Στους συνεργάτες των Ναζί και των SS Einsatzkommando της Ηπείρου αναφέρεσαι; Βοήθησε λίγο τη μνήμη μου, σε παρακαλώ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προξενείο ΣΤΟΠ. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να διώξουμε το Προξενείο της Κομοτηνής?
-
Maejima
Re: Προξενείο ΣΤΟΠ. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να διώξουμε το Προξενείο της Κομοτηνής?
- Υδράργυρος
Re: Προξενείο ΣΤΟΠ. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να διώξουμε το Προξενείο της Κομοτηνής?
Κολώνετε να το κλείσετε
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Κοίτα όλα αυτά έγιναν το 1940, δεν ήταν ακόμα έστω μερικώς εγκλιματισμένοι οι Πόντιοι στην Ευρώπη. Βοσνία, Ήπειρος, Βερολίνο πάνω κάτω τα ίδια τους φαίνονται.
Κολλάς κι εσύ σε κάτι λεπτομέρειες
Εδώ ο άνθρωπος διδάσκει τους αδαείς
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
Maejima
Οκέη, ξανασκέψου το όταν μας πρήζετε τα @@ με τον Γράμμο και το Βίτσι.
Lol, ναί οι Πόντιοι φταίνε που οι Τσάμηδες στελεχώσαν τους Ναζί.foscilis έγραψε: 04 Σεπ 2020, 13:21 δεν ήταν ακόμα έστω μερικώς εγκλιματισμένοι οι Πόντιοι στην Ευρώπη
Εσείς, αριστερά παιδιά, οι σωτήρες του Β΄Π.Π., και υπερασπίζεστε με τόσο πάθος τους Ναζί;
Γιατί;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maejima την 04 Σεπ 2020, 13:27, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Υδράργυρος
Φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις το 40
-
Maejima
https://en.wikipedia.org/wiki/Cham_Alba ... h_the_AxisBeria έγραψε: 04 Σεπ 2020, 13:21
Διάβασε και μή ξεφτυλίζεσαι, γέρος άνθρωπος.
Και οι mods δεν παίρνουν θέση σε αντιμαχίες χρηστών, φιλικά το λέω, κράτα τα προσχήματα.
βρε κάμε μας τη χάρη, που θα μου κάνεις και συστάσεις για το τι και πού θα γράφωMaejima έγραψε: 04 Σεπ 2020, 13:27https://en.wikipedia.org/wiki/Cham_Alba ... h_the_AxisBeria έγραψε: 04 Σεπ 2020, 13:21
Διάβασε και μή ξεφτυλίζεσαι, γέρος άνθρωπος.
Και οι mods δεν παίρνουν θέση σε αντιμαχίες χρηστών, φιλικά το λέω, κράτα τα προσχήματα.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Δώρον άδωρον τώρα. Αλλα θα ήταν θετικό βήμα.Kauldron έγραψε: 04 Σεπ 2020, 09:29 Μιλάμε για το προξενείο που νυν κυβερνητικοί βουλευτές, δήλωναν οτι κάνει κατασκοπεία.
https://rodopinews.gr/8684
Τώρα λοιπόν είναι η ώρα να φύγει απ' την Ελλάδα το όργανο κατασκοπείας και προπαγάνδας της εχθρικής προς εμάς Τουρκίας.Εδώ πέρα εσείς που κατοικείται εδώ πέρα ζείτε την επεκτατική πολιτική του Τουρκικού προξενείου Κομοτηνής που έχει ξεπεράσει τα αισχαμένα και ουσιαστικά δείχνει ότι η δραστηριότητά του δεν έχει καμία σχέση με το ρόλο του και άρα είναι περιττή και εθνικά επικίνδυνη η συνέχιση της παραμονής του στην Κομοτηνή και παράλληλα βρισκόμαστε εδώ πέρα για να δούμε τα προβλήματα του νομού Ροδόπης.
Συμφωνείτε?
Έχει πολλά χρονια που δραστηριοποιείται με τις ανοχες ΟΛΩΝ των κυβερνήσεων που πέρασαν από αυτόν τον ταλαιπωρημενο τόπο.
-
Maejima
Εγώ σου επισημαίνω την ορθή πρακτική οι mods να μήν παίρνουν θέση ενάντια σε χρήστες. Μπορείς να γράφεις ό,τι θές χωρίς στοχοποίηση μου με ειρωνίες και σχολιάκια. Δεν αρμόζει και στην ηλικία σου να συμπεριφέρεσαι σαν butthurt edgelord 18χρονο πρωτοετή φοιτητή των Ε.Α.Α.Κ.Beria έγραψε: 04 Σεπ 2020, 13:28
βρε κάμε μας τη χάρη, που θα μου κάνεις και συστάσεις για το τι και πού θα γράφω
Φιλικά, έτσι, δεν έχω να χωρίσω τίποτα μαζί σου.
Σχολίασα -όπως έχω το δικαίωμα ως χρήστης- την ατυχή επιλογή φωτογραφίας. Δεν πήρα καμία θέση ενάντια σε χρήστη.Maejima έγραψε: 04 Σεπ 2020, 13:31Εγώ σου επισημαίνω την ορθή πρακτική οι mods να μήν παίρνουν θέση ενάντια σε χρήστες. Μπορείς να γράφεις ό,τι θές χωρίς στοχοποίηση μου με ειρωνίες και σχολιάκια. Δεν αρμόζει και στην ηλικία σου να συμπεριφέρεσαι σαν butthurt edgelord 18χρονο πρωετή φοιτητή των Ε.Α.Α.Κ.Beria έγραψε: 04 Σεπ 2020, 13:28
βρε κάμε μας τη χάρη, που θα μου κάνεις και συστάσεις για το τι και πού θα γράφω
Φιλικά, έτσι, δεν έχω να χωρίσω τίποτα μαζί σου.
Μην έχεις τόσο μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου
Φιλικά
-
Maejima
Οκέη, χαίρομαι που το ξεκαθάρισες. Λαμβάνω τα προηγούμενα σχόλια σου ώς παρεξήγηση από πλευράς μου.Beria έγραψε: 04 Σεπ 2020, 13:35 Σχολίασα -όπως έχω το δικαίωμα ως χρήστης- την ατυχή επιλογή φωτογραφίας. Δεν πήρα καμία θέση ενάντια σε χρήστη.
Μην έχεις τόσο μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου
Φιλικά
-
Maejima
Τhe division had a Muslim imam for each battalion other than the all-German signal battalion. For about six months the division included about 1,000 ethnic Albanians from Kosovo and the Sandžak region who made up the 1st Battalion of the 2nd Regiment, which later became the 1st Battalion of the 28th Regiment.
Και, παιδιά, φιλική συμβουλή να διαβάζετε και τα legend πρίν μου την πέσετε. Οι Αλβανοί Μουσολ/νοι, μεταξύ τους και οι Τσάμ, ήταν σταθεροί στελεχωτές των Ναζί στα Βαλκάνια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 29 Απαντήσεις
- 722 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γάταρος
-
- 3 Απαντήσεις