουν
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-