!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βαριέμαι να μαγειρέψω κι έφαγα....
-
the comet the course the tail
Re: Βαριέμαι να μαγειρέψω κι έφαγα....
καρπούζι κι άλλο ένα φραπέ. θα πεινάσω αργότερα.
Σήμερα χτύπησα νες καφέ μόνο με γάλα και ζάχαρη. Ωραίο βγήκε.the comet the course the tail έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 22:54 καρπούζι κι άλλο ένα φραπέ. θα πεινάσω αργότερα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
οκ...Naida έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 22:58Σήμερα χτύπησα νες καφέ μόνο με γάλα και ζάχαρη. Ωραίο βγήκε.the comet the course the tail έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 22:54 καρπούζι κι άλλο ένα φραπέ. θα πεινάσω αργότερα.
άλλα νέα;
Έκοψα τα νύχια μου για να τρίψω, αδιάθετησα κιόλας και δεν βρήκα και την αλυσιδιτσα την αγαπημένη μου,the comet the course the tail έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 23:00οκ...Naida έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 22:58Σήμερα χτύπησα νες καφέ μόνο με γάλα και ζάχαρη. Ωραίο βγήκε.the comet the course the tail έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 22:54 καρπούζι κι άλλο ένα φραπέ. θα πεινάσω αργότερα.![]()
άλλα νέα;![]()
Πέταξα και λίγη γαλοπούλα που νομίζω μύριζε κάπως.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
μην αφήνεις μακριά νύχια. δεν είναι ωραία.Naida έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 23:03Έκοψα τα νύχια μου για να τρίψω, αδιάθετησα κιόλας και δεν βρήκα και την αλυσιδιτσα την αγαπημένη μου,
Πέταξα και λίγη γαλοπούλα που νομίζω μύριζε κάπως.
Εμένα μ' αρέσουνthe comet the course the tail έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 23:06μην αφήνεις μακριά νύχια. δεν είναι ωραία.Naida έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 23:03Έκοψα τα νύχια μου για να τρίψω, αδιάθετησα κιόλας και δεν βρήκα και την αλυσιδιτσα την αγαπημένη μου,
Πέταξα και λίγη γαλοπούλα που νομίζω μύριζε κάπως.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
γιατί;Naida έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 23:08Εμένα μ' αρέσουνthe comet the course the tail έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 23:06μην αφήνεις μακριά νύχια. δεν είναι ωραία.Naida έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 23:03
Έκοψα τα νύχια μου για να τρίψω, αδιάθετησα κιόλας και δεν βρήκα και την αλυσιδιτσα την αγαπημένη μου,
Πέταξα και λίγη γαλοπούλα που νομίζω μύριζε κάπως.![]()
![]()
Γιατί όταν γράφω στο πληκτρολόγιο μ αρέσει να ακούω να κάνουν τικ τικ τικ και ξύνουν και καλά και είναι και όπλα γιατί είναι πολύ κοφτερά.the comet the course the tail έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 23:09γιατί;Naida έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 23:08Εμένα μ' αρέσουνthe comet the course the tail έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 23:06
μην αφήνεις μακριά νύχια. δεν είναι ωραία.![]()
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
ok...Naida έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 23:15Γιατί όταν γράφω στο πληκτρολόγιο μ αρέσει να ακούω να κάνουν τικ τικ τικ και ξύνουν και καλά και είναι και όπλα γιατί είναι πολύ κοφτερά.
-
4 νεροπότηρα ροζέ κρασί και ένα πιατέλο έξτρα αλατισμένα και πιπερωμένα ξεσπυριστά φασολάκια. 
Αβοκαντο, αυγό, ντοματινια και κόκκινη πιπεριά και λαδολεμονο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έχω έναν συμμαθητή που έχει κολλήσει στα 80ς.
Ο μοναδικός που πίνει φραπέ ακόμα (ενώ και οι μπαρμπάδες στα χωριά ζητάνε φρέντο) και μαζεύει ίταλο.
Υπάρχει και δεύτερος
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
έξω πίνω φρέντο. σπίτι φραπέ. quick 'n' dirtyΜπίστης έγραψε: 05 Σεπ 2020, 19:59Έχω έναν συμμαθητή που έχει κολλήσει στα 80ς.
Ο μοναδικός που πίνει φραπέ ακόμα (ενώ και οι μπαρμπάδες στα χωριά ζητάνε φρέντο) και μαζεύει ίταλο.
Υπάρχει και δεύτερος
![]()
-
και όλα αυτά γιατί συνήθως ο φρέντο έξω πίνεται. έχει ψιλοστάνταρτν δοσολογίες.... ενώ ο φραπέ είναι πάντα μάπα. νερομπομπόλα. 
- Μη μου γαμάτε τα vybez
the comet the course the tail έγραψε: 05 Σεπ 2020, 20:24 και όλα αυτά γιατί συνήθως ο φρέντο έξω πίνεται. έχει ψιλοστάνταρτν δοσολογίες.... ενώ ο φραπέ είναι πάντα μάπα. νερομπομπόλα.![]()
Άμα ειναι άσχετος ο κύριος.....
Μια χαρά μάπα ειναι και ο φρεντο εξω 9/10 φορές...
Βεβαια, άμα ντρεπόμαστε να ζητήσουμε φραπέ εξω, απο δικαιολογίες άλλο τίποτα...........