!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πάμε πόλεμο

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Re: Πάμε πόλεμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

sys3x έγραψε: 04 Σεπ 2020, 14:12
axilmar έγραψε: 04 Σεπ 2020, 14:05
sys3x έγραψε: 04 Σεπ 2020, 13:59

Ας ξεκινήσουμε με κάτι απλό σχετικά, δεν υπάρχουν συμμαχίες, υπάρχουν κοινά συμφέροντα.
Συμφωνούμε σε αυτό;
Και πως ονομαζονται οι ενωσεις αυτων που εχουνε κοινα συμφεροντα; μηπως συμμαχιες;

ειπε κανενας οτι ο ορισμος της συμμαχιας περιλαμβανει μονο την καλη καρδια και την αμφοτερη συμπαθεια;
Ωραία, κάτι καταλαβαίνεις.
Λοιπόν σε μία συμμαχία υπάρχουν κοινά συμφέροντα, αλλιώς δεν υπάρχει και συμμαχία, τα δικά μας συμφέροντα κοιτάμε πάντα πρώτα, όχι της Γερμανίας.
Συμφωνούμε και σε αυτό;
Συμφωνω με μια μικρη παρατηρηση: κοιτωντας και τα συμφεροντα των αλλων ειναι σαν να κοιταμε και τα δικα μας καποιες φορες.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

τεν τεν έγραψε: 04 Σεπ 2020, 14:11 Να κάνω ένα διάλλειμα στην συζήτηση σας.
Εχθές σκοτώθηκε καταδρομεας σε νυχτερινή πτώση, το σύνολο σχεδόν του στόλου είναι έξω κοντά 2 μήνες σε πολεμική επιφυλακή, οι πιλότοι μας κοιμούνται κυριολεκτικά στα πιλοτηρια και εσείς ασχολείστε αν η εε μας στηρίζει ή όχι.
Εγώ θα σας πω ότι αυτά τα παιδιά μας στηρίζουν και αυτοί είναι το ισχυρό μας χαρτί.
:+1: :goodpost: :bravo:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

axilmar έγραψε: 04 Σεπ 2020, 14:14
axilmar έγραψε: 04 Σεπ 2020, 14:05

Και πως ονομαζονται οι ενωσεις αυτων που εχουνε κοινα συμφεροντα; μηπως συμμαχιες;

ειπε κανενας οτι ο ορισμος της συμμαχιας περιλαμβανει μονο την καλη καρδια και την αμφοτερη συμπαθεια;
Λοιπόν σε μία συμμαχία υπάρχουν κοινά συμφέροντα, αλλιώς δεν υπάρχει και συμμαχία, τα δικά μας συμφέροντα κοιτάμε πάντα πρώτα, όχι της Γερμανίας.
Συμφωνούμε και σε αυτό;
Συμφωνω με μια μικρη παρατηρηση: κοιτωντας και τα συμφεροντα των αλλων ειναι σαν να κοιταμε και τα δικα μας καποιες φορες.
Και πως αυτό εφαρμόζεται στα συμφέροντα της Ελλάδος σε σχέση με τα συμφέροντα της Γερμανίας στην Τουρκία συγκεκριμένα γομάρι μου;

.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Belisarius έγραψε: 04 Σεπ 2020, 12:34
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 04 Σεπ 2020, 12:25 Φτάσαμε λοιπόν στο συμπέρασμα ότι η Ελλάδα εξαρτά την εθνική κυριαρχία της από την ΕΕ. Ότι δηλαδή όχι μόνο δεν ενισχύθηκε με την είσοδο της σε αυτή αλλά και ότι απώλεσε το φύλλο συκής που το ονόμαζαν ανεξαρτησία, είχε πριν την ένταξη.

Αν υπάρχουμε λοιπόν σήμερα είναι διότι έτσι θέλουν οι εταίροι. Αν αύριο θελήσουν διαφορετικά, δεν θα υπάρχουμε.

Αν αποφασίσουν να μας πωλήσουν έναντι ενός καλού ανταλλάγματος, δεν θα αποτελέσει και έκπληξη.

Εντάξει, παιδιά. Δεν διαφωνούμε.
Άρες μάρες κουκουνάρες.
Εμπεριστατωμένη απάντηση. Δεν μπορώ να πω. :roll:
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

sys3x έγραψε: 04 Σεπ 2020, 14:15

Συμφωνούμε και σε αυτό;
Και πως αυτό εφαρμόζεται στα συμφέροντα της Ελλάδος σε σχέση με τα συμφέροντα της Γερμανίας στην Τουρκία συγκεκριμένα γομάρι μου;
Να μην ενδιαφερθούμε και για τας εξαγωγάς του Χανς, ρε πατριώτη; Μοναχοφάηδες είμαστε; :lol:
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

sys3x έγραψε: 04 Σεπ 2020, 13:39

Με όλον τον σεβασμό πάντα, ούτε τον λήγοντα δεν έπιασες. :lol:
Για να σε βοηθήσω επειδή είσαι αρκετά στριμωγμένος, δεν είμαι εναντίον μιας ΕΕ των λαώνε αλλά εναντίον των χειρισμών της Γερμανίας.
Άμα θες ξανατρέξε τον αλγόριθμο και απάντησε μου, μόνο αυτή τη φορά σε αυτό που έγραψα, όχι στις μαλακίες που και καλά διόρθωσες απολύτως αυθαίρετα.
:D
σαν να λεμε δεν εισαι εναντια στην ελλαδα, μονο στους χειρισμους της αθηνας. :102:

ναι, πολλοι χειρισμοι της γερμανιας η και αλλων θα ειναι λαθος. δεν εχω τις γνωσεις ουτε τα κουραγια να κατσω να ψαξω καθε χειρισμο καθε χωρας και να κρινω τι ειναι λαθος και σωστο. για ποιον με περασες; δεν ειμαι καν ταριφας :8)

τη γενικη εικονα κρινω. και κρινω οτι η ενωση (της ευρωπης, αλλα και καθε αλλη) ειναι για καλο. κι αν αυτη η "ηγεμονια" της γερμανιας κανει λαθη, μπορει ειτε να αλλαξει ηγεμονας ειτε να διορθωσει τα λαθη. λυση δεν ειναι να το διαλυσουμε το μαγαζι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
axilmar

Συμφωνούμε και σε αυτό;
Τα οικονομικα συμφεροντα της Γερμανιας ειναι συνιφασμενα με την ειρηνη μεταξυ Ελλαδας - Τουρκιας. Μια Τουρκια σε πολεμο με την Ελλαδα δεν εξυπηρετει καθολου τα συμφεροντα της Γερμανιας. Οποτε και εμας μας συμφερει να υποστηριζουμε τα οικονομικα συμφεροντα της Γερμανιας στην Τουρκια σε ανταλλαγμα με προστασια απο την Τουρκια στον βαθμο που και εμας μας εξυπηρετει η ειρηνη μεταξυ μας.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

axilmar έγραψε: 04 Σεπ 2020, 14:22

Τα οικονομικα συμφεροντα της Γερμανιας ειναι συνιφασμενα με την ειρηνη μεταξυ Ελλαδας - Τουρκιας. Μια Τουρκια σε πολεμο με την Ελλαδα δεν εξυπηρετει καθολου τα συμφεροντα της Γερμανιας. Οποτε και εμας μας συμφερει να υποστηριζουμε τα οικονομικα συμφεροντα της Γερμανιας στην Τουρκια σε ανταλλαγμα με προστασια απο την Τουρκια στον βαθμο που και εμας μας εξυπηρετει η ειρηνη μεταξυ μας.
Ειρήνη με παραχωρήσεις σαν να χάσαμε πόλεμο δεν μας εξυπηρετεί.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
axilmar

Lord Brum έγραψε: 04 Σεπ 2020, 14:27

Ακριβως για αυτο εγραψα "στον βαθμο που και εμας μας εξυπηρετει η ειρηνη μεταξυ μας". Ολα σχετικα ειναι αναλογα με τι δινεις και τι παιρνεις καθε στιγμη και τι σε βαθος χρονου.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Παίζουν τα ρέστα τους οι Τούρκοι και αυτό είναι που με ανησυχεί περισσότερο.

https://ahvalnews.com/greece-turkey/uns ... y-spending
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
sys3x

Ασέβαστος έγραψε: 04 Σεπ 2020, 14:18
sys3x έγραψε: 04 Σεπ 2020, 13:39

Με όλον τον σεβασμό πάντα, ούτε τον λήγοντα δεν έπιασες. :lol:
Για να σε βοηθήσω επειδή είσαι αρκετά στριμωγμένος, δεν είμαι εναντίον μιας ΕΕ των λαώνε αλλά εναντίον των χειρισμών της Γερμανίας.
Άμα θες ξανατρέξε τον αλγόριθμο και απάντησε μου, μόνο αυτή τη φορά σε αυτό που έγραψα, όχι στις μαλακίες που και καλά διόρθωσες απολύτως αυθαίρετα.
σαν να λεμε δεν εισαι εναντια στην ελλαδα, μονο στους χειρισμους της αθηνας. :102:

ναι, πολλοι χειρισμοι της γερμανιας η και αλλων θα ειναι λαθος. δεν εχω τις γνωσεις ουτε τα κουραγια να κατσω να ψαξω καθε χειρισμο καθε χωρας και να κρινω τι ειναι λαθος και σωστο. για ποιον με περασες; δεν ειμαι καν ταριφας :8)

τη γενικη εικονα κρινω. και κρινω οτι η ενωση (της ευρωπης, αλλα και καθε αλλη) ειναι για καλο. κι αν αυτη η "ηγεμονια" της γερμανιας κανει λαθη, μπορει ειτε να αλλαξει ηγεμονας ειτε να διορθωσει τα λαθη. λυση δεν ειναι να το διαλυσουμε το μαγαζι.
Με κουράζετε πολύ ρε μαλάκες.
Δεν είναι λάθος οι χειρισμοί, αυτό είναι το πρόβλημα, για αυτό το μόρφωμα που έχουμε είναι ολόσωστοι, για την Γερμανία.
Είναι καλό πάντως που σιγά σιγά αρχίζετε και συγκρίνετε τον εαυτό σας με ταρίφες, είναι ένα βήμα προς την αυτογνωσία και αυτό.
Τέσπα, καταλαβαινεις εν τέλει ποιο είναι το πρόβλημα; Ο ελέφαντας στο δωμάτιο ρε δικέ μου.

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

axilmar έγραψε: 04 Σεπ 2020, 14:28

Ακριβως για αυτο εγραψα "στον βαθμο που και εμας μας εξυπηρετει η ειρηνη μεταξυ μας". Ολα σχετικα ειναι αναλογα με τι δινεις και τι παιρνεις καθε στιγμη και τι σε βαθος χρονου.
Τους ρώτησες τους γερμανούς γομάρι μου;
Τι σε είπανε;

.
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

Η ΕΕ είναι οικονομική ζώνη.
Έτσι το θέλουν οι μεγάλοι. Πότε δεν υπήρξε ένωση κρατών.
Επομένως, είτε Τούρκος ζει εδώ είτε Έλληνας, δεν τους ενδιαφέρει.
Η Γερμανία η Γαλλία κλπ ως κράτη, τους ενδιαφέρει.
Η ΕΕ δεν έχει κανένα συμφέρον, πέρα από το ισχυρό ευρώ, τα μνημόνια κ την ελεύθερη κίνηση αγαθών και εργαζομένων (προς όφελος των κέντρο ευρωπαϊκών βιομηχανιών)
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
axilmar

sys3x έγραψε: 04 Σεπ 2020, 14:45
axilmar έγραψε: 04 Σεπ 2020, 14:28
Τους ρώτησες τους γερμανούς γομάρι μου;
Τι σε είπανε;
Δεν χρειαζεται να τους ρωτησω ;-).
Άβαταρ μέλους
sys3x

Γαληνός έγραψε: 04 Σεπ 2020, 14:46 Η ΕΕ είναι οικονομική ζώνη.
Έτσι το θέλουν οι μεγάλοι. Πότε δεν υπήρξε ένωση κρατών.
Επομένως, είτε Τούρκος ζει εδώ είτε Έλληνας, δεν τους ενδιαφέρει.
Η Γερμανία η Γαλλία κλπ ως κράτη, τους ενδιαφέρει.
Η ΕΕ δεν έχει κανένα συμφέρον, πέρα από το ισχυρό ευρώ, τα μνημόνια κ την ελεύθερη κίνηση αγαθών και εργαζομένων (προς όφελος των κέντρο ευρωπαϊκών βιομηχανιών)
Να και μια λογικότατη τοποθέτηση.
Καλησπέρα γιατρέ μου.
:wave:

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”