Για ποιον.. για ποια να κοπιάζεις... Να αναλώνεσαι... Φύγε...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεν έχει νόημα πια...
-
the comet the course the tail
Δεν έχει νόημα πια...
Re: Δεν έχει νόημα πια...
Για έναν αόριστο σύνδεσμό σου σε κάποια ωραία πεποίθηση. Μην το γαμάς.the comet the course the tail έγραψε: 04 Σεπ 2020, 23:54![]()
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
the comet the course the tail έγραψε: 04 Σεπ 2020, 23:54![]()
Αφού το βλέπεις ρε μαλάκα , στο "φτύσιμο" απ' την αρχή , τουλάχιστον φύγε να σώσεις τα προσχήματα ...λέω στον εαυτό μου 30+ χρόνια και βάλε.
Για την παρτη σου ... γιατι να στοχεύεις να ευχαριστείς τους 3γυρω ?the comet the course the tail έγραψε: 04 Σεπ 2020, 23:54![]()
-
the comet the course the tail
Στύγιος έγραψε: 05 Σεπ 2020, 01:32the comet the course the tail έγραψε: 04 Σεπ 2020, 23:54![]()
Αφού το βλέπεις ρε μαλάκα , στο "φτύσιμο" απ' την αρχή , τουλάχιστον φύγε να σώσεις τα προσχήματα ...λέω στον εαυτό μου 30+ χρόνια και βάλε.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Για τον Κυριάκο, φυσικά!the comet the course the tail έγραψε: 04 Σεπ 2020, 23:54![]()
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Η ζωή είναι ένας λαβύρινθος και εμείς τα χαμστεράκια. Σχοινιά μπλεγμένα γεμάτα κόμπους. Ποιος θα τα λύσει αυτά κομήτη; ε; ποιος; κανένας. Περπάτα μέχρι να τελειώσει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Να μαλάκαΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 05 Σεπ 2020, 09:05Για τον Κυριάκο, φυσικά!the comet the course the tail έγραψε: 04 Σεπ 2020, 23:54![]()
-
αλασκα15++
Δεν ξέρω αν είμαστε χαμστεράκια . Ξέρω όμως ότι χρειαζόμαστε και τους άλλους .Naida έγραψε: 05 Σεπ 2020, 09:23 Η ζωή είναι ένας λαβύρινθος και εμείς τα χαμστεράκια. Σχοινιά μπλεγμένα γεμάτα κόμπους. Ποιος θα τα λύσει αυτά κομήτη; ε; ποιος; κανένας. Περπάτα μέχρι να τελειώσει.
Ποιους άλλους; αυτούς που ποδοπατάμε να περάσουμε ή μας ποδοπατούν να περάσουν; στενοί οι διάδρομοι.αλασκα15++ έγραψε: 05 Σεπ 2020, 12:57Δεν ξέρω αν είμαστε χαμστεράκια . Ξέρω όμως ότι χρειαζόμαστε και τους άλλους .Naida έγραψε: 05 Σεπ 2020, 09:23 Η ζωή είναι ένας λαβύρινθος και εμείς τα χαμστεράκια. Σχοινιά μπλεγμένα γεμάτα κόμπους. Ποιος θα τα λύσει αυτά κομήτη; ε; ποιος; κανένας. Περπάτα μέχρι να τελειώσει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
αλασκα15++
Δεν σε ξέρω καλά , αλλά απ' αυτά που γράφεις στο φόρουμ δεν μου φαίνεσαι άνθρωπος να ποδοπατάς άλλους.Naida έγραψε: 05 Σεπ 2020, 13:05Ποιους άλλους; αυτούς που ποδοπατάμε να περάσουμε ή μας ποδοπατούν να περάσουν; στενοί οι διάδρομοι.αλασκα15++ έγραψε: 05 Σεπ 2020, 12:57Δεν ξέρω αν είμαστε χαμστεράκια . Ξέρω όμως ότι χρειαζόμαστε και τους άλλους .Naida έγραψε: 05 Σεπ 2020, 09:23 Η ζωή είναι ένας λαβύρινθος και εμείς τα χαμστεράκια. Σχοινιά μπλεγμένα γεμάτα κόμπους. Ποιος θα τα λύσει αυτά κομήτη; ε; ποιος; κανένας. Περπάτα μέχρι να τελειώσει.
Εγώ ξέρω ένα δυο που δεν ποδοπατάν άλλους. Πάρα πολύ λίγοι αλλά υπάρχουν .
Ισχύει. Τουλάχιστον ηθελημένα ή από επιλογή μου. Οπότε μάλλον είμαι από τα χαμστεράκια που το ποδοπατάνε.αλασκα15++ έγραψε: 05 Σεπ 2020, 13:22Δεν σε ξέρω καλά , αλλά απ' αυτά που γράφεις στο φόρουμ δεν μου φαίνεσαι άνθρωπος να ποδοπατάς άλλους.Naida έγραψε: 05 Σεπ 2020, 13:05Ποιους άλλους; αυτούς που ποδοπατάμε να περάσουμε ή μας ποδοπατούν να περάσουν; στενοί οι διάδρομοι.αλασκα15++ έγραψε: 05 Σεπ 2020, 12:57
Δεν ξέρω αν είμαστε χαμστεράκια . Ξέρω όμως ότι χρειαζόμαστε και τους άλλους .
Εγώ ξέρω ένα δυο που δεν ποδοπατάν άλλους. Πάρα πολύ λίγοι αλλά υπάρχουν .
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 251 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros