Γιατι εισαι στοκος;Διασκερφόσαρτος έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 01:28 Ορέστη,γιατί νιώθω την παρόρμηση να γεμίσω ένα σάκο με αρούρια και να τα αμολήσω στο σπίτι σου?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σκυλογατοδιώχτης
-
Ορέστης 35
Re: Σκυλογατοδιώχτης
Ισχύει σε μεγάλο βαθμό δυστυχώς.Ορέστης 35 έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 00:46 Ενας απο τους λογους που θα φυγω απ την Ελλαδα ειναι το μισος των Ελληνων για τα ζωα.

γιατι γαμιεται ο γκουγκλης και δε μου βγαζει το αλλο επεισοδιο του τζοε μπαρ που κανονιζει με ηλεκτρισμο το σκλι που κατραει τη ματοτσικλετα;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
δεν χρειαζεται να τα καταλαβαινεις ολα,αυτοι που καταλαβαν,εδωσαν και τις απαντησεις που ηθελα και τους ευχαριστω.kalorifer έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 17:55Thor1 έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 17:30η βλακεια και τα ευκολα συμπερασματα,πρεπει να εχουν και τα ορια τους.kalorifer έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 17:22 Οι γάτες δεν κατουρανε όπως οι σκύλοι, οπότε απίθανο να το κάνουν γάτες. Οι γάτες πάντα χώνουν τις ακαθαρσίες τους σε χώμα. Εκτός κι αν έχει αστειρωτους αρσενικούς, αλλα και πάλι απίθανο το κόβω. Να φροντίσεις να τα στειρώσεις σε κάποιο δωρεάν πρόγραμμα από τη φιλοζωικη της περιοχής σου. Όσο για τη μηχανή σου, να την βάζεις σε άλλο μέρος. Δεν μπορούν να εξαφανιστούν όλα τα αδέσποτα ζώα για να κάνει ο καθένας γκαράζ το πεζοδρόμιο.
Η περιοχη μου,οπως φανταζομαι και οι περισσοτερες γειτονιες της Αθηνας,δεν εχουν αδεσποτα.
Το προβλημα το δημιουργουν τα ''ζωα'' που δεσποζουν αλλα ζωακια,τα οποια τα βγαζουν βολτα και δεν τα προσεχουν οταν κανουν την αναγκη τους.
Γι αυτο πριν αμολυσουμε την ''εξυπναδα'' μας σ'ενα θεμα,ας το σκεφτουμε δυο φορες πρωτα κι αν δεν καταλαβαμε κατι,ρωταμε.
Δεν μένω Αθήνα δεν γνωρίζω. Αν σε ενοχλεί η βλακεια να προσέχεις τι τίτλους βάζεις στα θέματα σου. Γράφεις "σκυλογατοδιωχτικο" και σου εξηγώ ότι οι γάτες δεν κατουρανε σε καλύμματα γιατί πάντα σκάβουν σε χώμα είτε για να κατουρησουν είτε για να αφοδευσουν. Μας λες λοιπόν ότι οι δεσποζομενες γάτες βγαίνουν από τα σπίτια και κατουρανε το κάλυμμα της μηχανής σου? Αν όχι, δεν μπορώ να καταλάβω τον τίτλο του θέματος.
Εσυ μπορεις να πας παρακατω χωρις να ζοριζεις το μυαλο σου παραπανω.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
-
Nameless Ghoul
Για τις γάτες: Αν τις πιάσεις στα πράσα, το πιο αποτελεσματικό και αβλαβές είναι να τους ρίξεις ένα ποτήρι κρύο νερό.Thor1 έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 15:08 υπαρχει καποιος τροπος,τα συμπαθεστατα τετραποδα,να μην βλεπουν τη κουκουλα της μηχανης μου,ως ουρητηριο;
Υπαρχει καποιο χημικο,χλωρινη ας πουμε,που να αντιπαθουν τη μυρωδια του και να μη πλησιαζουν;
Συνήθως πιάνει με την πρώτη, δεν ξαναπατάνε. Αν όχι, 3-4 φορές το πολύ και θα σε αφήσουν ήσυχο.
Για τα σκυλιά δεν ξέρω, πρέπει να συμβουλέψει κάποιος που είναι πιο ειδικός και έμπειρος στο συγκεκριμένο.
εαν για οποιαδηποτε λογο κανεις το λαθος και τρομαξεις γατα,σου εχει κανει τη κουκουλα κορδελακια.Nameless Ghoul έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 13:41Για τις γάτες: Αν τις πιάσεις στα πράσα, το πιο αποτελεσματικό και αβλαβές είναι να τους ρίξεις ένα ποτήρι κρύο νερό.Thor1 έγραψε: 04 Ιούλ 2018, 15:08 υπαρχει καποιος τροπος,τα συμπαθεστατα τετραποδα,να μην βλεπουν τη κουκουλα της μηχανης μου,ως ουρητηριο;
Υπαρχει καποιο χημικο,χλωρινη ας πουμε,που να αντιπαθουν τη μυρωδια του και να μη πλησιαζουν;
Συνήθως πιάνει με την πρώτη, δεν ξαναπατάνε. Αν όχι, 3-4 φορές το πολύ και θα σε αφήσουν ήσυχο.
Για τα σκυλιά δεν ξέρω, πρέπει να συμβουλέψει κάποιος που είναι πιο ειδικός και έμπειρος στο συγκεκριμένο.
α τωρα καταλαβα,η αχρηστη πληροφορια της ημερας.
ένα τετοιο θες για να το εμπεδωσουν στην γειτονια.
https://www.reddit.com/r/ATBGE/comments ... _firework/
https://www.reddit.com/r/ATBGE/comments ... _firework/
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
δεν σε φοβαμαι εσενα,ειμαι σιγουρος οτι κατι θα βρεις και για σημερα!
Ναι ρε αλλά τώρα προσπαθώ να τους δώσω να καταλάβουν ότι το θέμα με το σεχ το έχουν βάλει σε εντελώς άκυρη βάση.
Δοκίμασε σιτρονέλα πάντως μαν, τα γατιά στάνταρ στραβώνουν άσχημα με την μυρουδιά, δεν βλέπω κανέναν λόγο να μην ξινίζουν και οι μούργοι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θειάφι λέμε!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
γύρω τριγύρω και δεν πλησιάζει ούτε κουνούπι.Αγις έγραψε: 05 Ιούλ 2018, 15:11Είναι καυστικό - καταστρέφει τις μύτες - αναπνευστικό .
Απορρίπτεται.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
το θειαφι δεν παραμενει στη θεση του,ενω ενα ψεκασμα με καποιο σκυλοδιωχτικο σπρει,μου φαινεται καλυτερη λυση.
Και η σιτρονελα που λεει ο συναδελφος πουλις απο πανω,φανταζει καλη.
Και η σιτρονελα που λεει ο συναδελφος πουλις απο πανω,φανταζει καλη.