Νon4me έγραψε: 05 Σεπ 2020, 20:24
Δεν κατεχω απο συντριβανια ουτε μηχανικος ειναι , η κοινη λογικη λεει ομως πως ειναι μια κλειστη λουπα ολα τους με μια αντλια που βολταρει το νερο .
ναι αλλα που ειναι η αντλια και απο που μπαινει το νερο;
για αυτο εβαλα και την κατω φωτο, γυρω γυρω δεν εχει εισοδο σε κατι
αμα δεν βρεξει ειναι στεγνο
αν δεν ειχε την τρυπα απο πανω, θα ελεγα οτι δεν ειναι καν συντριβανι
Ξήλωσε το πάνω μέρος και καντο ποτίστρα /μπανιέρα για πουλιά ή γλαστρολιμνη με υδρόβια υδρόβια φυτά.
Αν από την άλλη θελήσεις να το το επισκευάσεις, κόλλησε το με κόλλα πλακιδίων πλακιδίων
Παλικαρος ο μηχανικός
Θυμάμαι όταν ήθελα να παίρνω μάτι απ το μπαλκόνι την δασκάλα απέναντι που μου πε να μπω σε χαρτόνι ψυγείου και να ανοίξω 2 τρυπούλες
Λειτούργησε άψογα, μεγάλος μηχανικός
Νon4me έγραψε: 05 Σεπ 2020, 20:24
Δεν κατεχω απο συντριβανια ουτε μηχανικος ειναι , η κοινη λογικη λεει ομως πως ειναι μια κλειστη λουπα ολα τους με μια αντλια που βολταρει το νερο .
ναι αλλα που ειναι η αντλια και απο που μπαινει το νερο;
για αυτο εβαλα και την κατω φωτο, γυρω γυρω δεν εχει εισοδο σε κατι
αμα δεν βρεξει ειναι στεγνο
αν δεν ειχε την τρυπα απο πανω, θα ελεγα οτι δεν ειναι καν συντριβανι
Επειδη δεν το εχω δει σε λειτουργια μονο εικασια μπορω να κανω . νερο μπαινει και στα 3 διαζωματα τωρα πως παιζει δε γνωριζω . πεταει το τερμα πανω σε σχεδιο ομπρελας που ξαναγυρνα το νερο στο τερμα κατω κοκ ? η αντλια ισως ειναι μεσα στον κορμο χοντρουτσικο φαινεται η ισως στο τερμα κατω και στελνει το νερο με σωληνα στο τερμα πανω διαζωμα .
εδιτ 2 φαινονται τα διαζωματα τελικα το τερμα κατω και το 2ρο . το πανω πανω που ειναι σαν τριτο μαλλον πεταει το νερο . οποτε το τερμα κατω γεμιζεις τοσο ωστε να μην ξεχειλιζει αλλα να μην μενει και απο νερο .
Japetus έγραψε: 05 Σεπ 2020, 20:39
Αν θελήσεις να βάλεις πάλι αντλία πάντως, δες αν υπάρχει καλώδιο ρεύματος κοντά. Θέλει πολύ προσοχή για σωστή στεγανωση όμως.
παροχες ρευματος κλπ εχει ο κηπος, διπλα στο συντριβανι ομως δεν εχει κατι. δεν ξερω αν παει κατι απο κατω; δεν εχω ιδεα δεν το εχω δει ποτε σε λειτουργια
εχει καλωδια γιατι εχει κατι φωτα νυχτος στο κηπο και καμερες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 05 Σεπ 2020, 20:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τα διαζώματα λογικά χωρίζονται. Η αντλία (πάλι λογικά) βρίσκεται κάτω στο τελευταίο. Βγαλτη και κάνε της συντήρηση.
Είχε σ' ένα μαγαζί που δουλευα ένα τέτοιας κατασκευής. Αν το καταφέρεις να δουλέψει, πιθανόν να χρειαστεί να του ρίξεις νερό (εκτός από το κάτω διάζωμα που θα το γεμίσεις) και στο στόμιο πάνω για να μπορέσει να ξεκινήσει.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Πτολεμαίος έγραψε: 05 Σεπ 2020, 20:48
Τα διαζώματα λογικά χωρίζονται. Η αντλία (πάλι λογικά) βρίσκεται κάτω στο τελευταίο. Βγαλτη και κάνε της συντήρηση.
Είχε σ' ένα μαγαζί που δουλευα ένα τέτοιας κατασκευής. Αν το καταφέρεις να δουλέψει, πιθανόν να χρειαστεί να του ρίξεις νερό (εκτός από το κάτω διάζωμα που θα το γεμίσεις) και στο στόμιο πάνω για να μπορέσει να ξεκινήσει.