"Μια Ρουμανίνα" λέει ο μλκς!Keyser Soze έγραψε: 02 Σεπ 2020, 13:35 Δεν το έχω δει ακόμα (το βλέπει η γυναίκα μου), αλλά βλέπω οτι ο Τσακας το βλέπω μανιωδώς
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Big brother και κορονοιός
-
stergiosbik
Re: Big brother και κορονοιός
Εγώ στο big brother πήγαινα άνετα. Σαν να έκανα τριμηνες διακοπές. Μαγείρεμα, πισίνες, ταιινίες στο λαπτοπ, φορουμ, σταυρόλεξα, αμα ήταν και τίποτα άτομα της προκοπής θα κάναμε και παρέα, επιτραπέζια κτλ. και να πληρώνομαι κιολας; ζωαρα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν έχουν ίντερνετNaida έγραψε: 02 Σεπ 2020, 18:48 Εγώ στο big brother πήγαινα άνετα. Σαν να έκανα τριμηνες διακοπές. Μαγείρεμα, πισίνες, ταιινίες στο λαπτοπ, φορουμ, σταυρόλεξα, αμα ήταν και τίποτα άτομα της προκοπής θα κάναμε και παρέα, επιτραπέζια κτλ. και να πληρώνομαι κιολας; ζωαρα.
-
Εμπεδοκλής
Boring...Naida έγραψε: 02 Σεπ 2020, 18:48 Εγώ στο big brother πήγαινα άνετα. Σαν να έκανα τριμηνες διακοπές. Μαγείρεμα, πισίνες, ταιινίες στο λαπτοπ, φορουμ, σταυρόλεξα, αμα ήταν και τίποτα άτομα της προκοπής θα κάναμε και παρέα, επιτραπέζια κτλ. και να πληρώνομαι κιολας; ζωαρα.
Λίγο βυζί θα πέταγες; Τίποτε πίπες θα έκανες; Φασαρία θα έκανες; Θα ξεμαλλιαζόσουν; Α και βαχ στο σκοτάδι σε δωμάτιο με έναν ουρακοτάγκο θα ακούγονταν; Αυτά θέλει ο κόσμος. Θέλει να βλέπει αυτά που ακούει αλλά δεν βλέπει στο φωταγωγό του...
jason έγραψε: 02 Σεπ 2020, 18:49Δεν έχουν ίντερνετNaida έγραψε: 02 Σεπ 2020, 18:48 Εγώ στο big brother πήγαινα άνετα. Σαν να έκανα τριμηνες διακοπές. Μαγείρεμα, πισίνες, ταιινίες στο λαπτοπ, φορουμ, σταυρόλεξα, αμα ήταν και τίποτα άτομα της προκοπής θα κάναμε και παρέα, επιτραπέζια κτλ. και να πληρώνομαι κιολας; ζωαρα.

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εξαρτάται.Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Σεπ 2020, 18:55Boring...Naida έγραψε: 02 Σεπ 2020, 18:48 Εγώ στο big brother πήγαινα άνετα. Σαν να έκανα τριμηνες διακοπές. Μαγείρεμα, πισίνες, ταιινίες στο λαπτοπ, φορουμ, σταυρόλεξα, αμα ήταν και τίποτα άτομα της προκοπής θα κάναμε και παρέα, επιτραπέζια κτλ. και να πληρώνομαι κιολας; ζωαρα.
Λίγο βυζί θα πέταγες; Τίποτε πίπες θα έκανες; Φασαρία θα έκανες; Θα ξεμαλλιαζόσουν; Α και βαχ στο σκοτάδι σε δωμάτιο με έναν ουρακοτάγκο θα ακούγονταν; Αυτά θέλει ο κόσμος. Θέλει να βλέπει αυτά που ακούει αλλά δεν βλέπει στο φωταγωγό του...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Εμπεδοκλής
Ευχαριστούμε πολύ. Δεν περάσατε στο επόμενο στάδιο του κάστινγκ.Naida έγραψε: 02 Σεπ 2020, 18:56Εξαρτάται.Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Σεπ 2020, 18:55Boring...Naida έγραψε: 02 Σεπ 2020, 18:48 Εγώ στο big brother πήγαινα άνετα. Σαν να έκανα τριμηνες διακοπές. Μαγείρεμα, πισίνες, ταιινίες στο λαπτοπ, φορουμ, σταυρόλεξα, αμα ήταν και τίποτα άτομα της προκοπής θα κάναμε και παρέα, επιτραπέζια κτλ. και να πληρώνομαι κιολας; ζωαρα.
Μαλακίες. Μέχρι και στον Δομίνικο είχαν. Για τους άλλους στην Κουρούτα δεν το συζητώ, μέχρι και πιτόγυρα παραγγέλνανεjason έγραψε: 02 Σεπ 2020, 18:49Δεν έχουν ίντερνετNaida έγραψε: 02 Σεπ 2020, 18:48 Εγώ στο big brother πήγαινα άνετα. Σαν να έκανα τριμηνες διακοπές. Μαγείρεμα, πισίνες, ταιινίες στο λαπτοπ, φορουμ, σταυρόλεξα, αμα ήταν και τίποτα άτομα της προκοπής θα κάναμε και παρέα, επιτραπέζια κτλ. και να πληρώνομαι κιολας; ζωαρα.
Αλλιώς θα ήταν ο καθένας με το κινητό του στον κόσμο του, ούτε νεύρα ούτε τπτ
Εδώ πρέπει να μιλήσεις αναγκαστικά και να τους γίνεις και ευχάριστη
Εδώ πρέπει να μιλήσεις αναγκαστικά και να τους γίνεις και ευχάριστη
Μισό λεπτό κύριε μου αμέσως να με κόψεις, φώναξε μου τον υπεύθυνο.Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Σεπ 2020, 18:57Ευχαριστούμε πολύ. Δεν περάσατε στο επόμενο στάδιο του κάστινγκ.Naida έγραψε: 02 Σεπ 2020, 18:56Εξαρτάται.Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Σεπ 2020, 18:55
Boring...

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Εμπεδοκλής
Νομίζω ότι συνεννοούμαστε σιγά σιγά. Ορίστε η διεύθυνση μου. Θα σας περιμένω το βράδυ. Θα είναι το προτελευταίο στάδιο του κάστινγκ.Naida έγραψε: 02 Σεπ 2020, 19:04Μισό λεπτό κύριε μου αμέσως να με κόψεις, φώναξε μου τον υπεύθυνο.Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Σεπ 2020, 18:57Ευχαριστούμε πολύ. Δεν περάσατε στο επόμενο στάδιο του κάστινγκ.
![]()
- Obi Wan Iakobi
Πουλαει και ειδη το νουμεροRocco Siffredi έγραψε: 29 Αύγ 2020, 17:51 6) Θέμης Κανέλλος
Ο Θέμης μένει στην Αθήνα με τους γονείς του. Από πολύ μικρός, του άρεσε το μακιγιάζ -και στους άλλους και επάνω του!- κι έτσι το σπούδασε, το έκανε επάγγελμα και το συνδύασε με το κανάλι του στο YouTube
![]()
Μπλούζα "Themicorn" 13€
Καπελο "Κουκλιτσα" 13€
Μπλούζα "Unicorn" 15€
Φούτερ "Κοτομπουκιες" 25€
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Rocco Siffredi
Spoiler

- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 36 Απαντήσεις
- 849 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
-
- 12 Απαντήσεις