Thanks for my new wallpaper
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
μονο και εφόσον οι νταλαντελες που διαθέτουμε ως πολιτικουςChainis έγραψε: 02 Σεπ 2020, 16:51Αν τα πάρουμε με όλα τα προβλεπόμενα κελιά τους γεμάτα SM2 αποκτάει άλλη διάσταση το ΠΝ, αλλάζει τάξη μεγέθους πλέον.
4 εκσυγχρονισμενες MEΚO, 3 TICO, και 4 MMSC θα κάνουν τους μπουνταλαδες να μην βγαίνουν από τους ναυσταθμους καθόλου.
να μην ρωτάνε ακομη και για κατούρημα αμερικανους γερμανους...
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
δεν πατε καλα ρε γερμανια και αμερικη στηριζουν τουρκια και σεις βλέπετε καραβια να αρμενιζουν
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
καποιαα στηρικση μονο από γαλλια και αυτή γιατι βλεπει να χανει την οποια επιρροή της εχει μεινει στην αφρικη αν οι τουρκοι επικρατησουν στην αν μεσογειο κααι συμφωνησουν με το αλγερι
Ο παναγιοτατος ηταν σαφέστατος .οταν τα ναυτικα μιλια γινουν θεμα στην τεληοραση και ο δνεας (πζ) θεωρήσει το δίπλωμα του θα αρχισει να αχνοφαίνεται στον ορίζοντα η κόκκινη μηλια . 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Νon4me την 02 Σεπ 2020, 19:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
stergiosbik
Μην παίρνει πολύ αέρα ο κωλος σας.
Βαστατε μην πανηγυρίσει στο τέλος η Τουρκία.
Εμένα αυτή η μεγάλη αβάντα της Δύσης προς εμάς με κάνει να μην αισθάνομαι και τόσο άνετα.
Βαστατε μην πανηγυρίσει στο τέλος η Τουρκία.
Εμένα αυτή η μεγάλη αβάντα της Δύσης προς εμάς με κάνει να μην αισθάνομαι και τόσο άνετα.
-
stergiosbik
Τις lcs που θα στείλουν τα Αμερικανικά,αν τις στείλουν,να τις βάλουν στον κωλο τους.
Οι μηχανότρατες των ψαράδων έχουν μεγαλύτερη ισχύ πυρός από αυτές και μεγαλύτερη αξιοπιστία.
Οι μηχανότρατες των ψαράδων έχουν μεγαλύτερη ισχύ πυρός από αυτές και μεγαλύτερη αξιοπιστία.
Να ετοιμαζόμαστε σύντομα για τα χειρότερα.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Δεν εχεις κουραστει μετα απο τοσους κουβαδες;
Πού το βασίζεις; Ρωτάω γιατί έλαβα μία πληροφορία από σχετικά αξιόπιστη πηγή ότι είμαστε κοντά σε θερμό επεισόδιο.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Έχουμε τον Ερντογάν...κάθε μέρα και μια ανακοίνωση.Έχει καταντήσει χειρότερος κι απ' τον Κούγια.
Στύγιος έγραψε: 02 Σεπ 2020, 19:25Έχουμε τον Ερντογάν...κάθε μέρα και μια ανακοίνωση.Έχει καταντήσει χειρότερος κι απ' τον Κούγια.
Ordem e Progresso.
Όπου χειρότερα?
Πόλεμος, συνθηκολόγηση άνευ τουφεκιές, μορατόριουμ να μη βγάλουμε υδρογονάνθρακες?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Λογικά εννοεί εισβολή και κατοχή Καστελόριζου.
Αυτό άλλωστε υπαινίσσονται και οι Τούρκοι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2382 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-
- 1 Απαντήσεις