Δεν θα το δει, μ' έχει βάλει σε ignore πλέον.sys3x έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 15:06Κακομοίρη μου ούτε να φανταστώ δε θέλω τι θα σου σύρει αν δει αυτό το ποστ.shrike έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 15:04Για την ακρίβεια, ακόμα απορώ που δεν μας είπε "Ρε μάγκες, έχω κάνει τετρακέφαλους απ' το πάνε-έλα. Δεν παίρνουμε τις μπύρες μας να πάμε τουαλέτα, εγώ μέσα εσείς απ' έξω στους νιπτήρες, θα φωνάζετε λίγο να σας ακούω μόνο...".![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σεξ, υπερεκτιμημένη ηδονή;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Re: Σεξ, υπερεκτιμημένη ηδονή;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
θα του το στείλω με πμ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ναι, σιγά μην άλλαξε και τηλέφωνο.shrike έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 15:07Δεν θα το δει, μ' έχει βάλει σε ignore πλέον.sys3x έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 15:06Κακομοίρη μου ούτε να φανταστώ δε θέλω τι θα σου σύρει αν δει αυτό το ποστ.shrike έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 15:04
Για την ακρίβεια, ακόμα απορώ που δεν μας είπε "Ρε μάγκες, έχω κάνει τετρακέφαλους απ' το πάνε-έλα. Δεν παίρνουμε τις μπύρες μας να πάμε τουαλέτα, εγώ μέσα εσείς απ' έξω στους νιπτήρες, θα φωνάζετε λίγο να σας ακούω μόνο...".![]()
![]()
Spoiler
Εννοώ να πήρε σμάρτφον.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Αν του το στείλεις σε πμ θα σου στείλω ντίκπικ.
.
.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
ποιανού; να το σκεφτώ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- hellegennes
Καλό μου παιδί, το κινητό ενός Ελληγεννή είναι εξ ορισμού σμάρτφοουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Είμαι έτοιμος να σου κάτσωomg kai 3 lol έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 13:49 πως ειναι δυνατον το σεξ να ειναι υπερεκτιμημενη ηδονη και μαλιστα να τιθεται και ζητημα συγκρισης -τουλαχιστον σε σχεση με τις υπολοιπες ηδονες- απο τη στιγμη που ολα πανω σαυτο το πλανητη γινονται με σκοπο το σεξ, τον ποθο και την κατακτηση μιας γυναικας
οταν αυτο σκεφτεσαι 83541354354375 φορες τη μερα 365 μερες το χρονο ειτε επειδη σου λειπει, ειτε το εχεις και το απολαμβανεις, ειτε πας για.. ψαρεμα..
το σεξ ειναι η υπερτατη ηδονη γιατι σε γειωνει στο "τωρα" ολες οι αισθησεις και οι σκεψεις, πλημμυριζονται και αποκοπτονται απτο παρελθον και το μελλον, παιρνεις μια ιδεα για το πως θα επρεπε να ζεις το παρον καθε στιγμη,
το σεξ ειναι ο "διαλογισμος των φτωχων" γιαυτο οι θρησκειες εχουν φροντισει και το εχουν αναγαγει σε μεγιστο αμαρτημα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
Eίστε πολλοί;hellegennes έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 15:21
Καλό μου παιδί, το κινητό ενός Ελληγεννή είναι εξ ορισμού σμάρτφοουν.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- hellegennes
Cecily Anne έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 15:35Eίστε πολλοί;hellegennes έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 15:21
Καλό μου παιδί, το κινητό ενός Ελληγεννή είναι εξ ορισμού σμάρτφοουν.![]()
Ωχ... γαμώτο!
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
το χρήμα φέρνει και τα δύοΕρμής έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 09:59 Αφορμή στάθηκε η σκέψη του Άγιου, οτι όταν κάποιος ανακαλύψει την ηδονή της εξουσίας και του χρήματος, τότε ρίχνει το σεξ σε δεύτερη μοίρα.
Συμφωνείτε;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Φολς. Το πολύ χρήμα μάλλον ήθελες να πεις αλλά κι αυτό παίζεται.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 15:47το χρήμα φέρνει και τα δύοΕρμής έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 09:59 Αφορμή στάθηκε η σκέψη του Άγιου, οτι όταν κάποιος ανακαλύψει την ηδονή της εξουσίας και του χρήματος, τότε ρίχνει το σεξ σε δεύτερη μοίρα.
Συμφωνείτε;
Ο ομγ το έθεσε σε πολύ πιο σωστή βάση άσχετα που το γάμησε στο τέλος.
.
.
η δημιουργικοτητα σε οτι δηποτε, ειναι πολυ μεγαλυτερη ηδονη απο το σεξ
Δε λέω αυτό. Λέω οτι με τι φτιάχνεσαι περισσότερο, με το να κλείσεις μια συμφωνία 1m ή με το να πας με μια γκόμενα που θέλεις;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 15:47το χρήμα φέρνει και τα δύοΕρμής έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 09:59 Αφορμή στάθηκε η σκέψη του Άγιου, οτι όταν κάποιος ανακαλύψει την ηδονή της εξουσίας και του χρήματος, τότε ρίχνει το σεξ σε δεύτερη μοίρα.
Συμφωνείτε;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Το Α φυσικά .Ερμής έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 15:53Δε λέω αυτό. Λέω οτι με τι φτιάχνεσαι περισσότερο, με το να κλείσεις μι ασυμφωνία 1m ή με το να πας με μια γκόμενα που θέλεις;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 15:47το χρήμα φέρνει και τα δύοΕρμής έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 09:59 Αφορμή στάθηκε η σκέψη του Άγιου, οτι όταν κάποιος ανακαλύψει την ηδονή της εξουσίας και του χρήματος, τότε ρίχνει το σεξ σε δεύτερη μοίρα.
Συμφωνείτε;
Το έχω κάνει και όταν τέθηκε δίλημμα - Σ/Κ για Λαγοκυνήγι η γκόμενα - πόσο μάλλον για ένα μιλλιόνι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ