Μην εκμαυλίζεις τη συζήτηση. Τζέησον Αντιγόνη βέβαια!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
H καλύτερη ηλικία να κάνεις παιδιά!
Re: H καλύτερη ηλικία να κάνεις παιδιά!
Μην εκμαυλίζεις τη συζήτηση. Τζέησον Αντιγόνη βέβαια!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Δεν χρειάζεται να το αναλύσω.Γιάννης έγραψε: 02 Σεπ 2020, 16:44Ενδιαφέρον αυτό. Ανάλυσέ το λίγο παραπάνω. Πες μας κι άλλα.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Σεπ 2020, 16:33 Σπανίως οι "εξαιρετικοί" άνθρωποι που προσφέρουν στην ανθρωπότης, είναι καλοί γονείς.
Δεν είναι καν καλοί σύντροφοι.
Spoiler
Disclaimer : Εγώ είμαι και ρεμπεσκές που δεν προσφέρω τίποτα το εξαιρετικό στην κοινωνία, και κακός σύντροφος, και εκ πεποιθήσεις άτεκνος, μην μπεις στον κόπο να μου επιτεθείς ad hominem, ορίστε, το έκανα εγώ για σένα, για να σε διευκολύνω.
Spoiler
Επίσης είμαι και μπεκρής.
Μια ματιά στις βιογραφίες πολιτικών, επιστημόνων και καλλιτεχνών, αρκεί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
τουναντίον, έχει ξετρελαθεί σε βαθμό να δηλώσει: μην ακούς πολύ και ΜΟΥ χαλάς τους δίσκους, όταν πεθάνεις δεν σκοπεύω να τους πουλήσω
ανακουφίστηκα, λέμαι
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Ο πατέρας του γιού μου ήταν 47, όταν ο γιος μας ήταν 25.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
λάθος σκέψη
Φοιτητες και οι δυο σας;
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
-
Εμπεδοκλής
Από τα 16 όπως οι γύφτοι. Στα 40 σου έχεις και δισέγγονα.
Πριν ναι, όταν γεννήθηκε είχαμε τελειώσει και δουλεύαμε. Και αθλητές.
Μια χαρά πήγε. Όταν είσαι νέος, έχεις περισσότερη ενέργεια και το κυριώτερο είσαι πιο χαλαρός με το παιδί, το αντιμετωπίζεις πιο φυσικά. Από φίλους που έκαναν παιδί αργότερα, διαπίστωσα ότι από τα 35-37 και πάνω, κάποιοι είχαν πολύ μεγαλύτερο άγχος από όσους έκαναν παιδί νωρίτερα, αν και δεν ήταν αγχώδεις τύποι. Αλλά ξέρω και ζευγάρια που έκαναν παιδί γύρω στα 40 και το απολάμβαναν πραγματικά. Οπότε, δεν έχω κάποιον κανόνα με την ηλικία.
Το σίγουρο είναι, ότι αν κάνεις παιδί νέος και δεν είσαι της προσκόλλησης, έχεις πολύ περισσότερο χρόνο δικό σου μετά την ενηλικίωση των παιδιών.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Σεπ 2020, 19:23Πριν ναι, όταν γεννήθηκε είχαμε τελειώσει και δουλεύαμε. Και αθλητές.
Μια χαρά πήγε. Όταν είσαι νέος, έχεις περισσότερη ενέργεια και το κυριώτερο είσαι πιο χαλαρός με το παιδί, το αντιμετωπίζεις πιο φυσικά. Από φίλους που έκαναν παιδί αργότερα, διαπίστωσα ότι από τα 35-37 και πάνω, κάποιοι είχαν πολύ μεγαλύτερο άγχος από όσους έκαναν παιδί νωρίτερα, αν και δεν ήταν αγχώδεις τύποι. Αλλά ξέρω και ζευγάρια που έκαναν παιδί γύρω στα 40 και το απολάμβαναν πραγματικά. Οπότε, δεν έχω κάποιον κανόνα με την ηλικία.
Το σίγουρο είναι, ότι αν κάνεις παιδί νέος και δεν είσαι της προσκόλλησης, έχεις πολύ περισσότερο χρόνο δικό σου μετά την ενηλικίωση των παιδιών.

"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- EKPLIKTIKOS
Κ γω το ιδιο. Αλλα αυτο ειναι μονο η μια πλευρα, η οικονομική ανεξαρτησια. Η αλλη πλευρά ειναι οτι δεν ημουν έτοιμος νωρίτερα. Που σημαίνει οτι ημουν ενα manchild που δεν ηθελε να αποχωριστει τη ζωαρα του.Lord Brum έγραψε: 02 Σεπ 2020, 14:40 Εγώ έκανα παιδί στα 36. Και είναι ζόρι, δεν έχω την ενέργεια που είχα στα 30. Από την άλλη στα 30 δεν θα μπορούσα οικονομικά να ανταπεξέλθω.
Θέλω να πω, οι πιο πολλοι συμμαθητές μου απο το σχολείο δεν έχουν κανει ακομα παιδι, οχι για οικονομικούς λογους, τουλάχιστον αρκετοί απο αυτούς. Και πλεον εχω αρχισει να αναρωτιεμαι αν θα κανουν ποτε.
- hellegennes
Για γυναίκες μιλάμε. Δεν χρειάζεται. Αλλά μια μόρφωση καλό είναι να την έχει.Naida έγραψε: 02 Σεπ 2020, 14:35 26-32 για την γυναίκα νομίζω είναι ιδανικά. Εφόσον έχει τελειώσει με σπουδές και έχει αποκατασταθεί εργασιακά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Μήπως στη χώρα που πολλοί αναρωτιούνται τι κάνει ο άλλος με τη ζωή του είναι και δείγμα κοινωνικής/ατομικής ευθύνης να μη γίνεις γονιός;EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Σεπ 2020, 01:08
Θέλω να πω, οι πιο πολλοι συμμαθητές μου απο το σχολείο δεν έχουν κανει ακομα παιδι, οχι για οικονομικούς λογους, τουλάχιστον αρκετοί απο αυτούς. Και πλεον εχω αρχισει να αναρωτιεμαι αν θα κανουν ποτε.
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Η καλύτερη ηλικία είναι όταν θέλεις να κάνεις γκούτσι γκούτσι γκούτσι, κοιλίτσα μππππππππππρρρ, οοοοοοοοοοοπ οοοοοοοοοοοπ, ωωωωω ωωωωω ωωωω.
Είσαι εσύ ένα διαολιhellegennes έγραψε: 03 Σεπ 2020, 01:11Για γυναίκες μιλάμε. Δεν χρειάζεται. Αλλά μια μόρφωση καλό είναι να την έχει.Naida έγραψε: 02 Σεπ 2020, 14:35 26-32 για την γυναίκα νομίζω είναι ιδανικά. Εφόσον έχει τελειώσει με σπουδές και έχει αποκατασταθεί εργασιακά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση