!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ειναι μισαναπηρική δήλωση να αποκαλείς τους ανάπηρους..... "ανθρώπους με προβλήματα" ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ειναι μισαναπηρική δήλωση να αποκαλείς τους ανάπηρους..... "ανθρώπους με προβλήματα" ;
εσύ έχεις θράσος χωρίς να έχεις σταθερή άποψη για τίποτα.βλέπεις συριζα-νουδου και λες ότι είναι να πεις
- Υδράργυρος
Re: Ειναι μισαναπηρική δήλωση να αποκαλείς τους ανάπηρους..... "ανθρώπους με προβλήματα" ;
1.nowhere έγραψε: 04 Σεπ 2020, 14:47 εσύ έχεις θράσος χωρίς να έχεις σταθερή άποψη για τίποτα.βλέπεις συριζα-νουδου και λες ότι είναι να πεις
2.
https://twitter.com/cultureGR/status/13 ... 6266508288
3.
Άνθρωποι με προβλήματα
μιά του κλέφτη....
- hellegennes
Ναι, τι σακάτης, τι άνθρωπος με αναπηρία. Ένα και τ' αυτό.Stalker έγραψε: 04 Σεπ 2020, 13:24 Όταν οι συριζαυγήτες αποκαλούσαν τον Σόιμπλε σακάτη ήταν απλά Τρίτη βέβαια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
αν νομίζεις ότι δεν είναι πρόβλημα να είσαι ανάπηρος πάρε ένα πριόνι και κόψε τα πόδια σου να κάνεις οικονομία και στα παπούτσια.κάπου τερματίζει και η χαζομάρα και η κομματοσκυλίαση.δεν υποστηρίζονται όλα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nowhere την 04 Σεπ 2020, 15:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πλάκα μου κάνεις που δεν έχει αιτίες για αντιπολίτευση;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Σεπ 2020, 13:55 ο συριζα δεν έχει τι αντιπολίτευση να κάνει και προσπαθεί να πιαστεί από οπουδήποτε
τσαρλατάνοι της πολιτικής
Απλά δεν θέλει να στεναχωρήσει τους μέλλοντες συνεργάτες του, τους Νεοδημοκράτες, και αναλώνεται σε μαλακιούλες.
- Υδράργυρος
Ναι αλλά ο σακάτης; Κλασικό whataboutism
- hellegennes
Σύνελθε. Disabled είναι ο επίσημος όρος διεθνώς. People with disabilities = άτομα με αναπηρίες = ΑμεΑ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σε αυτό το σημείο είμαστε λίγο πίσω πιστεύω. Δηλαδή όσοι έχουν ένα πρόβλημα στον εγκέφαλο γιατί να αντιμετωπίζονται τόσο διαφορετικά από έναν με ένα πόδι; Νομίζω αναπηρία λέγεται και αυτό. Εμένα να φανταστείτε ο εγκέφαλος μου παράγει περαιτέρω ντοπαμίνη. Αλλά ζω με αυτό.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
τι αιτίες έχουν;Βλήμα έγραψε: 04 Σεπ 2020, 15:08Πλάκα μου κάνεις που δεν έχει αιτίες για αντιπολίτευση;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Σεπ 2020, 13:55 ο συριζα δεν έχει τι αντιπολίτευση να κάνει και προσπαθεί να πιαστεί από οπουδήποτε
τσαρλατάνοι της πολιτικής
Απλά δεν θέλει να στεναχωρήσει τους μέλλοντες συνεργάτες του, τους Νεοδημοκράτες, και αναλώνεται σε μαλακιούλες.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Οχι βεβαια, ηταν μια απιστευτη χυδαιοτηταStalker έγραψε: 04 Σεπ 2020, 13:24 Όταν οι συριζαυγήτες αποκαλούσαν τον Σόιμπλε σακάτη ήταν απλά Τρίτη βέβαια.
"Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει χαρακτηριστικά «αντί να απολογηθεί για τις αδικαιολόγητες εδώ και ένα χρόνο καθυστερήσεις και να εξασφαλίσει άμεσα την πρόσβαση όλων ανεξαιρέτως των επισκεπτών στην Ακρόπολη, η υπουργός Πολιτισμού αποκάλεσε με θράσος τους ανάπηρους και εμποδιζόμενους συμπολίτες μας "ανθρώπους με προβλήματα"
Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο το "πρόβλημα" είναι χειρότερο από την "αναπηρία"...
Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο το "πρόβλημα" είναι χειρότερο από την "αναπηρία"...
Yippie Kay Yay
ρατσιστομουτρο, εδω αναφέρεσαι στο αμαξίδιο ως καροτσακι με περισσιο θράσος,Naranjita έγραψε: 04 Σεπ 2020, 13:30
άνθρωπος με προβλήματα δεν είναι μονο αυτος που κάθεται στο καροτσακι
δεν βρίσκω κάτι το ρατσιστικό σε αυτήν την δήλωση
- hellegennes
Δεν είναι καν όρος που δεν χρησιμοποιείται. Συνολικά όλοι λέγονται άτομα/άνθρωποι με αναπηρία, δηλαδή ΑμεΑ, αλλά συγκεκριμένα σε κάθε τύπο χρησιμοποιούμε την λέξη «πρόβλημα» ή «δυσκολία». Άτομα με προβλήματα όρασης, άτομα με κινητικά προβλήματα, κτλ.Airman68 έγραψε: 04 Σεπ 2020, 15:20 "Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει χαρακτηριστικά «αντί να απολογηθεί για τις αδικαιολόγητες εδώ και ένα χρόνο καθυστερήσεις και να εξασφαλίσει άμεσα την πρόσβαση όλων ανεξαιρέτως των επισκεπτών στην Ακρόπολη, η υπουργός Πολιτισμού αποκάλεσε με θράσος τους ανάπηρους και εμποδιζόμενους συμπολίτες μας "ανθρώπους με προβλήματα"
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ακριβώς!hellegennes έγραψε: 04 Σεπ 2020, 15:24Δεν είναι καν όρος που δεν χρησιμοποιείται. Συνολικά όλοι λέγονται άτομα/άνθρωποι με αναπηρία, δηλαδή ΑμεΑ, αλλά συγκεκριμένα σε κάθε τύπο χρησιμοποιούμε την λέξη «πρόβλημα» ή «δυσκολία». Άτομα με προβλήματα όρασης, άτομα με κινητικά προβλήματα, κτλ.Airman68 έγραψε: 04 Σεπ 2020, 15:20 "Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει χαρακτηριστικά «αντί να απολογηθεί για τις αδικαιολόγητες εδώ και ένα χρόνο καθυστερήσεις και να εξασφαλίσει άμεσα την πρόσβαση όλων ανεξαιρέτως των επισκεπτών στην Ακρόπολη, η υπουργός Πολιτισμού αποκάλεσε με θράσος τους ανάπηρους και εμποδιζόμενους συμπολίτες μας "ανθρώπους με προβλήματα"
Yippie Kay Yay
Για τον μαροκινο στα καρβουνα εχεις να πεις κατι;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 1016 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-