Κι όποιος κρατήσει περισσότερο την αναπνοή του εκει μεσα, θα κερδίζει μια εβδομάδα τηλεκπαίδευσης αραχτός απο το σπίτι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κρούσματα covid - μέλη του phorum
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
Μπρεικιν νιουζ, και αλλο θυμα του κορονοιου σημερα.Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Αύγ 2020, 19:06Ο ιός έχει θερίσει τη νεολαία μας. Σε άλλα νέα, ακόμη ψάχνουμε τον πρώτο ανήλικο νεκρό από το φονικό αυτό ιό...panos291 έγραψε: 31 Αύγ 2020, 18:22 Εκτακτα νεα, εχουμε τον πρωτο νεκρο στα Χανιά.
Τελικα ο 91χρονος με τα υποκείμενα νοσηματα μετα απο μαχη που κρατησε αρκετές μερες, τελικα πεθανε.
Αιτία θανατου, φυσικα ο κορονοϊός.
Ολοι στα καταφυγια απο αυριο.
"Πρόκειται για μια ηλικιωμένη 102 ετών με υποκείμενα νοσήματα που άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός."
Απο αυριο μασκες και μεσα στα σπιτια.
- hellegennes
Απορώ που δεν φοράνε μοτοσικλετιστικά κράνη.vantono έγραψε: 01 Σεπ 2020, 09:41![]()
Κι όποιος κρατήσει περισσότερο την αναπνοή του εκει μεσα, θα κερδίζει μια εβδομάδα τηλεκπαίδευσης αραχτός απο το σπίτι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Επίσης απορώ τι μέτρα θα πάρουν αν εμφανιστεί κανένας θανατηφόρος ιός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Μάλλον θ' αυτοκτονήσουν για να είναι σίγουροι ότι δεν θα πεθάνουν από αυτόν.hellegennes έγραψε: 01 Σεπ 2020, 15:55 Επίσης απορώ τι μέτρα θα πάρουν αν εμφανιστεί κανένας θανατηφόρος ιός.
Μην γρουσουζεύεις πάντως, αυτό μας έλειπε.
- Dwarven Blacksmith
Δεν είσαι αρνητής αλλά κανείς δεν πέθανε απ' αυτόν.hellegennes έγραψε: 01 Σεπ 2020, 15:55 Επίσης απορώ τι μέτρα θα πάρουν αν εμφανιστεί κανένας θανατηφόρος ιός.
- hellegennes
Ναι, οκέι. Κι από υπερβολική δόση νερού μπορεί να πεθάνεις αλλά δεν λέμε το νερό θανατηφόρο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Σεπ 2020, 16:08Δεν είσαι αρνητής αλλά κανείς δεν πέθανε απ' αυτόν.hellegennes έγραψε: 01 Σεπ 2020, 15:55 Επίσης απορώ τι μέτρα θα πάρουν αν εμφανιστεί κανένας θανατηφόρος ιός.
Θανατηφόρος ιός = τουλάχιστον με μονοψήφια % θνησιμότητα σε όλες τις ηλικίες. Όπως ας πούμε ήταν η ευλογιά.
Υπόψη ότι η πιθανότητα να κολλήσεις HIV από φορέα, ακόμη και με προφυλάξεις, είναι μεγαλύτερη από το να πεθάνεις από κορωνοϊό. Σημαντικά μεγαλύτερη. Άρα οι φορείς δεν πρέπει να κάνουν σεξ.
Ας γυρίσουμε λοιπόν σ' αυτήν την υπέροχη εποχή που οι φορείς του HIV θεωρούνταν κινούμενοι θάνατοι και αποκλείονταν από όλες τις κοινωνικές δραστηριότητες.
Α, ναι. Το AIDS έχει 100% θνητότητα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 01 Σεπ 2020, 16:15Ναι, οκέι. Κι από υπερβολική δόση νερού μπορεί να πεθάνεις αλλά δεν λέμε το νερό θανατηφόρο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Σεπ 2020, 16:08Δεν είσαι αρνητής αλλά κανείς δεν πέθανε απ' αυτόν.hellegennes έγραψε: 01 Σεπ 2020, 15:55 Επίσης απορώ τι μέτρα θα πάρουν αν εμφανιστεί κανένας θανατηφόρος ιός.
Θανατηφόρος ιός = τουλάχιστον με μονοψήφια % θνησιμότητα σε όλες τις ηλικίες. Όπως ας πούμε ήταν η ευλογιά.
Υπόψη ότι η πιθανότητα να κολλήσεις HIV από φορέα, ακόμη και με προφυλάξεις, είναι μεγαλύτερη από το να πεθάνεις από κορωνοϊό. Σημαντικά μεγαλύτερη. Άρα οι φορείς δεν πρέπει να κάνουν σεξ.
Ας γυρίσουμε λοιπόν σ' αυτήν την υπέροχη εποχή που οι φορείς του HIV θεωρούνταν κινούμενοι θάνατοι και αποκλείονταν από όλες τις κοινωνικές δραστηριότητες.

Το είχες ακούσει ότι το Έιντζ κολλάει κι από τη λεκάνη της τουαλέτας;hellegennes έγραψε: 01 Σεπ 2020, 16:15Ναι, οκέι. Κι από υπερβολική δόση νερού μπορεί να πεθάνεις αλλά δεν λέμε το νερό θανατηφόρο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Σεπ 2020, 16:08Δεν είσαι αρνητής αλλά κανείς δεν πέθανε απ' αυτόν.hellegennes έγραψε: 01 Σεπ 2020, 15:55 Επίσης απορώ τι μέτρα θα πάρουν αν εμφανιστεί κανένας θανατηφόρος ιός.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Dwarven Blacksmith
Φοβάμαι να ρωτήσω και τι εννοείς με το τελευταίο.hellegennes έγραψε: 01 Σεπ 2020, 16:15Ναι, οκέι. Κι από υπερβολική δόση νερού μπορεί να πεθάνεις αλλά δεν λέμε το νερό θανατηφόρο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Σεπ 2020, 16:08Δεν είσαι αρνητής αλλά κανείς δεν πέθανε απ' αυτόν.hellegennes έγραψε: 01 Σεπ 2020, 15:55 Επίσης απορώ τι μέτρα θα πάρουν αν εμφανιστεί κανένας θανατηφόρος ιός.
Εγώ έχω θεραπευμένα άτομα. Τι 100% θνητότητα; Όλοι μου οι κολλητοί ήταν τζάνκια και γκέηδες. Αρκετοί είχαν Έηντζ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 01 Σεπ 2020, 16:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
ας δούμε το ποτηρι μισογεμάτο: για πρώτη φορά εδώ και 839 σελίδες παραδέχεται ότι τουλάχιστον ένας ιός (HIV) είναι διαφορετικός από τη γρίπη. Σε καμία περίπτωση χειρότερος βέβαια.Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Σεπ 2020, 16:27Φοβάμαι να ρωτήσω και τι εννοείς με το τελευταίο.hellegennes έγραψε: 01 Σεπ 2020, 16:15Ναι, οκέι. Κι από υπερβολική δόση νερού μπορεί να πεθάνεις αλλά δεν λέμε το νερό θανατηφόρο.
- Dwarven Blacksmith
Αφού λοιπόν ετοιμάζεται να βγάλει διαφορετικές θνησιμότητες για HIV και AIDS, περιμένουμε να βγάλει και διαφορετικές θνησιμότητες για COVID-19 και για severe acute respiratory syndrome.
Τι, όχι;
Τι, όχι;
- hellegennes
Ο HIV έχει 0% θνησιμότητα. Το σύνδρομο που προκαλεί όμως έχει 100% θνησιμότητα, απλά σήμερα με την αντιρετροϊκή θεραπεία είναι πιθανό να ζήσεις αρκετά για να πεθάνεις από κάποιο άλλο αίτιο, συνήθως ατύχημα, καρκίνο ή καρδιαγγειακό νόσημα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Σεπ 2020, 16:37 Αφού λοιπόν ετοιμάζεται να βγάλει διαφορετικές θνησιμότητες για HIV και AIDS, περιμένουμε να βγάλει και διαφορετικές θνησιμότητες για COVID-19 και για severe acute respiratory syndrome.
Τι, όχι;
Τώρα, για τον κορωνοϊό: δεν υπάρχει ιός COVID-19, αυτή είναι η ασθένεια που προκαλεί ο ιός που λέγεται SARS-CoV-2. Οπότε πριν αρχίσεις τις ειρωνικές μαλακίες καλό θα ήταν να ήξερες τι στον πούτσο λες. Ο ιός μπορεί να προκαλέσει διάφορα προβλήματα στον οργανισμό και να καταλήξεις από οτιδήποτε. Αυτό έχει σημαντική θνησιμότητα σε υπερήλικες. Σε μικρότερες ηλικίες και υγιείς οργανισμούς ο ίδιος ο ιός και η ασθένεια που προκαλεί έχουν αμφότερα μικρή θνησιμότητα· μικρότερη της γρίπης σε νεαρές ηλικίες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ξέχασες να πεις στις φαρμακευτικές πόσο ψυχοπαθείς είναι που φτιάχνουν εμβόλια για τον κορωνοϊό από στελέχη εντελώς άσχετων ιών που δεν προσβάλλουν καν ανθρώπους.foscilis έγραψε: 01 Σεπ 2020, 16:29 Ας δούμε το ποτηρι μισογεμάτο: για πρώτη φορά εδώ και 839 σελίδες παραδέχεται ότι τουλάχιστον ένας ιός (HIV) είναι διαφορετικός από τη γρίπη. Σε καμία περίπτωση χειρότερος βέβαια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 308 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι
-
- 1 Απαντήσεις