Δεν υπάρχει χειρότερος από τον αχρηστότερο των αχρήστων...Υδράργυρος έγραψε: 02 Σεπ 2020, 01:49Τριχειροτερος ο κυρανακηςHector Buas έγραψε: 02 Σεπ 2020, 01:46Βέβαια για να πούμε και του στραβού το δίκαιο το μεγάλο "αστέρι" στα "0 ένσημα" είναι ετούτος εδώ:
O εμβληματικός για τους αριστερούς πρωθυπουργικός σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού με μότο: "η καριέρα είναι χολέρα"...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κυρανακης
- Hector Buas
Re: Ο κυριος 0 ενσημα .
- Υδράργυρος
Αχρηστο τσογλανι ειναι και ο κυρσνακηςHector Buas έγραψε: 02 Σεπ 2020, 01:50Δεν υπάρχει χειρότερος από τον αχρηστότερο των αχρήστων...Υδράργυρος έγραψε: 02 Σεπ 2020, 01:49Τριχειροτερος ο κυρανακηςHector Buas έγραψε: 02 Σεπ 2020, 01:46
Βέβαια για να πούμε και του στραβού το δίκαιο το μεγάλο "αστέρι" στα "0 ένσημα" είναι ετούτος εδώ:
O εμβληματικός για τους αριστερούς πρωθυπουργικός σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού με μότο: "η καριέρα είναι χολέρα"...
- Υδράργυρος
Re: Κυρανακης
Νοσταλγεις την εποχη του συριζα που εβριζες τον καρανικα αντι να απολογεισαι για τις μαλακιες του κυρανακη;Hector Buas έγραψε: 02 Σεπ 2020, 01:49 Τώρα αν ισχυριστώ πως εγώ στον τίτλο του νήματος διάβασα Καρανίκας αντί για Κυρανάκης θα με πιστέψει κανείς?
Νόμισα προς στιγμήν πως το νήμα αναφερόταν στον αχρηστότερο των αχρήστων που πέρασε ποτέ από υπεύθυνη θέση την εποχή του ΣΥΡΙΖΑ...
Ευχομαι να μην εισαι ανεργος και βλεπεις τετοια πραματα
- Hector Buas
Μια χαρά είναι ο Κυρανάκης. Και αν σας λέει να φτιάξετε ενα σοβαρό βιογραφικό και να ψάξετε για καμμία κανονική δουλειά, καλά κάνει, όσο και αν δεν σας αρέσει. Βέβαια η έννοια της πραγματικής δουλειάς προκαλεί αλλεργία στους αριστερούς...
Τώρα αν θες να βρούμε στελέχη σε άλλα κόμματα που θα μπορούσαν να διεκδικήσουν με αξιώσεις την πρώτη θέση για τα "0 ένσημα" θα βρούμε πολλούς. Έτσι πρόχειρα μου έρχεται στο μυαλό εκείνη η Νοτοπούλου που διορίθηκε καθαρίστρια στον Δήμο Θεσσαλονίκης αλλά δεν πάτησε ποτέ εκεί που διορίσθηκε. Μπορούμε να πούμε και για την Αχτσιόγλου και για άλλους πολλούς. Και φυσικά για τον Αλέξη, που έγινε και πρωθυπουργός,
Αλλά ο Καρανίκας είναι με μεγάλη διαφορά ο πρωταθλητής στα "0 ένσημα". Δεν έχει κάνει ποτέ μια σοβαρή δουλειά μέχρι τώρα...
Τον αξίζετε και σας αξίζει πραγματικά...
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
και που ήσουν εσύ όταν λέγαμε για την μεγάλη αύξηση των μετακλητών από τη νδ του Κούλη?Hector Buas έγραψε: 02 Σεπ 2020, 01:49 Τώρα αν ισχυριστώ πως εγώ στον τίτλο του νήματος διάβασα Καρανίκας αντί για Κυρανάκης θα με πιστέψει κανείς?
Νόμισα προς στιγμήν πως το νήμα αναφερόταν στον αχρηστότερο των αχρήστων που πέρασε ποτέ από υπεύθυνη θέση την εποχή του ΣΥΡΙΖΑ...
viewtopic.php?f=29&t=23953&hilit=%CE%BA ... E%B1%CF%82
- dna replication
@rxidi..
κατάλληλος να διαδεχτεί τον Κούλη που κι'αυτός με τέτοιες δηλώσεις ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα
αλλά δύσκολα, στη νδ υπάρχει επετηρίδα: Μητσοτάκης ->Καραμανλής-> Μπακογιάννης κ.λ.π.
- Hector Buas
Νομίζω θα έχεις καταλάβει και από τις προηγούμενες συζητήσεις τις θέσεις μου σχετικά με την εργατικότητα των αριστερών. Προσωπικά, δεν βρίσκω λάθη σε αυτά που είπε ο Κυρανάκης. Το να φτιάξεις ένα καλό βιογραφικό και να ψάξεις για μια πραγματική και αξιόλογη δουλειά δεν με βρίσκει αντίθετο σε κάτι.Υδράργυρος έγραψε: 02 Σεπ 2020, 02:16Νοσταλγεις την εποχη του συριζα που εβριζες τον καρανικα αντι να απολογεισαι για τις μαλακιες του κυρανακη;Hector Buas έγραψε: 02 Σεπ 2020, 01:49 Τώρα αν ισχυριστώ πως εγώ στον τίτλο του νήματος διάβασα Καρανίκας αντί για Κυρανάκης θα με πιστέψει κανείς?
Ευχομαι να μην εισαι ανεργος και βλεπεις τετοια πραματα
Εκείνο το οποίο μου έκανε πάντα εντύπωση είναι η αντίθεση των αριστερών στις πραγματικές και έντιμες δουλειές. Βλέπω ας πούμε την περιφρόνηση των αριστερών σε επαγγέλματα όπως ο "πιτσαράς", ο "ντελιβεράς", ο "βιβλιοπώλης" κτλ. τα οποία εγώ προσωπικά τα θεωρώ και έντιμα και αξιοπρεπή. Ακόμη και το επάγγελμα της καθαρίστριας για το οποίο προσλήφθηκε κάποτε η Νοτοπούλου στον Δήμο Θεσσαλονίκης εγώ το θεωρώ και αξιοπρεπές και έντιμο και απαραίτητο. Σε αντίθεση με την ίδια...
Άνεργος δεν θα μείνω ποτέ. Ακόμη και αν κάποτε δεν καταφέρω να ασκήσω το κανονικό μου επάγγελμα θα καβαλήσω ένα παπί και θα κάνω τον ντελιβερά. Δεν είμαι εκλεκτικός, για αυτό δεν είμαι αριστερός...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hector Buas την 02 Σεπ 2020, 02:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Hector Buas
Και ώρα αυτό που ισχυρίζεσαι κάνει τον Καρανίκα λιγότερο άχρηστο?dna replication έγραψε: 02 Σεπ 2020, 02:27και που ήσουν εσύ όταν λέγαμε για την μεγάλη αύξηση των μετακλητών από τη νδ του Κούλη?Hector Buas έγραψε: 02 Σεπ 2020, 01:49 Τώρα αν ισχυριστώ πως εγώ στον τίτλο του νήματος διάβασα Καρανίκας αντί για Κυρανάκης θα με πιστέψει κανείς?
viewtopic.php?f=29&t=23953&hilit=%CE%BA ... E%B1%CF%82
- dna replication
Έχει δίκιο ο Κυρανάκης. Οι περισσότεροι Έλληνες είναι τεμπέληδες και τα περιμένουν όλα στο χέρι. Πως περιμένουμε να προοδεύσει αυτή η χώρα με κατοίκους τέτοιας νοοτροπίας;
- ΜπλεΜπουμπυς
Οσοι ανεργοι ψηφισαν η στηριζουν ΝΔ ειναι τεμπεληδες συμφωνα με τον βουλευτη της ΝΔ Κυρανακη.
Λογικο.
Εχουν γνώθι σαυτόν οι νεοφιλελερες υπαλληλοι των καπιταληστων.
Λογικο.
Εχουν γνώθι σαυτόν οι νεοφιλελερες υπαλληλοι των καπιταληστων.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- ΜπλεΜπουμπυς
Το θέμα είναι να ξέρεις να ψάχνεις στο ίντερνετ και να έχεις το σωστό βιογραφικό

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Otto Weininger
Βγήκε και το λουμπεναριό να υποστηρίξει τον κηφήνα. Νωρίς νωρίς η βάρδια σήμερα. Γάμησέ τα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 25 Απαντήσεις
- 913 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis