δεν ξερεις αναγνωση;
συγγνωμη.
δεν ξερεις αναγνωση;
Ειναι πολλοι.Κόκκορας έγραψε: 01 Σεπ 2020, 16:34ποσοι ειναι αυτοι δηλαδη;Daje έγραψε: 01 Σεπ 2020, 16:30Στα ιδιαιτερακια με τα μαυρα τα λεφτακια η μασκα δεν τους ενοχλει.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 01 Σεπ 2020, 15:58 Τι τραβάνε κι αυτοί οι φουκαράδες εκπαιδευτικοί. Δε δουλεύουν τρεις μήνες καλοκαίρι, κάνα μήνα ακόμα τον υπόλοιπο χρόνο, κάτι άδειες σουξου μουξου, απεργίες κ.τλ. Χοντρικά δε δουλεύουν μόνο 5-6 μήνες το χρόνο. Τον υπόλοιπο καιρό την έχουν πολύ άσχημα πάντως. Δραματική κατάσταση.
Τώρα η Κεραμέως τους βάζει να φοράνε μάσκα. Ότι δηλαδή κάνει κι ο τελευταίος σερβιτόρος σε μια πανάθλια καφετερία. Δεν είναι πράγματα αυτά. Επανάσταση κύριοι εδώ και τώρα.
Εκει τσιμουδια για την μασκα.
φερ ειπειν πρωτοβαθμια ελαχιστοτατοι ή κανεις,ποσους αφορα αυτα τα ιδιαιτερα τα μαυρα και χαρακτηριζουμε ολοκληρο τον κλαδο!
Τελικά αξιολόγηση, να φύγει η σκαρταδούρα, πρέπει να γίνει;Fluffy έγραψε: 01 Σεπ 2020, 17:13δεν ξερεις αναγνωση; Τελείως άστοχο . Δεν το είδα.
συγγνωμη. Συγχωρεμένος.
όχι, μονο και μονο που ειναι προαποφασισμενη η αποφαση φαινεται η φαβα της προφασης.ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 01 Σεπ 2020, 18:56Τελικά αξιολόγηση, να φύγει η σκαρταδούρα, πρέπει να γίνει;Fluffy έγραψε: 01 Σεπ 2020, 17:13δεν ξερεις αναγνωση; Τελείως άστοχο . Δεν το είδα.
συγγνωμη. Συγχωρεμένος.
επειδη δεν εχουν ανθισει ακομη τα λεφτοδεντρα, το μονο που μπορει να γινει ειναι η αυξηση του ενος να ειναι μειωση του αλλου.Fluffy έγραψε: 01 Σεπ 2020, 23:49
όχι, μονο και μονο που ειναι προαποφασισμενη η αποφαση φαινεται η φαβα της προφασης.
Εγω λεω να γίνει αξιολογηση για αυξησεις χωρις απολυση, οποιος ειναι με χαμηλη βαθμολογια δε θα παιρνει αυξηση ενω όποιος παιρνει ποντους θα αυξανει ραγδαια ο μισθος του.
Μήπως να σου πληρώσουμε και τα δίδακτρα;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 01 Σεπ 2020, 19:00 Η πλάκα είναι ότι μόλις έδωσα 200 ευρώ σε μαθητικά βιβλία που προσφέρονται δωρεάν επειδή τα παιδιά μου πάνε σε ιδιωτικό σχολείο. Αθάνατη σοβιετία.
Κι ο άλλος με λέει καλοπληρωμένο.
Είσαι εναντιον της αξιολογησης.Ασέβαστος έγραψε: 02 Σεπ 2020, 10:03επειδη δεν εχουν ανθισει ακομη τα λεφτοδεντρα, το μονο που μπορει να γινει ειναι η αυξηση του ενος να ειναι μειωση του αλλου.Fluffy έγραψε: 01 Σεπ 2020, 23:49
όχι, μονο και μονο που ειναι προαποφασισμενη η αποφαση φαινεται η φαβα της προφασης.
Εγω λεω να γίνει αξιολογηση για αυξησεις χωρις απολυση, οποιος ειναι με χαμηλη βαθμολογια δε θα παιρνει αυξηση ενω όποιος παιρνει ποντους θα αυξανει ραγδαια ο μισθος του.
Δεν το 'πιασα. Στα δικά σου παιδιά που πάνε δημόσιο πληρώνεις εσύ τα σχολικά βιβλία; Αν όχι, γιατί να τα πληρώνω εγώ αριστερέ μου φίλε;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 02 Σεπ 2020, 10:11Μήπως να σου πληρώσουμε και τα δίδακτρα;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 01 Σεπ 2020, 19:00 Η πλάκα είναι ότι μόλις έδωσα 200 ευρώ σε μαθητικά βιβλία που προσφέρονται δωρεάν επειδή τα παιδιά μου πάνε σε ιδιωτικό σχολείο. Αθάνατη σοβιετία.
'Ελα ντε.Κι εγώ όταν δούλευα κάποτε σε ιδιωτικό σχολείο και φροντιστήριο, μόνος μου αγόραζα τα σχολικά βιβλία. Μήπως είναι υποχρεωμένο το δημόσιο να χρηματοδοτεί μια ιδιωτική επιχείρηση;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 02 Σεπ 2020, 10:11Μήπως να σου πληρώσουμε και τα δίδακτρα;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 01 Σεπ 2020, 19:00 Η πλάκα είναι ότι μόλις έδωσα 200 ευρώ σε μαθητικά βιβλία που προσφέρονται δωρεάν επειδή τα παιδιά μου πάνε σε ιδιωτικό σχολείο. Αθάνατη σοβιετία.
Τι γράφετε καλοί μου φίλοι; Σας βάρεσε η ζέστη; Τα σχολικά βιβλία που είναι δωρεάν για όλους ρωτάω, γιατί πρέπει να τα πληρώνω εγώ που πάει το παιδί μου σι ιδιωτικό; Μήπως μου τα αφαιρούν από τη φορολογία;Στύγιος έγραψε: 02 Σεπ 2020, 10:48'Ελα ντε.Κι εγώ όταν δούλευα κάποτε σε ιδιωτικό σχολείο και φροντιστήριο, μόνος μου αγόραζα τα σχολικά βιβλία. Μήπως είναι υποχρεωμένο το δημόσιο να χρηματοδοτεί μια ιδιωτική επιχείρηση;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 02 Σεπ 2020, 10:11Μήπως να σου πληρώσουμε και τα δίδακτρα;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 01 Σεπ 2020, 19:00 Η πλάκα είναι ότι μόλις έδωσα 200 ευρώ σε μαθητικά βιβλία που προσφέρονται δωρεάν επειδή τα παιδιά μου πάνε σε ιδιωτικό σχολείο. Αθάνατη σοβιετία.
δεν λεει αυτο. λεει οτι εχει πληρωμενα απο τους φορους του τα βιβλια, γιατι να μην τα παιρνει;Στύγιος έγραψε: 02 Σεπ 2020, 10:48'Ελα ντε.Κι εγώ όταν δούλευα κάποτε σε ιδιωτικό σχολείο και φροντιστήριο, μόνος μου αγόραζα τα σχολικά βιβλία. Μήπως είναι υποχρεωμένο το δημόσιο να χρηματοδοτεί μια ιδιωτική επιχείρηση;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 02 Σεπ 2020, 10:11Μήπως να σου πληρώσουμε και τα δίδακτρα;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 01 Σεπ 2020, 19:00 Η πλάκα είναι ότι μόλις έδωσα 200 ευρώ σε μαθητικά βιβλία που προσφέρονται δωρεάν επειδή τα παιδιά μου πάνε σε ιδιωτικό σχολείο. Αθάνατη σοβιετία.