Η οικογένειά μου δεν έχει κάποια σχέση με την πολιτική. Ο παππούς μου, Σταύρος Κυρανάκης είχε ανοίξει επιχείρηση με είδη ένδυσης στο Βόλο. Γνωρίζω από πρώτο χέρι τα καθημερινά προβλήματα μιας μικρής επιχείρησης. Από εκείνον έμαθα ότι στη ζωή πρέπει να παίρνεις ρίσκα. Αν χάνεις, μαθαίνεις και γίνεσαι καλύτερος. Αν κερδίζεις, δυναμώνεις και συνεχίζεις. Η μητέρα μου, που με μεγάλωσε μόνη της, έχει δουλέψει πολλά χρόνια ως στέλεχος επιχειρήσεων και ήταν από τους πρώτους Έλληνες που εργάστηκαν για την Ευρωπαϊκή Ένωση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κυρανακης
Re: Κυρανακης
στο βιογραφικό του παντως βλέπω ότι έχει το γονίδιο της εργατικότητας.αν του δινόταν η ευκαιρία πιστεύω θα δούλευε
Δίκιο έχει ο Κυρανάκης. Να προσθέσουμε επίσης ότι υπάρχουν και αρκετοί άνεργοι που ψάχνουν δουλειά με τη λογική βασικιάς γκόμενας που ψάχνει τον mister perfect, με αποτέλεσμα να μένει forever alone.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Ο Κυρανάκης ανοίγει τα μάτια στους άνεργους και τις άνεργες. Γράψτε, βρε μαλάκες, στο βιογραφικό τι δουλειά έκανε ο παππούς σας και η μαμά σας. Επειδή έχετε ένα μεταπτυχιακό και 2 γλώσσες καβαλήσατε το καλάμι.nowhere έγραψε: 02 Σεπ 2020, 07:49 στο βιογραφικό του παντως βλέπω ότι έχει το γονίδιο της εργατικότητας.αν του δινόταν η ευκαιρία πιστεύω θα δούλευε
Η οικογένειά μου δεν έχει κάποια σχέση με την πολιτική. Ο παππούς μου, Σταύρος Κυρανάκης είχε ανοίξει επιχείρηση με είδη ένδυσης στο Βόλο. Γνωρίζω από πρώτο χέρι τα καθημερινά προβλήματα μιας μικρής επιχείρησης. Από εκείνον έμαθα ότι στη ζωή πρέπει να παίρνεις ρίσκα. Αν χάνεις, μαθαίνεις και γίνεσαι καλύτερος. Αν κερδίζεις, δυναμώνεις και συνεχίζεις. Η μητέρα μου, που με μεγάλωσε μόνη της, έχει δουλέψει πολλά χρόνια ως στέλεχος επιχειρήσεων και ήταν από τους πρώτους Έλληνες που εργάστηκαν για την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Re: Ο κυριος 0 ενσημα .
Hector Buas έγραψε: 02 Σεπ 2020, 02:19 Μια χαρά είναι ο Κυρανάκης. Και αν σας λέει να φτιάξετε ενα σοβαρό βιογραφικό και να ψάξετε για καμμία κανονική δουλειά, καλά κάνει
Ειλικρινά πάντως, αν και πρόκειται για χοντράδα, δε νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθεί κανείς, υπο την έννοια ότι ο τύπος είναι ούτως ή άλλως γωνστός καραγκιόζης. Είτε πει αυτός τη χοντράδα, είτε ο ο Φίλης πχ, είναι αναμενόμενο. Απολύτως συμβατό με τον χαρακτήρα του.
Δεν είναι για να εκπλήσσεται κανείς θέλω να, ώστε να γίνει είδηση
Και τα δεξιά κομματόσκυλα στο πηγάδι κατούρησαν;
- Υδράργυρος
Έχεις καταλάβει οτι δεν υπάρχουν δουλειές; Δηλαδή όλοι αυτοί οι άνεργοι της εστίασης και των ξενοδοχείων που δε θα ανοίξουν απλά δεν ξέρουν να ψάχνουν και περιμένουν τον Κυρανάκη που δεν έχει ψάξει ποτέ του για δουλειά να τους δώσει συμβουλές;Scouser έγραψε: 02 Σεπ 2020, 08:01 Δίκιο έχει ο Κυρανάκης. Να προσθέσουμε επίσης ότι υπάρχουν και αρκετοί άνεργοι που ψάχνουν δουλειά με τη λογική βασικιάς γκόμενας που ψάχνει τον mister perfect, με αποτέλεσμα να μένει forever alone.
- Υδράργυρος
Re: Ο κυριος 0 ενσημα .
Κυβερνητικός βουλευτής σε συζήτηση για την ανεργία παραδέχεται οτι το μόνο που μπορεί η κυβέρνηση να κάνει για τους ανέργους είναι να τους δώσει συμβουλές πως θα ψάχνουν στο ίντερνετ και πως θα δομήσουν ένα σωστό βιογραφικό. Το μήνυμα ελήφθη
- Otto Weininger
Σενέκας έγραψε: 02 Σεπ 2020, 08:08 Ειλικρινά πάντως, αν και πρόκειται για χοντράδα, δε νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθεί κανείς, υπο την έννοια ότι ο τύπος είναι ούτως ή άλλως γωνστός καραγκιόζης. Είτε πει αυτός τη χοντράδα, είτε ο ο Φίλης πχ, είναι αναμενόμενο. Απολύτως συμβατό με τον χαρακτήρα του.
Let them make the first mistake. We make the last move.
ρε ο τύπος συγκεντρώνει όλα τα στερότυπα του δαπίτη. Σαν αριστερός που ντύθηκε δαπιτης σε αποκριάτικο πάρτι, τι να λέμε...Otto Weininger έγραψε: 02 Σεπ 2020, 08:46Σενέκας έγραψε: 02 Σεπ 2020, 08:08 Ειλικρινά πάντως, αν και πρόκειται για χοντράδα, δε νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθεί κανείς, υπο την έννοια ότι ο τύπος είναι ούτως ή άλλως γωνστός καραγκιόζης. Είτε πει αυτός τη χοντράδα, είτε ο ο Φίλης πχ, είναι αναμενόμενο. Απολύτως συμβατό με τον χαρακτήρα του.
Δεν είναι για να εκπλήσσεται κανείς θέλω να, ώστε να γίνει είδηση![]()
- Otto Weininger
O "τύπος" ήταν απο τους καλύτερους φοιτητές στην Νομική (από συμφοιτητές του αυτό και έναν καθηγητή) έκανε και το στοχευμένο μεταπτυχιακό του με σκοπό να ακολουθήσει πολιτική καριέρα.Σενέκας έγραψε: 02 Σεπ 2020, 08:50ρε ο τύπος συγκεντρώνει όλα τα στερότυπα του δαπίτη. Σαν αριστερός που ντύθηκε δαπιτης σε αποκριάτικο πάρτι, τι να λέμε...Otto Weininger έγραψε: 02 Σεπ 2020, 08:46Σενέκας έγραψε: 02 Σεπ 2020, 08:08 Ειλικρινά πάντως, αν και πρόκειται για χοντράδα, δε νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθεί κανείς, υπο την έννοια ότι ο τύπος είναι ούτως ή άλλως γωνστός καραγκιόζης. Είτε πει αυτός τη χοντράδα, είτε ο ο Φίλης πχ, είναι αναμενόμενο. Απολύτως συμβατό με τον χαρακτήρα του.
Δεν είναι για να εκπλήσσεται κανείς θέλω να, ώστε να γίνει είδηση![]()
Πολιτικός είναι. Και για τη ηλικία του έχει πολύ περισσότερες παραστάσεις και εμπειρίες από πολιτική από πάρα πολλούς εκεί μέσα.
Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα λοιπόν. Ειδικά η σύγκριση με τον Φίλη είναι για γέλια.
Έλεος πια με την χιλιοειπωμενη καραμέλα περί ενσήμων, το γιαπί το πηλοφορι το μυστρι
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Υδράργυρος
Έχω καταλάβει ότι πολλοί τριαντάρηδες Έλληνες δεν βρίσκουν δουλειά γιατί ψάχνουν α) δουλειά γραφείου, β) με καλό μισθό και γ) δίπλα στο σπίτι τους, αλλιώς δεν καταδέχονται. Το αποτέλεσμα είναι να παραμένουν αιωνίως αγαμ...εχμ, άνεργοι. Τώρα για αυτό που είπε ο Κυρανάκης για τα κομματικά γραφεία, εσύ πες πως λέει ψέμματα και δεν συμβαίνουν αυτά τα πράγματα στην Ελλάδα.Υδράργυρος έγραψε: 02 Σεπ 2020, 08:41Έχεις καταλάβει οτι δεν υπάρχουν δουλειές; Δηλαδή όλοι αυτοί οι άνεργοι της εστίασης και των ξενοδοχείων που δε θα ανοίξουν απλά δεν ξέρουν να ψάχνουν και περιμένουν τον Κυρανάκη που δεν έχει ψάξει ποτέ του για δουλειά να τους δώσει συμβουλές;Scouser έγραψε: 02 Σεπ 2020, 08:01 Δίκιο έχει ο Κυρανάκης. Να προσθέσουμε επίσης ότι υπάρχουν και αρκετοί άνεργοι που ψάχνουν δουλειά με τη λογική βασικιάς γκόμενας που ψάχνει τον mister perfect, με αποτέλεσμα να μένει forever alone.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Το πρόβλημα είναι ότι ο Κυρανακης είναι τα κομματικά γραφείαScouser έγραψε: 02 Σεπ 2020, 09:07Έχω καταλάβει ότι πολλοί τριαντάρηδες Έλληνες δεν βρίσκουν δουλειά γιατί ψάχνουν δουλειά γραφείου, με καλό μισθό και δίπλα στο σπίτι τους. Το αποτέλεσμα είναι να παραμένουν αιωνίως αγαμ...εχμ, άνεργοι. Τώρα για αυτό που είπε ο Κυρανάκης για τα κομματικά γραφεία, εσύ πες πως λέει ψέμματα και δεν συμβαίνουν αυτά τα πράγματα στην Ελλάδα.Υδράργυρος έγραψε: 02 Σεπ 2020, 08:41Έχεις καταλάβει οτι δεν υπάρχουν δουλειές; Δηλαδή όλοι αυτοί οι άνεργοι της εστίασης και των ξενοδοχείων που δε θα ανοίξουν απλά δεν ξέρουν να ψάχνουν και περιμένουν τον Κυρανάκη που δεν έχει ψάξει ποτέ του για δουλειά να τους δώσει συμβουλές;Scouser έγραψε: 02 Σεπ 2020, 08:01 Δίκιο έχει ο Κυρανάκης. Να προσθέσουμε επίσης ότι υπάρχουν και αρκετοί άνεργοι που ψάχνουν δουλειά με τη λογική βασικιάς γκόμενας που ψάχνει τον mister perfect, με αποτέλεσμα να μένει forever alone.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 25 Απαντήσεις
- 913 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis