Λιβάδι Ολύμπου;Jolly Roger έγραψε: 03 Σεπ 2020, 14:21μέχρι κι ένα ολόκληρο βράδυ άκουγα στο ριπίτ μόνο ποντιακά. Από τσάμπασιν μέχρι σο παρακάθ και μουχαμπέτ, από κοτζαναστάς μέχρι η μάνα εν κρύο νερό, από ρασόπουλον μέχρι η εγάπ πατρίδα(ν) κι ες.sys3x έγραψε: 03 Σεπ 2020, 14:18Jolly Roger έγραψε: 03 Σεπ 2020, 14:15
μέχρι και την εθνοκεντρική τέχνη έχω αρχίσει να εκτιμώ, πούλιμ. Μέχρι και αντιμεταμοντερνιστής έχω γίνει. Μέχρι και τον συνονόματο Ρογήρο Σκράτον διάβασα. Δείξε κατανόηση. Κεραυνοβόλος λέμε.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δε φτάνουν οι καρδγιές, πες με κι άλλα, κι άλλα, κόψε με κύβους.
Spoiler
Πόντιος είμαι κατά τα ήμισυ, από (ρωμέισα καλο)μάνα. Από την άλλη μεργιά σαρακατσάνος, από τον Γεωργάκη Ολύμπιο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
-
stergiosbik
Re: Πάμε πόλεμο
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Ναι.stergiosbik έγραψε: 03 Σεπ 2020, 14:25Λιβάδι Ολύμπου;Jolly Roger έγραψε: 03 Σεπ 2020, 14:21μέχρι κι ένα ολόκληρο βράδυ άκουγα στο ριπίτ μόνο ποντιακά. Από τσάμπασιν μέχρι σο παρακάθ και μουχαμπέτ, από κοτζαναστάς μέχρι η μάνα εν κρύο νερό, από ρασόπουλον μέχρι η εγάπ πατρίδα(ν) κι ες.
Spoiler
Πόντιος είμαι κατά τα ήμισυ, από (ρωμέισα καλο)μάνα. Από την άλλη μεργιά σαρακατσάνος, από τον Γεωργάκη Ολύμπιο
-
stergiosbik
Άρα μισός Βλάχος!Jolly Roger έγραψε: 03 Σεπ 2020, 14:26Ναι.stergiosbik έγραψε: 03 Σεπ 2020, 14:25Λιβάδι Ολύμπου;Jolly Roger έγραψε: 03 Σεπ 2020, 14:21
μέχρι κι ένα ολόκληρο βράδυ άκουγα στο ριπίτ μόνο ποντιακά. Από τσάμπασιν μέχρι σο παρακάθ και μουχαμπέτ, από κοτζαναστάς μέχρι η μάνα εν κρύο νερό, από ρασόπουλον μέχρι η εγάπ πατρίδα(ν) κι ες.
Spoiler
Εύγε!!!
-
Jolly Roger
μιλούσε ο παππούς αρωμούνικα στο σπίτι και μερικά τα έμαθε κι η γιαγιά μου η πόντια. Εγώ μόνο το "τσαντάρ; γκίνι" θυμάμαι.
Σε χαιρετώ απ' το ΛουτρόJolly Roger έγραψε: 03 Σεπ 2020, 14:26Ναι.stergiosbik έγραψε: 03 Σεπ 2020, 14:25Λιβάδι Ολύμπου;Jolly Roger έγραψε: 03 Σεπ 2020, 14:21
μέχρι κι ένα ολόκληρο βράδυ άκουγα στο ριπίτ μόνο ποντιακά. Από τσάμπασιν μέχρι σο παρακάθ και μουχαμπέτ, από κοτζαναστάς μέχρι η μάνα εν κρύο νερό, από ρασόπουλον μέχρι η εγάπ πατρίδα(ν) κι ες.
Spoiler
Να ξες, δεν υπάρχει κατά το ήμισυ για τα τεμέτερον, είναι πολύ δυνατή η φλόγα, είναι και αυτές οι μνήμες νωπές ακόμη.Jolly Roger έγραψε: 03 Σεπ 2020, 14:21μέχρι κι ένα ολόκληρο βράδυ άκουγα στο ριπίτ μόνο ποντιακά. Από τσάμπασιν μέχρι σο παρακάθ και μουχαμπέτ, από κοτζαναστάς μέχρι η μάνα εν κρύο νερό, από ρασόπουλον μέχρι η εγάπ πατρίδα(ν) κι ες.sys3x έγραψε: 03 Σεπ 2020, 14:18Jolly Roger έγραψε: 03 Σεπ 2020, 14:15
μέχρι και την εθνοκεντρική τέχνη έχω αρχίσει να εκτιμώ, πούλιμ. Μέχρι και αντιμεταμοντερνιστής έχω γίνει. Μέχρι και τον συνονόματο Ρογήρο Σκράτον διάβασα. Δείξε κατανόηση. Κεραυνοβόλος λέμε.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δε φτάνουν οι καρδγιές, πες με κι άλλα, κι άλλα, κόψε με κύβους.
Spoiler
Να την συνεχίσομε την συζήτηση αυτή αλλού, νόουτηντ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 03 Σεπ 2020, 14:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Jolly Roger
κάμποσα χρόνια έχω να κατέβω κατά 'κει. Από τον παππού και εντεύθεν όλοι Καβάλα μένουμε.
Εμένα πάντως ο πιο κολλητός παλιός παιδικός και άσπονδος φίλος μου είναι μουρτζόβλαχος.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εγώ Αθήνα, αλλά μεγάλωσα εκεί και έφυγα μετά τις σπουδές. Έχουν ερημώσει πλέον τα χωριά δυστυχώς.Jolly Roger έγραψε: 03 Σεπ 2020, 14:33κάμποσα χρόνια έχω να κατέβω κατά 'κει. Από τον παππού και εντεύθεν όλοι Καβάλα μένουμε.
sorry για το offtopic, αλλά δεν συναντώ συχνά Ελασσωνίτες στα ιντεργουέμπς
-
Jolly Roger
έγινε!sys3x έγραψε: 03 Σεπ 2020, 14:32Να ξες, δεν υπάρχει κατά το ήμισυ για τα τεμέτερον, είναι πολύ δυνατή η φλόγα, είναι και αυτές οι μνήμες νωπές ακόμη.Jolly Roger έγραψε: 03 Σεπ 2020, 14:21μέχρι κι ένα ολόκληρο βράδυ άκουγα στο ριπίτ μόνο ποντιακά. Από τσάμπασιν μέχρι σο παρακάθ και μουχαμπέτ, από κοτζαναστάς μέχρι η μάνα εν κρύο νερό, από ρασόπουλον μέχρι η εγάπ πατρίδα(ν) κι ες.
Spoiler
Να την συνεχίσομε την συζήτηση αυτή αλλού, νόουτηντ.
-
Jolly Roger
υπάρχει τίποτα on topic σε αυτόν τον νήμα, για να είναι off topic ο ελασσωνίτης παππούς;a8s έγραψε: 03 Σεπ 2020, 14:37Εγώ Αθήνα, αλλά μεγάλωσα εκεί και έφυγα μετά τις σπουδές. Έχουν ερημώσει πλέον τα χωριά δυστυχώς.Jolly Roger έγραψε: 03 Σεπ 2020, 14:33κάμποσα χρόνια έχω να κατέβω κατά 'κει. Από τον παππού και εντεύθεν όλοι Καβάλα μένουμε.
sorry για το offtopic, αλλά δεν συναντώ συχνά Ελασσωνίτες στα ιντεργουέμπς![]()
Επειδή δεν είδα κίνηση εκεί, ξέρει κανείς γιατί είναι οφ αρκετές ιστοσελίδες του γεεθα ;
viewtopic.php?f=92&t=19446&start=15#p1473615
viewtopic.php?f=92&t=19446&start=15#p1473615
Jolly Roger έγραψε: 03 Σεπ 2020, 13:15 Στην αντιπαράθεση μεταξύ συξάκου και κλεγεώνη, στηρίζω αυθόρμητα τη βαρουφακική κωσταντοπουλική αριστεράντζα συσέξ έναντι του τύπου που, κατά δήλωσή του, ψήφισε νουδού επειδή του το είπε ο Μαρινάκης.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
stergiosbik
Συγχωρεμενος.Jolly Roger έγραψε: 03 Σεπ 2020, 14:31μιλούσε ο παππούς αρωμούνικα στο σπίτι και μερικά τα έμαθε κι η γιαγιά μου η πόντια. Εγώ μόνο το "τσαντάρ; γκίνι" θυμάμαι.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
https://twitter.com/fahrettinaltun/stat ... 1161390081Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 03 Σεπ 2020, 14:12https://www.protothema.gr/greece/articl ... iografous/Την Τρίτη σχετικές πληροφορίες και φωτογραφίες των απεσταλμένων του Anadolu στο Καστελόριζο δημοσιοποιήθηκαν στην ελληνική ιστοσελίδα tourkikanea.gr, που ασχολείται διεξοδικά με θέματα που αφορούν τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, «φωτογραφίζοντας» τους Τούρκους δημοσιογράφους ως «πράκτορες» τςη τουρκικής Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (MIT). Το γεγονός αυτό εξόργισε τον υπεύθυνο επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας, που μ’ ανάρτησή του στο Twitter κατηγόρησε τις ελληνικές Αρχές πως διέρρευσαν φωτογραφίες και στοιχεία διαβατηρίων των δημοσιογράφων προς τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα.
Τα άλλα τα μαλάκισμενα πάνε με φεικ νιουζ να δημιουργήσουν κι άλλοι ένταση και να δείξουν πως η Ελλάδα στοχοποιει και απειλεί δημοσιογράφους. Για τις μάσκες ξέρουν να κυνηγάνε τα διάφορα γκρουπ, αυτό το επικίνδυνο μπουρδελο ακόμα να το κλείσουν;
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2412 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-
- 1 Απαντήσεις