Ρε σεις, καταλαβαινω ότι είστε πολλες ώρες στο μαγαζι και στην οικογένεια, δεν είναι κακο αλλα δειτε και τι συμβαινει γυρω σας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η κατάσταση των εργαζομενων στον επισιτισμό-τουρισμό
Re: Η κατάσταση των εργαζομενων στον επισιτισμό-τουρισμό
Αυτά τα διλήμματα έπιαναν κάποτε σους σκλαβους, όποιος δεν ήθελε να δουλεψει δεν είχε ξεροκοματο απο τον αφεντηhellegennes έγραψε: 29 Αύγ 2020, 00:11 Μα δεν είστε εργαζόμενοι στον τουρισμό. Αφού δεν θέλατε τουρισμό, άρα να εργαστείτε, πώς είστε εργαζόμενοι; Για εσένα συγκεκριμένα μιλάω, ξέρω πολύ κόσμο που ήθελε να εργαστεί.
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 3405593626
ενισχυμένα τα ταξικα συνδικάτα
οι εργαζόμενοι συμμετέχουν αυξανομενοι στις εκλογες
ενισχυμένα τα ταξικα συνδικάτα
οι εργαζόμενοι συμμετέχουν αυξανομενοι στις εκλογες
Στο ενα νημα σκουζει γιατι αφησαν -καποιους- τουριστες να μπουν να κανουν διακοπες, στο αλλο σκουζει για την κατάσταση των εργαζομενων στον επισιτισμό-τουρισμό.
Μονο ο φλαφης αυτα.
Μονο ο φλαφης αυτα.
Μονο στον κομμουνισμο μπορουν οι εργαζομενοι στον τουρισμο να βγαζουν λεφτα χωρις τουριστες.
Ακουγεται λιγο δυσκολο, αλλα ο κομμουνισμος το ελυσε και αυτο το καπιταλιστικο προβλημα.
Ακουγεται λιγο δυσκολο, αλλα ο κομμουνισμος το ελυσε και αυτο το καπιταλιστικο προβλημα.
Στον κομμουνισμό ο τουρισμός δεν είναι δραστηριοτητα που κινείται για το κέρδος αλλα για την ικανοποιηση της αναγκης του λαου για αναπαυση, για πολιτισμικη συναναστροφή κτλπ.
Δε θα μπω στο κομματι της εποχικότητας.
λιποθυμανε και τα παιδια των μεγαλοξενοδόχων απο την πεινα επειδή δεν ήρθε η όλγα απο τη μοσχα και ο μαριο απο ρωμη στην ελλαδα για διακοπες; Εμεις λέμε πως δεν είναι λογικο να εξαρτάται η ζωή του λαου απο το αν θα δεηθούν οι τουριστες να ρθουν στην ελλαδα. Το κτιρήριο για την ποιοτητα ζωής του λαου είναι οι παραγωγικες δυνατότητες. Υπάρχει φαΐ να φάνε τα παιδιά των ξενοδοχειουπαλληλων; δηλαδη παραγεται φαΐ σε τετοια ποσοτητα και ποιοτητα ωστε να μη λιποθυμανε τα παιδια μας; Αν υπάρχει έλλειμα παραγωγής πάμε σε άλλη κουβεντα. Εγω λεώ ότι υπαρχει και ποσοστητα και ποιοτητα ωστε να καλυφθει η αναγκη των παιδιων διατροφικα. ΑΥτο που τα αφηνει νηστικα είναι το κρτηριο του κερδους.panos291 έγραψε: 01 Σεπ 2020, 11:46 Στο ενα νημα σκουζει γιατι αφησαν -καποιους- τουριστες να μπουν να κανουν διακοπες, στο αλλο σκουζει για την κατάσταση των εργαζομενων στον επισιτισμό-τουρισμό.
Μονο ο φλαφης αυτα.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Πολλή κλάψα ρε παιδί μου.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Να προσθεσω σε αυτό πως δεν είναι απαραιτητο να αρουμε τα μετρα ασφαλειας και να διακινδυνεψουμε την υγεια μας για να φαμε, δεν ερχονται σε αντιδιαστολη αυτά. Αυτο που ερχονται σε αντιδιαστολη είναι το κερδος με την υγεια μας, το κριτηριο του κερδους είναι αυτό που πιεζει για λιγοτερα μετρα.Fluffy έγραψε: 01 Σεπ 2020, 12:06λιποθυμανε και τα παιδια των μεγαλοξενοδόχων απο την πεινα επειδή δεν ήρθε η όλγα απο τη μοσχα και ο μαριο απο ρωμη στην ελλαδα για διακοπες; Εμεις λέμε πως δεν είναι λογικο να εξαρτάται η ζωή του λαου απο το αν θα δεηθούν οι τουριστες να ρθουν στην ελλαδα. Το κτιρήριο για την ποιοτητα ζωής του λαου είναι οι παραγωγικες δυνατότητες. Υπάρχει φαΐ να φάνε τα παιδιά των ξενοδοχειουπαλληλων; δηλαδη παραγεται φαΐ σε τετοια ποσοτητα και ποιοτητα ωστε να μη λιποθυμανε τα παιδια μας; Αν υπάρχει έλλειμα παραγωγής πάμε σε άλλη κουβεντα. Εγω λεώ ότι υπαρχει και ποσοστητα και ποιοτητα ωστε να καλυφθει η αναγκη των παιδιων διατροφικα. ΑΥτο που τα αφηνει νηστικα είναι το κρτηριο του κερδους.panos291 έγραψε: 01 Σεπ 2020, 11:46 Στο ενα νημα σκουζει γιατι αφησαν -καποιους- τουριστες να μπουν να κανουν διακοπες, στο αλλο σκουζει για την κατάσταση των εργαζομενων στον επισιτισμό-τουρισμό.
Μονο ο φλαφης αυτα.
- Hector Buas
Φλούφη, όταν γράφεις κάτι τέτοια να τα ξεκινάς με το "μια φορά και έναν καιρό". Έτσι θα ξέρουν όλοι πως πρόκειται για παραμύθια.Fluffy έγραψε: 01 Σεπ 2020, 11:59 Στον κομμουνισμό ο τουρισμός δεν είναι δραστηριοτητα που κινείται για το κέρδος αλλα για την ικανοποιηση της αναγκης του λαου για αναπαυση, για πολιτισμικη συναναστροφή κτλπ.
'νοχλάω;Hector Buas έγραψε: 01 Σεπ 2020, 12:24Φλούφη, όταν γράφεις κάτι τέτοια να τα ξεκινάς με το "μια φορά και έναν καιρό". Έτσι θα ξέρουν όλοι πως πρόκειται για παραμύθια.Fluffy έγραψε: 01 Σεπ 2020, 11:59 Στον κομμουνισμό ο τουρισμός δεν είναι δραστηριοτητα που κινείται για το κέρδος αλλα για την ικανοποιηση της αναγκης του λαου για αναπαυση, για πολιτισμικη συναναστροφή κτλπ.
Εδω όμως θα πρεπει να τοποθετηθω και να εκφρασω στη διαφωνια μου, δεν είναι παραμυθι η ικανοποιηση των λαικων αναγκων, δεν είναι παραμύθι να μη λιποθυμάνε τα παιδιά των εργαζομενων απο την πείνα. Δεν είμαστε σε εποχες με μικρη παραγωγη διατροφικων προιοντων, μπορουν να ταιστουν τα παιδια των εργαζομενων όσο και αν θεωρουν καποιοι πως η πεινα πρεπει να είναι στην ημερήσια διαταξη αλλιως είναι παραμύθι να είσαι χορτάτος. Όχι!
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ! ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΜΕ!
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ! ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΜΕ!
- hellegennes
Εκεί χρειάζεται τελεία. Αλλά εδώ που τα λέμε ισχύει και για όλα τα υπόλοιπα επαγγέλματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Για να μην λιποθυμάει κάποιος από την πείνα, το μέγιστο έξοδο που χρειάζεσαι είναι 0,5 ευρώ την ημέρα. Οπότε δεν τίθεται θέμα λιποθυμίας.Fluffy έγραψε: 01 Σεπ 2020, 12:06λιποθυμανε και τα παιδια των μεγαλοξενοδόχων απο την πεινα επειδή δεν ήρθε η όλγα απο τη μοσχα και ο μαριο απο ρωμη στην ελλαδα για διακοπες; Εμεις λέμε πως δεν είναι λογικο να εξαρτάται η ζωή του λαου απο το αν θα δεηθούν οι τουριστες να ρθουν στην ελλαδα. Το κτιρήριο για την ποιοτητα ζωής του λαου είναι οι παραγωγικες δυνατότητες. Υπάρχει φαΐ να φάνε τα παιδιά των ξενοδοχειουπαλληλων; δηλαδη παραγεται φαΐ σε τετοια ποσοτητα και ποιοτητα ωστε να μη λιποθυμανε τα παιδια μας; Αν υπάρχει έλλειμα παραγωγής πάμε σε άλλη κουβεντα. Εγω λεώ ότι υπαρχει και ποσοστητα και ποιοτητα ωστε να καλυφθει η αναγκη των παιδιων διατροφικα. ΑΥτο που τα αφηνει νηστικα είναι το κρτηριο του κερδους.panos291 έγραψε: 01 Σεπ 2020, 11:46 Στο ενα νημα σκουζει γιατι αφησαν -καποιους- τουριστες να μπουν να κανουν διακοπες, στο αλλο σκουζει για την κατάσταση των εργαζομενων στον επισιτισμό-τουρισμό.
Μονο ο φλαφης αυτα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 46 Απαντήσεις
- 2109 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
-
- 0 Απαντήσεις