"Αυλη" λεει και πισω αχνοφαινεται γηπεδο ποδοσφαιρου,να ποιο σπιτι θα απαλλοτριωσω οταν καταρρευσει ο καπιταλισμος
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Μένα μ'αρέσει το συντριβανάκι αυτό. Αλλά κρίμα να είναι άδειο και να μην τρέχεις. Φέρε ένα τεχνικό (μη πάθεις καμία ηλεκτροπληξία) και φώτισε τον χώρο γύρω από αυτό.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Πραγματικά, κι εγώ ανθρωποθυσίες αζντέκων και λάβκραφτ σκέφθηκα μόλις το είδα. Να ρέει αίμα αντί για νερό. Αλλά δεν ήθελα να χαλάσω το βάιμπ του ταλαίπ
Πτολεμαίος έγραψε: 05 Σεπ 2020, 20:48
Τα διαζώματα λογικά χωρίζονται. Η αντλία (πάλι λογικά) βρίσκεται κάτω στο τελευταίο. Βγαλτη και κάνε της συντήρηση.
Είχε σ' ένα μαγαζί που δουλευα ένα τέτοιας κατασκευής. Αν το καταφέρεις να δουλέψει, πιθανόν να χρειαστεί να του ρίξεις νερό (εκτός από το κάτω διάζωμα που θα το γεμίσεις) και στο στόμιο πάνω για να μπορέσει να ξεκινήσει.
μερσι, ρευμα ομως απο που παιρνει;
φοβαμαι μη το ξυλωσω και μου μεινει ολο στο χερι
Σ' αυτό που "δούλευα" εγώ δεν είχε κάτι εξωτερικά. Μάλλον πέρναγε το καλώδιο από την βάση του. Αποσυναρμολογησε το προσεκτικά (είναι πολύ βαριά τα κομμάτια) και τσέκαρε το.
Όταν με το καλό το κάνεις να δουλέψει να του ρίχνεις και λίγο χλώριο να μην βρωμάει.
Όταν θα θες να του αδειάσεις το νέρο, θα παίρνεις ένα λάστιχο συνδεδεμένο με τη βρύση, θα το βάζεις στο πάνω διάζωμα και θα ανοίγεις τη βρύση μέχρι να πέσει νερό μέσα στο πάνω διάζωμα (ούτως ώστε να γεμίσει με νερό το λάστιχο). Μετά -χωρίς να βγάλεις το λάστιχο από το συντριβάνι- θα πηγαίνεις και θα βγάζεις το λάστιχο από τη βρύση και θα το κρατας σε χαμηλότερο ύψος από το ύψος του νερού στο συντριβάνι. Η βαρύτητα θα κάνει τα υπόλοιπα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πτολεμαίος την 05 Σεπ 2020, 21:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 05 Σεπ 2020, 21:04
Πραγματικά, κι εγώ ανθρωποθυσίες αζντέκων και λάβκραφτ σκέφθηκα μόλις το είδα. Να ρέει αίμα αντί για νερό. Αλλά δεν ήθελα να χαλάσω το βάιμπ του ταλαίπ
Άμα ήταν και σε κάνα παραθαλάσσιο μέρος της Αγγλίας θα ήταν ταμαμ
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 05 Σεπ 2020, 21:04
Άμα ήταν και σε κάνα παραθαλάσσιο μέρος της Αγγλίας θα ήταν ταμαμ
Έλα μωρέ μλκς που διαβάζετε Λαβκραφτ. Spoiler
γαμαει ο Λαβκραφτ
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μένα μ'αρέσει το συντριβανάκι αυτό. Αλλά κρίμα να είναι άδειο και να μην τρέχεις. Φέρε ένα τεχνικό (μη πάθεις καμία ηλεκτροπληξία) και φώτισε τον χώρο γύρω από αυτό.
εχει γυρω προβολεις ο κηπος που αναβουν μολις πεσει ο ηλιος ( αν ανοιξω το διακοπτη)
εννοειται οτι θα φερω τεχνικο αμα ειναι, δεν ειμαι σιγουρος οτι αξιζει το κοπο ή θα πρεπει να ακολουθηθει λυση τσιμιτσιμπρεινστορμ και το διωξω.
Ειναι παλαιο κομματι ομως και ελεγα να κρατησω το original στοιχειο αν ειναι εφικτο
εχει γυρω προβολεις ο κηπος που αναβουν μολις πεσει ο ηλιος ( αν ανοιξω το διακοπτη)
εννοειται οτι θα φερω τεχνικο αμα ειναι, δεν ειμαι σιγουρος οτι αξιζει το κοπο ή θα πρεπει να ακολουθηθει λυση τσιμιτσιμπρεινστορμ και το διωξω.
Ειναι παλαιο κομματι ομως και ελεγα να κρατησω το original στοιχειο αν ειναι εφικτο
Με μια καλή αντλία να έχει σχετικά καλή πίεση, θα σου αρέσει ακόμα και ο ήχος από το συντριβανάκι.