!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΌ ΦΡΟΝΤΙΣΤΉΡΙΟ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΈΣ ΓΥΜΝΆΣΙΟΥ..
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΌ ΦΡΟΝΤΙΣΤΉΡΙΟ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΈΣ ΓΥΜΝΆΣΙΟΥ..
...κατά πόσο συμφέρει και από οικονομικής πλευράς αλλά και από πλευράς αποτελεσμάτων να κάνει ένας μαθητής γυμνασίου διαδυκτιακο φροντιστήριο στο σπίτι του , με τα δεδομένα του διαδικτυακού σχολείου όπως γίνονταν τις ημέρες του κορωνοιου;
Re: ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΌ ΦΡΟΝΤΙΣΤΉΡΙΟ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΈΣ ΓΥΜΝΆΣΙΟΥ..
Το όλο θέμα αφορά την κόρη μου , που από δημοτικό θα πάει πρώτη γυμνασίου και πέραν του σχολείου θα μπορεί να κάνει φροντιστήριο μέσω ίντερνετ από την ασφάλεια του σπιτιού της ..
- NewModelArmy
Το ερώτημα ειναι γιατι να κάνει φροντιστήριο μαθήτρια γυμνασιου.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
NewModelArmy έγραψε: 02 Σεπ 2020, 18:07 Το ερώτημα ειναι γιατι να κάνει φροντιστήριο μαθήτρια γυμνασιου.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Για να είναι καλή μαθήτρια με υψηλή σχολική βαθμολογία , ώστε να έχει πλεονεκτήματα αργότερα για την εισαγωγή σε ανώτατες σχολές ώστε να έχει καλή εργασιακή καριέρα ..NewModelArmy έγραψε: 02 Σεπ 2020, 18:07 Το ερώτημα ειναι γιατι να κάνει φροντιστήριο μαθήτρια γυμνασιου.
Γυμνάσιο είναι το κορίτσι Υπερβολη είναι το φροντιστήριο σε αυτές τις ηλικίες Αν διαβάζει και παρακολουθεί μια χαρά θα τα πάει και θα έχει τις βάσεις για το λυκειοΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 02 Σεπ 2020, 18:14Για να είναι καλή μαθήτρια με υψηλή σχολική βαθμολογία , ώστε να έχει πλεονεκτήματα αργότερα για την εισαγωγή σε ανώτατες σχολές ώστε να έχει καλή εργασιακή καριέρα ..NewModelArmy έγραψε: 02 Σεπ 2020, 18:07 Το ερώτημα ειναι γιατι να κάνει φροντιστήριο μαθήτρια γυμνασιου.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- NewModelArmy
Ας ξεκινουσε φροντιστήριο απο την πρωτη δημοτικου τοτε. Το ιδιο χρησιμο με φροντιστηριο στο γυμνασιο θα ηταν.Δηλαδη καθολου.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 02 Σεπ 2020, 18:14Για να είναι καλή μαθήτρια με υψηλή σχολική βαθμολογία , ώστε να έχει πλεονεκτήματα αργότερα για την εισαγωγή σε ανώτατες σχολές ώστε να έχει καλή εργασιακή καριέρα ..NewModelArmy έγραψε: 02 Σεπ 2020, 18:07 Το ερώτημα ειναι γιατι να κάνει φροντιστήριο μαθήτρια γυμνασιου.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Δε χρειάζεται φροντιστήριο μαθήτρια Α γυμνασίου ρε Αινειάν. Μη σου πω ούτε και το Γυμνάσιο χρειάζεται.

Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Το θέμα είναι τι πειθαρχία έχει πάρει απ' το σπίτι.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
-
- Casper -
Αν δεν είχε καλή δασκάλα στο δημοτικό και έχει μαζέψει κενά, αν οι γονείς δουλεύουν, αν οι καθηγητές στο γυμνάσιο επίσης δεν είναι βοηθητικοί, δεν είναι κακό. Ίσα ίσα θα την βοηθήσει να προχωρήσει.NewModelArmy έγραψε: 02 Σεπ 2020, 18:07 Το ερώτημα ειναι γιατι να κάνει φροντιστήριο μαθήτρια γυμνασιου.
Δεν ξέρω τι συμβαίνει στα σχολεία της Ελλάδας, πάντως εδώ στην Κύπρο σε γυμνάσιο και λύκειο είχαμε πολλούς καθηγητές που θεωρούσαν ΔΕΔΟΜΕΝΟ πως ο μαθητής κάνει ιδιαίτερα και ΕΠΙΤΗΔΕΣ δεν σου έκαναν μάθημα (!!!!). Το γράφω και εκνευρίζομαι. Δηλαδή όποιος δεν πήγαινε ιδιαίτερα, την πατούσε. Και φυσικά υπήρχαν και αρκετοί που δεν έκαναν καθόλου καλό μάθημα και για όλα έφταιγε ο μαθητής που αναγκαζόταν να καλύψει τα κενά του.
Εγώ πάντα από το δημοτικό μου έλεγε η μάνα μου πως διάβαζα μόνη μου με το που σχολούσα. Όταν πήγα γυμνάσιο και λύκειο επειδή δεν είχαμε καλούς καθηγητές στα μαθηματικά, με έστελνε μόνο μαθηματικά για το extra boost, επειδή πήγαινα όλοι και για να γράφω πάντα άριστα και να μην έχω καθόλου κενά. Σκέψου να υπάρχουν μαθητές που να μην έχουν πάρει καν τις βάσεις από τους δασκάλους/καθηγητές τους, να έχουν μαζέψει κενά και όσο προχωράνε τα έτη να πελαγώνουν, να δημιουργούνται "φοβίες" και στο τέλος από άμυνα να τα παρατάνε εντελώς και να λένε πως μισούν τα μαθηματικά (παράδειγμα). Όταν ασχοληθεί κάποιος μαζί τους από την αρχή, αρχίζουν και παίρνουν τα πάνω τους. Παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο λοιπόν τι καθηγητές και δασκάλοι θα σου τύχουν. Και σίγουρα η πειθαρχία και η θέληση του μαθητή, όπως αναφέρθηκε.
Πάντως το online δεν λέει πολύ αν έχει κενά. Αν έχει καλό καθηγητή όμως στο σχολείο και θέλει απλά έξτρα βοήθεια, why not?
Ξερει κανεις αν υπαρχει αλλη χωρα στον κοσμο που να εχει φροντιστηρια, τουλαχιστον με την μορφη που υπαρχουν στην Ελλαδα?
Εδώ γίνεται φροντιστήριο σε μαθητές δημοτικού.NewModelArmy έγραψε: 02 Σεπ 2020, 18:07 Το ερώτημα ειναι γιατι να κάνει φροντιστήριο μαθήτρια γυμνασιου.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
- EKPLIKTIKOS
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 03 Σεπ 2020, 00:21 Ξερει κανεις αν υπαρχει αλλη χωρα στον κοσμο που να εχει φροντιστηρια, τουλαχιστον με την μορφη που υπαρχουν στην Ελλαδα?
Το με τη μορφή της Ελλάδας είναι πολυ σχετικο. Υπάρχουν ακραιες περιπτώσεις οπως της Κορεας, κ άλλες οπως της Γαλλίας, που δεν ειναι τοσο έντονο το φαινόμενο. Γενικα ειναι παγκοσμιο σχεδον φαινόμενο, δεν ειναι ελληνική πατεντα
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Hagwon
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Cram_school
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 53 Απαντήσεις
- 1395 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Communio Sancta