Πώς γίνεται ρε παιδί μου, και εκεί και εδώ, όταν βγαίνουν απόστρατοι, όλοι ράμπο να γίνονται?stergiosbik έγραψε: 03 Σεπ 2020, 12:23 Μλκς τι σκατα "πίνουν" οι Τούρκοι;
Τούρκος ναύαρχος ΕΑ δήλωσε ότι μπορούν να καταλάβουν το γαλλικό αεροπλανοφόρο αν το στείλει η Γαλλία στην ανατολική Μεσόγειο!!!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Θα ήθελες, τσογλάνι.sys3x έγραψε: 03 Σεπ 2020, 12:49Που ακριβώς διάβασες κάτι ενάντια στην μετανάστευση; έγραψα κάπου να μην δέχονται αιτήσεις οι ελληνικές πρεσβείες από ξένους υπηκόους; κάτι άλλο;Λεγεών έγραψε: 03 Σεπ 2020, 12:42Αντιτουρκικό και αντιμεταναστευτικό κτήνος, δεν σε σταματάει τίποτα.sys3x έγραψε: 03 Σεπ 2020, 12:34
Πουλάκι μου εσύ δεν γνωρίζεις καν σε τι αντιστοιχούν οι όροι πρόσφυγας, μετανάστης και δδ, για κάνε μας τη χάρη που εκφέρεις και άποψη. Ούτε 1 στους 10000 που μπουκάρουν με το έτσι θέλω στην Ελλάδα δεν είναι πρόσφυγας, για όλους τους υπόλοιπους μόνο έρευνα και διάσωση είμαστε υποχρεωμένοι να παρέχουμε κι αυτό γιατί οι Τούρκοι λαθροδιακινητές δεν υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή και τους στέλνουν με τρύπιες βάρκες ή τις τρυπάνε στην πορεία αδιαφορώντας για την ζωή αυτών των ανθρώπων για να κάνει το ελληνικό λιμενικό ε&δ, εσύ βέβαια όπως μας λες τους δίνεις και δίκαιο, ε τόσο σε κόβει, βλάκα.
Ρητορικά εντελώς, είσαι λειτουργικά ηλίθιος;
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Τι μας χρειάζεται μια βάση της ΠΑ στο Ισραήλ;stergiosbik έγραψε: 03 Σεπ 2020, 12:10 [
Έχουν κάνει πολύ δουλειά στο παρασκήνιο οι Εβραίοι.
Και θα κάνουν αν χρειαστεί και άλλα.Οχι τόσο άμεσα ίσως,αλλά μια χαρά βοήθεια θα είναι η παραχώρηση βάσεων στην ΠΑ και η παροχή πληροφοριών και δεδομένων.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Μακάρι να σκέφτονται έτσι όλοι, ναυαρχοι, στρατηγοί και πτεραρχοι.stergiosbik έγραψε: 03 Σεπ 2020, 12:23 Μλκς τι σκατα "πίνουν" οι Τούρκοι;
Τούρκος ναύαρχος ΕΑ δήλωσε ότι μπορούν να καταλάβουν το γαλλικό αεροπλανοφόρο αν το στείλει η Γαλλία στην ανατολική Μεσόγειο!!!
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Στηριζουμε sys3x

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Δεν έχεις απολύτως τίποτε να αντιτάξεις, ανόητε.Λεγεών έγραψε: 03 Σεπ 2020, 12:50Θα ήθελες, τσογλάνι.sys3x έγραψε: 03 Σεπ 2020, 12:49Που ακριβώς διάβασες κάτι ενάντια στην μετανάστευση; έγραψα κάπου να μην δέχονται αιτήσεις οι ελληνικές πρεσβείες από ξένους υπηκόους; κάτι άλλο;Λεγεών έγραψε: 03 Σεπ 2020, 12:42
Αντιτουρκικό και αντιμεταναστευτικό κτήνος, δεν σε σταματάει τίποτα.
Ρητορικά εντελώς, είσαι λειτουργικά ηλίθιος;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Σιγά μην ξοδέψω χρόνο να σου πω το οτιδήποτε, αλeταρά. Πήγαινε δες κάποιο meme τώρα, να αποκτήσεις άποψη, αφού καταφέρνεις να γράφεις και κείμενα άνω των τριών γραμμών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λεγεών την 03 Σεπ 2020, 13:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
FUCK DONALD TRUMP
Επειδή αν χρησιοποιήσουμε την κύπρο για να βομβαρδίσουμε την τουρκία οι κύπριοι θα έχουν πρόβλημα. αν χρησιμοποιήσουμε το ισραηλ οι τουρκοι θα κάνουν ότι δεν το είδαν.Chainis έγραψε: 03 Σεπ 2020, 12:52Τι μας χρειάζεται μια βάση της ΠΑ στο Ισραήλ;stergiosbik έγραψε: 03 Σεπ 2020, 12:10 [
Και θα κάνουν αν χρειαστεί και άλλα.Οχι τόσο άμεσα ίσως,αλλά μια χαρά βοήθεια θα είναι η παραχώρηση βάσεων στην ΠΑ και η παροχή πληροφοριών και δεδομένων.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Μιλούσα με φίλο πασοκτση / βενιζελικο / έφεδρος αξιωματικό του στρατού (υγειονομικό)
Υπέρμαχο της ΕΕ, του ναι και της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης
Λέγαμε για τα υποβρύχια και του έβριζα την μερκελ κ την γερμανια
Και μου λεει, μα οι Γερμανοί απαγορεύουν την πώληση υποβρυχίων τύπου παπανικολης στην Τουρκία.......
Τον δικαιολογώ γτι δεν προλαβαίνει και βλέπει μόνο ΣΚΑΙ ή μεγκα κ διαβάζει βήμα κ πρώτο θέμα...
Υπέρμαχο της ΕΕ, του ναι και της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης
Λέγαμε για τα υποβρύχια και του έβριζα την μερκελ κ την γερμανια
Και μου λεει, μα οι Γερμανοί απαγορεύουν την πώληση υποβρυχίων τύπου παπανικολης στην Τουρκία.......
Πραγματικά, δεν γίνεται να τρώνε τόση προπαγάνδα για να ευχαριστούν κ από πάνω την καλή κ σύμμαχο Γερμανία. Τόσο βλακες πια;«Τα υποβρύχια που εξάγονται από τη Γερμανία και συναρμολογούνται στην Τουρκία είναι σχεδόν τέλεια επιθετικά όπλα για την τουρκική επιθετική πολιτική στη Μεσόγειο», επισημαίνει η αναπληρώτρια επικεφαλής της Κ.Ο. του Αριστερού Κόμματος Σεβίμ Ντάγκντελεν, υπογραμμίζοντας ότι η κίνηση αυτή συνδέεται και με μεταφορά τεχνογνωσίας από τη Γερμανία στην Τουρκία.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/news/414712/i ... eleia-opla
Τον δικαιολογώ γτι δεν προλαβαίνει και βλέπει μόνο ΣΚΑΙ ή μεγκα κ διαβάζει βήμα κ πρώτο θέμα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γαληνός την 03 Σεπ 2020, 13:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Και όχι, δεν θα ήθελα ποτέ να έχω ηλίθιους συμπολίτες, δεν είναι δική μου επιλογή αυτό.
.
.
Είναι λίγο αφελές αυτό το σκεπτικό, αν σκεφτείς ότι οι Κύπριοι θα έχουν το πρόβλημα έτσι και αλλιώς. Σε περίπτωση σύρραξης, η τουρδύκ δεν θα καθίσει ακίνητη.Lord Brum έγραψε: 03 Σεπ 2020, 13:00Επειδή αν χρησιοποιήσουμε την κύπρο για να βομβαρδίσουμε την τουρκία οι κύπριοι θα έχουν πρόβλημα. αν χρησιμοποιήσουμε το ισραηλ οι τουρκοι θα κάνουν ότι δεν το είδαν.Chainis έγραψε: 03 Σεπ 2020, 12:52Τι μας χρειάζεται μια βάση της ΠΑ στο Ισραήλ;stergiosbik έγραψε: 03 Σεπ 2020, 12:10 [
ΟΚ, δεν θα βομβαρδίσουν οι Τούρκοι το Ισραήλ αν τα αεροπλάνα μας απογειώνονται από εκεί. Και; Μπορούν να βομβαρδίσουν την Κύπρο.
FUCK DONALD TRUMP
Ωραία, κερδίζεις 3 πράματα έτσι, μερικά δευτερόλεπτα ελεύθερου χρόνου, τα αρχίδια μου τα δυό και άφθονο μπάτχερτ, έχει και η έλλειψη επιχειρημάτων τα περκς της.Λεγεών έγραψε: 03 Σεπ 2020, 13:00Σιγά μην ξοδέψω χρόνο να σου πω το οτιδήποτε, αλeταρά. Πήγαινε δες κάποιο meme τώρα, να αποκτήσεις άποψη, αφού καταφέρνεις να γράφεις και κείμενα άνω των τριών γραμμών.
Άντε στο γκαυλό τώρα παιδί μου.
.
.
Χωρίς να τους δώσει πάτημα η κύπρος αρκετά δύσκολα. Αν άντεχαν τη διεθνή κατακραυγή θα το έκαναν και τώρα.Λεγεών έγραψε: 03 Σεπ 2020, 13:04Είναι λίγο αφελές αυτό το σκεπτικό, αν σκεφτείς ότι οι Κύπριοι θα έχουν το πρόβλημα έτσι και αλλιώς. Σε περίπτωση σύρραξης, η τουρδύκ δεν θα καθίσει ακίνητη.
ΟΚ, δεν θα βομβαρδίσουν οι Τούρκοι το Ισραήλ αν τα αεροπλάνα μας απογειώνονται από εκεί. Και; Μπορούν να βομβαρδίσουν την Κύπρο.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Βρε τί κάθεσαι και ασχολείσαι με τον γηπεδόκαφρο.sys3x έγραψε: 03 Σεπ 2020, 13:05Ωραία, κερδίζεις 3 πράματα έτσι, μερικά δευτερόλεπτα ελεύθερου χρόνου, τα αρχίδια μου τα δυό και άφθονο μπάτχερτ, έχει και η έλλειψη επιχειρημάτων τα περκς της.
Άντε στο γκαυλό τώρα παιδί μου.
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Στην αντιπαράθεση μεταξύ συξάκου και κλεγεώνη, στηρίζω αυθόρμητα τη βαρουφακική κωσταντοπουλική αριστεράντζα συσέξ έναντι του τύπου που, κατά δήλωσή του, ψήφισε νουδού επειδή του το είπε ο Μαρινάκης.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2400 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-
- 1 Απαντήσεις