Εχμ αυτο που βγηκε στην παραγωγη θα δοκιμαστει σε κατι εκατομμυρια ατομα αρα αν ολα πανε καλα γιατι να διαλεξεις το αλλο με τα 60 χιλιαρικα;hellegennes έγραψε: 04 Σεπ 2020, 14:11Μπράβο τους. Αν βγούνε καλά τα αποτελέσματα αυτό θα κάνω. Εμβόλιο που βγήκε στην παραγωγή πριν ολοκληρωθούν κλινικές δοκιμές δεν παίζει να κάνω.πατησιωτης έγραψε: 04 Σεπ 2020, 11:17 Aλλά το πιο σίγουρο που θα αργήσει άλλο ένα εξάμηνο είναι της Johnson and Johnson που αποφάσισε να κάνει δοκιμές σε 60.000 άτομα .
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- hellegennes
Γιατί αυτού του είδους η δοκιμή δεν είναι κλινική, δεν έχει follow up και γενικά δεν λέει τίποτα βραχυπρόθεσμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΜπλεΜπουμπυς
https://twitter.com/MarkissiosK/status/ ... 4854565889
https://twitter.com/MarkissiosK/status/ ... 8818240516
https://twitter.com/MarkissiosK/status/ ... 8818240516
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Στον τομεα των παρενεργειων δεν παιζει μεγαλυτερο ρολο ο αριθμος των εμβολιασθεντων καθως και το οτι θα εχει παρει κεφαλι καμποσους μηνες σε σχεση με το αλλο;Ασε που σιγουρα θα επιλεξουν και θα παρακολουθουν πιο στενα ενα μεγαλο δειγμα ατομων,δεν νομιζω οτι με το που το βγαλουν στην κυκλοφορια θα το αφησουν και στον αυτοματο πιλοτο.hellegennes έγραψε: 04 Σεπ 2020, 22:43 Γιατί αυτού του είδους η δοκιμή δεν είναι κλινική, δεν έχει follow up και γενικά δεν λέει τίποτα βραχυπρόθεσμα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- hellegennes
Όχι. 60.000 άλλωστε είναι στατιστικά ασφαλέστατος αριθμός. Δεν κερδίζεις τίποτα ουσιώδες από μεγαλύτερο πλήθος. Κερδίζεις όμως από κλινική προσέγγιση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ξερουμε γιατι 60 και οχι 50 η 70;Πως κρινεται ποιο νουμερο ειναι στατιστικα ασφαλες για ενα εμβολιο ενος καινουργιου ιου;
σου το λέει ο Hellegenes που γνωρίζει τα πάντα. Τι το σκαλίζεις.GoBack έγραψε: 04 Σεπ 2020, 23:26 Ξερουμε γιατι 60 και οχι 50 η 70;Πως κρινεται ποιο νουμερο ειναι στατιστικα ασφαλες για ενα εμβολιο ενος καινουργιου ιου;
Το τραβαω μεχρι να μπει ο φοσιλης και μετα θα εξαφανιστω
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
έχει ψωμί το άρθρο, εκεί που μιλάει για τις αποζημιώσεις από πιθανές παρενέργειες.
https://www.in.gr/2020/09/05/tech/sputn ... -mosialos/
Sputnik-V: Πανηγυρισμοί στη Ρωσία, κατήφεια στη Δύση – Το ρωσικό εμβόλιο διχάζει τους επιστήμονες – Τι λένε Γώγος και Μόσιαλος
Sputnik-V: Πανηγυρισμοί στη Ρωσία, κατήφεια στη Δύση – Το ρωσικό εμβόλιο διχάζει τους επιστήμονες – Τι λένε Γώγος και Μόσιαλος
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
- wooded glade
Περιμένουν να δουν ότι δεν έπαθε κανένας.
Δεν μπορούν να βάλουν κορονοϊό στους εθελοντές για να δουν τι θα γίνει, αλλά και δεν μπορούν να τους υποχρεώσουν να πάνε στη ... Μύκονο να κολλήσουν.
Αλλά αν όντως πάθει κάποιος πάει να πει ότι την πάτησαν και δε δουλεύει το εμβόλιο. Αυτό εγώ δεν πιστεύω ότι συμβαίνει ούτε με το εμβόλιο της EUς ούτε με το Σπούτνικ. Μάλλον παίζουν και τα δύο αλλά το ερώτημα είναι για πόσο καιρό κρατάνε και αν προκαλούν παρενέργειες.
Οι παρενέργειες των εμβολίων εξαρτώνται και από το άτομο. Εμένα δεν με έχει πειράξει ποτέ εμβόλιο. Αλλά φίλος και συμμαθητής από το σχολείο ξέρω που αρρώσταινε για τρεις-τέσσερεις μέρες κάθε φορά, με το sabin, με το BCG, με άλλα που μας κάνανε.
Δεν μπορούν να βάλουν κορονοϊό στους εθελοντές για να δουν τι θα γίνει, αλλά και δεν μπορούν να τους υποχρεώσουν να πάνε στη ... Μύκονο να κολλήσουν.
Αλλά αν όντως πάθει κάποιος πάει να πει ότι την πάτησαν και δε δουλεύει το εμβόλιο. Αυτό εγώ δεν πιστεύω ότι συμβαίνει ούτε με το εμβόλιο της EUς ούτε με το Σπούτνικ. Μάλλον παίζουν και τα δύο αλλά το ερώτημα είναι για πόσο καιρό κρατάνε και αν προκαλούν παρενέργειες.
Οι παρενέργειες των εμβολίων εξαρτώνται και από το άτομο. Εμένα δεν με έχει πειράξει ποτέ εμβόλιο. Αλλά φίλος και συμμαθητής από το σχολείο ξέρω που αρρώσταινε για τρεις-τέσσερεις μέρες κάθε φορά, με το sabin, με το BCG, με άλλα που μας κάνανε.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Μα τι Έκπληξις!
Δημοσκόπησις του Βήματος της Κυριακής:
Η πλειοψηφία των δεξιών δε θα κάμει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, σε αντίθεση με την πλειοψηφία των αριστερών που θα το κάμει.
https://www.thebest.gr/article/592371-d ... n-koronoio
Οι Δεξιοί είναι ψεκασμένοι.
Δημοσκόπησις του Βήματος της Κυριακής:
Η πλειοψηφία των δεξιών δε θα κάμει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, σε αντίθεση με την πλειοψηφία των αριστερών που θα το κάμει.
https://www.thebest.gr/article/592371-d ... n-koronoio
Οι Δεξιοί είναι ψεκασμένοι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Σωστό και είναι άξιοι της μοίρας τους.
Προτρέπω κάθε δεξιό, με όση ανθρωπιά του απομένει, να αγοράσει μία δόση του εμβολίου για έναν Αριστερό, έναν Μετανάστη, μία Θυληκότητα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 3274 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 10 Απαντήσεις